Cum faci ca datele să nu devină probleme de securitate?

Flexible SD-WAN

Contact
  • Share

Cantitatea de date din ce în ce mai mare pe care business-urile trebuie să o gestioneze poate afecta rețelele de comunicații, ceea ce se răsfrânge asupra calității serviciilor, costurilor, angajaților și, mai ales, a clienților.

Flexible SD-WAN îți asigură securitatea datelor companiei și fiablitatea aplicațiilor de business şi te susține în continuarea procesului de transformare digitală și expansiune a afacerii.

Cum funcționează

SD-WAN (Rețeaua extinsă definită de software) reprezintă o evoluție a conectivității în rețea, ce răspunde nevoilor actuale ale companiilor care trebuie să gestioneze comunicații între multiple sedii și aplicații critice în cloud, precum CRM sau VoIP. Tehnologia SD-WAN prioritizează în mod automat operațiunile critice ale afacerii și permite modificarea centralizată a regulilor și politicilor de rețea.

Într-o rețea WAN tradițională pot exista mii de routere care facilitează comunicarea între rețelele de tip LAN (local area network) și aplicațiile din cloudul public. În acest scenariu, fiecare router trebuie configurat manual pentru a controla traficul sau pentru efectuarea oricărei schimbări la nivel de politică de rețea. Acest lucru presupune implicarea mai multor specialiști IT, dar și creșterea timpului de implementare a schimbărilor și un risc ridicat de apariție a erorilor umane.

Cu SD-WAN ai la dispoziție un proces simplificat și centralizat și timp de implementare scăzut pentru regulile de rețea necesare business-ului tău. Arhitectura WAN virtuală îți permite să folosești orice combinație de servicii de transport pentru a conecta în siguranță utilizatorii la aplicații. Aceasta utilizează o funcție de control centralizat pentru a direcționa în siguranță și în mod inteligent traficul de-a lungul rețelei WAN. Astfel, crești performanța aplicațiilor și oferi o experiență de utilizator de înaltă calitate, concomitent cu creșterea productivității afacerii, agilitate și scăderea costurilor IT.

Spre deosebire de tradiționala arhitectură WAN centrată pe router, modelul SD-WAN este conceput pentru a sprijini complet aplicațiile găzduite în centrele de date proprii, cloud public sau privat și serviciile SaaS, în timp ce livrează cel mai ridicat nivel de performanță aplicațiilor și afacerii tale.

Soluția de business care optimizează și securizează traficul în rețeaua ta:
Asiguri agilitatea

Integrezi noile aplicații imediat și cu ușurință în întreaga rețea a companiei, doar printr-o serie de setări simplu de efectuat.

Ești în control

Administrezi aplicațiile utilizate în rețeaua companiei și previi intruziunile prin procesul de configurare a politicilor de rețea.

Susții performanța

Gestionezi inteligent și automatizezi diferite rețele de comunicații (de la tehnologii de acces radio la fibră optică).

Costuri operaționale scăzute

Serviciul este livrat la cheie, împreună cu toate echipamentele, și serviciile necesare. În plus, beneficiezi de suport post-vânzare.

Îmbunătățești experiența angajaților și clienților

Asiguri capacitatea best-effort aplicațiilor care generează vârfuri de trafic.

Securitate avansată

Optimizezi nivelul de securitate prin politicile potrivite de autentificare și criptare.

Partenerii noștri pentru conexiuni de date

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre solutia Flexible SD-WAN sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii