Despre noi

Inovăm împreună pentru business-uri de neoprit.

Despre noi

În calitate de furnizor și operator de infrastructură, integrator de tehnologie și furnizor de servicii cu valoare adăugată, Orange Business Services susține companiile private și organizațiile publice, pas-cu-pas, în transformarea lor digitală.

Un ecosistem integrat de soluții IT&C pentru utilizarea datelor pentru transformarea digitală a companiei tale

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală, precum Orange Business Services. Colectăm, transportăm, protejăm, stocăm, procesăm și analizăm datele companiei tale pentru ca business-ul tău să fie de neoprit.

Află mai mult

Inovăm din pasiune

Investim în crearea de produse și soluții smart, bazate pe nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, trenduri și schimbările din piață. Ne dorim să îmbunătățim modul în care oamenii muncesc, trăiesc, călătoresc și interacționează.

Află mai mult

Lideri alături de compania ta

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

sus