Conectare

Transportul informațiilor digitale prin rețele rapide, sigure, flexibile

  • Share

Tehnologiile digitale ajută companiile să își transforme modelul de business pentru a rămâne competitive într-o lume în profundă schimbare. Este important ca managerii companiilor să anticipeze așteptările de mâine ale clienților lor și să pregătească un ecosistem de afaceri digital, bazat pe cloud, în care informațiile digitale sunt transportate în siguranță și sunt disponibile pentru a genera decizii de business.

Provocarea de business: să ai la dispoziție informația necesară, în locul și la momentul potrivit

25% din date

vor fi generate și analizate în timp real până în 2025

Sursa: IDC

Una dintre provocările majore ale infrastructurilor IT utilizate de companii este să asigure disponibilitatea informațiilor digitale acolo unde și atunci când sunt necesare, pentru a oferi echipelor de lucru și managementului suportul necesar pentru decizii de business corecte și pentru a controla și coordona eficient procesele automate de lucru. Orange Business oferă un portofoliu semnificativ de tehnologii și soluții de conectare a sistemelor, echipamentelor și oamenilor, pentru a asigura transportul rapid și în siguranță al datelor.
Strategia de dezvoltare a rețelelor și managementul transportului de informații digitale necesită utilizarea unor criterii de evaluare legate de obiectivele de business și activitatea propriu-zisă a companiei, precum nevoia de procesare în timp real, latența redusă, criticitatea datelor și severitatea consecințelor în cazul în care datele nu sunt disponibile la un moment dat.

IDC estimează că până în 2025, aproape 20% din informațiile existente în sfera digitală vor fi de natură critică și aproape 10% de natură hiper-critică. Acest lucru se datorează prezenței tot mai mari a dispozitivelor și echipamentelor conectate în fiecare moment al vieții noastre, care completează sau înlocuiesc activitatea umană. Pentru aplicații ale tehnologiilor digitale precum mașinile autonome sau intervențiile chirurgicale asistate de la distanță, utilizarea datelor în timp real devine importantă nu doar pentru reputația unei afaceri, ci pentru însăși existența acelei afaceri.
De la tehnologii smart-grid implementate în rețelele de distribuție a utilităților și utlizarea roboților medicali în spitale, până la transportul public sau managementul infrastructurii rutiere, alocarea eficientă a resurselor și modelele de business sustenabile presupun date digitale în timp real. Până în 2025, un sfert din informațiile transportate prin rețelele digitale la nivel global vor fi în timp real, iar 95% vor fi generate de tehnologiile IoT.

20% din date

vor avea un nivel ridicat de criticitate până în 2025

Sursa: IDC

Rețele pentru orice tip de conexiune

Orange operează cele mai avansate rețele de date pentru a conecta afaceri, echipamente și oameni, pentru un data journey rapid și în siguranță.

  • Rețeaua mobilă dezvoltată de Orange în România este cea mai rapidă, cea mai rezilientă și oferă cea mai extinsă acoperire, conform certificărilor independente ale ANCOM, LCC International, Systemics PAB.
  • Orange Business operează în România rețele IoT bazate pe tehnologii LTE-m, LoRa WAN sau NB-IoT pentru a asigura infrastructura necesară pentru particularitățile fiecărui proiect implementat.
  • Am dezvoltat singura rețea LTE-TDD din România dedicată conexiunilor fixe de mare viteză pentru companii în zone izolate sau distante, prin infrastructură radio.
  • Dezvoltăm continuu rețeaua de fibră optică pentru a acoperi optim teritoriul și pentru a conecta sediile companiilor din România.
  • La nivel internațional, Orange Business integrează tehnologii satelit pentru a conecta cele mai îndepărtate regiuni sau operațiuni izolate, precum exploatări miniere sau platforme maritime.
  • La nivel global, Orange Business operează cea mai extinsă rețea de date fixe, cu peste 450.000 de kilometri de cabluri submarine.

Conexiuni care ajută companiile să crească

Soluții de conectare care anticipează nevoile de business ale companiilor.

Performanță

Performanță

Utilizarea tehnologiilor de conectare adaptate fiecărui obiectiv și configurarea rețelelor conform cu prioritățile de business asigură conexiuni stabile, performanța predictibilă a aplicațiilor și securitate crescută.

Siguranță

Siguranță

Conexiunile Orange Business sunt protejate cu soluții de securitate cibernetică multi-layer concepute pentru a face față amenințărilor tot mai variate de azi și de mâine. Implementate on-premise sau în cloud, soluțiile firewall de ultimă generație asigură protecția datelor și accesul la informații în siguranță.

Agilitate

Agilitate

Companiile care își transformă modelul de business pentru a se adapta noilor condiții de piață renunță la infrastructura proprie, bazată pe echipamente hardware, și migrează către soluții în cloud, bazate pe aplicații software, care le asigură agilitatea și flexibilitatea necesare.

Compatibilitate

Compatibilitate cu orice infrastructură

Tehnologiile și rețelele Orange Business se integrează perfect între ele și cu orice infrastructură deja existentă, astfel încât companiile să beneficieze de scalabilitate, continuitate și costuri reduse de operare.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200