×

Opțiunea Go UK


Activează opțiunea Go UK atunci când pleci în vacanță, în Marea Britanie. Ai internet inclus tocmai ca să te bucuri de cea mai bună experiență de comunicare și să ai costuri mai mici în roaming. Opțiunea este valabilă doar pentru abonații Orange.

Beneficiile opțiunii Go UK

Resursele opțiunii se alocă imediat la activarea opțiunii și sunt valabile 30 zile. Opțiunea nu se reactivează automat.

Cost opțiune 5 euro (TVA inclus)


Opțiunea Go UK se poate activa doar împreună cu un abonament care are acces la Roaming în SEE. Toate opțiunile de roaming sunt incompatibile cu abonamentele care oferă trafic de date și minute către aceleași destianații.

Întrebări frecvente

Pentru a activa opțiunea, apelează *100#, ramura “Roaming și Internațional”, accesează contul tău Orange sau trimite un SMS la 321 cu textul "GOUK".

Unitatea de taxare a traficului de date este de 10 KB. De fiecare dată când lansezi o nouă sesiune de date ești taxat cu 10 KB, iar traficul consumat este măsurat cu multiplu de 10 KB.

Este posibil să ai active mai multe opțiuni de roaming pentru Marea Britanie în același timp, iar beneficiile se vor însuma. Se pot suprapune mai multe opțiuni Go UK Plus, sau opțiuni Go UK Plus cu Go UK. Perioada de valabilitate a beneficiilor va fi cea a ultimei opțiuni activate.

Dacă ai consumat beneficiile incluse în opțiune sau valabilitatea lor expiră, opțiunea nu se va reactiva automat. Vei fi taxat conform tarifelor de roaming pentru Marea Britanie. Noile tarife promoționale pentru roaming în Marea Britanie și Gibraltar, valabile până pe 6 iunie 2022, vor fi (cu TVA): apel local și SEE, efectuat și primit: 0,119 €/min, apel în țări non-SEE:1,547 €/min, SMS/MMS: 0,119 €/min iar trafic de date: 0,0119 €/MB.

Oferta este valabilă până la 6 iunie 2022, cu posibilitate de prelungire.

sus