Consultanță și integrare IT

Experiența și expertiza IT de care ai nevoie în implementarea
și administrarea soluțiilor

  • Share

Transformarea digitală a business-ului poate fi un proces simplu, alături de un partener cu experiență și expertiză globală precum Orange Business. Specialiștii noștri calificați și certificați în gestionarea infrastructurilor hardware și software înțeleg nevoile tale de business și te ajută să obții beneficiile reale din utilizarea soluțiilor inovatoare pe care le alegi.

Avem un portofoliu complet de servicii profesionale și managed prin care îți punem la dispoziție expertiza și experiența Orange Business în fiecare etapă a proiectului tău, de la definirea până la gestionarea întregului ecosistem de soluții și tehnologii.

Soluții Orange Business de consultanță și integrare

Ce înseamnă, de fapt, consultanța și integrarea IT?

În mod tradiţional, departamentul IT are atribuții strict operaționale, însă în ultimii ani, ca rezultat al digitalizării, au avut loc schimbări majore în modul de lucru. Departamentul IT a preluat și conducerea inițiativelor de transformare digitală a întregii companii și gestionează proiectele IT din diferite linii de business. Prin experiența, expertiza și abilitățile echipelor Orange Business în infrastructuri hardware, software și consultanță, te ajutăm să gestionezi optim provocările ridicate de volumul și diversitatea tehnologiilor disponibile și să accelerezi inovarea pe toate planurile care te interesează.

Optimizarea bugetului

Interesul crescut pe reducerea cheltuielilor cu IT-ul favorizează răspândirea contractelor de outsourcing. Companiile recurg la externalizare pentru a rezolva probleme legate de cost şi eficientizare.

Sursa: IDC

Una dintre prioritățile noastre este ca procesul de transformare digitală a companiei tale să fie unul ușor în timp ce reducem volumul de muncă al departamentului IT, astfel încât acesta să se poată concentra doar pe proiectele strategice.

Prin serviciile de consultanță și integrare, experții Orange Business asigură asistența necesară în administrarea și dezvoltarea infrastructurilor virtualizate și aplicațiilor de colaborare, incepând de la design-ul soluției, până la configurare, implementare, training și asistență post-vânzare pentru utilizatori:

  • eficientizezi procesele departamentului IT și reduci semnificativ timpul pe care îl dedică activităților de administrare și suport
  • departamentul IT din interiorul companiei tale devine un contributor semnificativ la dezvoltarea strategiei de business
  • compania ta beneficiază consultanță specializată în proiecte IT și recomandări privind oportunitățile de optimizare
  • soluțiile curente sunt migrate rapid și în siguranță către noi platforme și tehnologii
  • resursele IT pot fi scalate în funcție de numărul și complexitatea proiectelor
  • serviciile sunt oferite la cerere sau pe bază de abonament lunar, in funcție de nevoile de business

Când trebuie să apelezi la servicii de consultanță IT?

  • atunci când ai nevoie să evaluezi corect și să proiectezi soluții adaptate procesului de transformare digitală a business-ului tău
  • atunci când ai nevoie de cunoștințe specifice IT în integrarea, administrarea și monitorizarea performanței ecosistemului IT

Provocarea de business în contextul digitalizării afacerii: Care sunt zonele IT ce pot fi externalizate în vederea bunei funcționări și atingerii gradului dorit de inovare

62% dintre companii

afirmă că nu au personal cu aptitudini pentru a determina schimbarea adusa de tehnologiile digitale

Sursa: Forrester

70% din bugetele IT

sunt cheltuite pe operaţiuni curente de derulare a afacerii, şi doar 30% merg către schimbarea afacerii

Sursa: Sursa Gartner

Cum acordăm consultanța IT?

Fiecare proiect IT este unic și abordat în mod personalizat. Consultanții noștri evaluează situația curentă și vin cu recomandări și soluții de implementare aliniate strategiei tale, pentru fiecare nivel al ecosistemului digital.

În funcție de nevoile de business, specialiștii noștri pot livra soluții IT end-to-end, pot oferi suport lunar sau doar consultanță punctuală, pe proiect.

Beneficiile consultanței IT - Ține pasul cu transformarea digitală

Control

Strategia potrivită

Transformarea digitală este o călătorie, iar afacerea ta are nevoie de o direcție clară de urmat. Experții noștri înțeleg nevoile business-ului tau și te ajută să obții avantaje competitive prin inovație și automatizare.

scalabilitate

Soluții inovatoare

Serviciile de consultanță și integrare sunt flexibile, scalabile și diversificate. Îți susținem obiectivele de business prin livrarea rapidă și la cheie a soluțiilor care se potrivesc business-ului tău și sistemelor existente.

securitate

Un ecosistem complex ușor de gestionat

Oferim un portofoliu complet de servicii de consultanță și integrare care acoperă toate aspectele ecosistemului IT. Îți furnizăm atât soluțiile, cât și know how-ul pentru integrarea tuturor și gestionarea lor.

conexiuni

Asistență post-vânzare

Conexiunile la internet către resursele tale virtuale sunt rapide, permanente, sigure și sunt livrate la cheie, împreună cu echipamentele și suportul de care ai nevoie.

Certificările specialiștilor noștri:

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200