Business Flexible Computing

Compania ta transformată digital, fără investiții în infrastructură

 
 • Share

Business Flexible Computing oferă o soluție fiabilă și flexibilă de Infrastructure-as-a-Service (IaaS), care permite administrarea Centrelor de Date Virtuale (VDC) într-un mediu securizat de nivel Tier 3. Poți construi propriul data center virtual, cu ajutorul căruia utilizezi resursele necesare afacerii tale (CPU, RAM și Storage) printr-un abonament lunar bazat pe consumul de resurse.

Cum funcționează

Prin intermediul unui portal de administrare online, poți crea și configura servere virtuale pentru care adaugi utilizatori cu diferite profiluri și drepturi. Odată configurată infrastructura IT necesară pentru diferitele scenarii de utilizare, poți instala aplicații de business, cu zone diferite de securitate, în funcție de destinația acestora.

 • Resurse CPU, HDD și RAM nelimitate, în funcție de cerințele specifice fiecărei aplicații instalate
 • Găzduirea data center-ului virtual în centrele de date Orange cu standarde Tier 3 pentru redundanța sistemelor, alimentarea cu energie electrică, climă, securitate fizică și logică
 • Controlul complet al infrastructurii dedicate virtuale, cu capacitatea de a scala resursele în sus și în jos, după cum și când este necesar
 • Nivel garantat de calitate a serviciului (SLA) asigurat pentru soluția integrată și guvernanța globală atunci când sunt utilizate soluții de conectivitate și securitate cibernetică Orange

Business Flexible Computing utilizează conexiuni la internet asigurate prin soluțiile IP-VPN sau Dedicated Internet Access.

flux vison

Beneficii

Control

Control

Portalul vCloud Director îți permite să fii în controlul permanent al resurselor pe care le utilizezi.

scalabilitate

Scalabilitate

Modifici resursele de calcul oricând, în sens crescător sau descrescător, fără penalizări, în funcție de nevoile tale din momentul respectiv, direct din interfața de administrare.

securitate

Securitate

Resursele virtuale pot fi securizate prin intermediul serviciilor complexe de securitate oferite de Orange, iar datele sunt protejate prin mecanisme avansate de back-up și protecție (DRaaS).

conexiuni

Conexiuni ultra-rapide

Conexiunile la internet către resursele tale virtuale sunt rapide, permanente, sigure și sunt livrate la cheie, împreună cu echipamentele și suportul de care ai nevoie.

servicii-profesionale

Servicii profesionale

În cazul în care ai nevoie de ajutor pentru migrarea în siguranță a sistemelor IT către o soluție în cloud, specialiștii noștri îți asigură un portofoliu complet de servicii profesionale.

Pachete de servicii disponibile

În pachetul standard, Business Flexible Computing include toate resursele necesare configurării, întreținerii și utilizării imediate a unui data center virtual:

 • Resurse de calcul - procesoare virtuale, memorie RAM, spațiu de stocare HDD
 • Portal de administrare al centrului de date virtual - vCloud Director VMware
 • Firewall și network management inclus, pentru protejarea și configurarea de rețea pentru mașinile virtuale cu acces la internet
 • Soluții de back-up automat zilnic, care stochează datele pe o perioadă de până la 30 zile, respectiv back-up manual la nivel de mașină virtuală, prin funcționalitatea “snapshot”
 • Analiza aplicațiilor existente și design de soluție – experții dedicați Orange Business Services vor proiecta soluția potrivită pentru afacerea ta, în funcție de nivelul de performanță și disponibilitate dorit
 • Plan de migrare / implementare - se realizează împreună cu echipa ta de IT, astfel încât implementarea soluției să nu afecteze disponibilitatea și funcționarea aplicațiilor pe care deja le utilizezi

Mașinile virtuale pot fi licențiate la cerere sau la alegere:

 • Sisteme de operare Microsoft Windows Server, Linux, CentOS
 • Baze de date: SQL Standard, Enterprise sau Web
 • E-mail server: MS Exchange
 • Active Directory
 • Remote Desktop

În plus, în funcție de nevoile tale ai acces la internet prin soluția Dedicated Internet Access și conectivitate securizată în rețeaua internă prin IP-VPN.

Poveștile clienților noștri

McCann PR România

Securizarea accesului la date confidențiale prin soluții de colaborare, file-sharing și stocare în cloud [...]

Soft Net Consulting

Soluții integrate ERP-CRM-BI, furnizate pe infrastructură Business Flexible Computing [...]

Partenerii noștri pentru analiza și vizualizarea datelor

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

sus