×

Opțiunea Go Moldova Plus


Cu noua opțiune de roaming în Moldova, ai internet, minute și mesaje incluse ca să comunici așa cum ai nevoie și să ai costuri mai mici în roaming. Opțiunea este valabilă doar pentru abonații Orange.

Beneficiile opțiunii Go Moldova Plus

Beneficiile opțiunii se alocă imediat la activarea opțiunii și sunt valabile 30 zile. Opțiunea nu se reactivează automat.

Cost opțiune 5 euro credit

Întrebări frecvente

Poți activa opțiunea dorită ori de câte ori vrei, prin oricare din modalitățile de mai jos:

  • Prin apel la *100#, ramura Roaming și Internațional, apoi Roaming
  • Prin SMS gratuit la 321 cu textul „MOLDOVAPLUS”
  • Prin reîncărcare directă de la un magazin sau partener Orange care are disponibilă această modalitate de reîncărcare
  • Prin reîncărcare de pe un abonament prin apel gratuit din țară sau din roaming la *100#, ramura Reîncărcare PrePay, apoi Reîncarcă PrePay Roaming
Poți utiliza resursele incluse în opțiune timp de 30 zile de la activarea opțiunii.

Dacă ai opțiunea Go Moldova Plus activată, taxarea apelurilor se face la minut indivizibil.

Opțiunea oferă beneficii incluse în roaming in Republica Moldova:

  • Pentru apelurile efectuate / primite taxarea se face la minut indivizibil.
  • Minutele incluse in optiune pot fi folosite pentru apel efectual sau primit in roaming in Republica Moldova. Cele 100 de minute sau SMS sunt pentru apeluri locale sau care Romania. Apelurile catre alte destinatii vor fi taxate la tarif standard.
  • Daca in termen de 30 de zile de la activarea optiunii, depasesti cele 100 de minute sau SMS incluse in optiune, vei fi taxat cu tarif de 0.05 Euro / minut sau SMS.
  • În roaming, apelurile către numere ale serviciilor premium sunt taxate cu 3,85 EUR/minut (fără TVA), iar mesajele scrise, cu tariful standard la care se adaugă tariful național al serviciului. Acestea sunt servicii cu valoare adăugată, cum ar fi: Info servicii, jocuri, concursuri, divertisment, numere de tipul 0800, 0900 etc.
  • Unitatea de taxare a traficului de date este de 10 KB. De fiecare dată când lansezi o nouă sesiune de date ești taxat cu 10 KB, iar traficul consumat este măsurat cu multiplu de 10 KB.

Dacă reîncarci opțiunea Go Moldova Plus beneficiezi de 30 zile perioadă activă și 30 zile perioadă de grație a creditului.

Poți verifica oricând câte minute, mesaje scrise sau trafic de date inclus mai ai disponibile prin apel gratuit la 333 sau *133#.

Oferta este valabilă până la 6 iunie 2022, cu posibilitate de prelungire.

sus