Programul Microsoft
Qualified Multitenant Hosting

Licențele tale Office 365 si Windows,
în cloud-ul securizat Orange

 

Orange Romania Communications și Programul
Microsoft Qualified Multitenant Hosting

La Orange Romania Communications, suntem autorizați de Microsoft pentru găzduirea mașinilor virtuale Windows prin abonament Microsoft Cloud Agreement sau Enterprise Agreement / MPSA pe hardware dedicat sau partajat (multitenant). De asemenea, Orange Romania Communications suntem autorizați să găzduim Office 365 ProPlus (inclusiv E3 și E5), Project Online Professional și Visio Pro pentru abonamentele Office 365, utilizând tehnologia partajată de activare a computerului (SCA).

Descoperă mai multe despre programul QMTH de la Microsoft.

Vezi detalii

Beneficii ale virtualizării Windows 10 și activării partajate a computerului pentru Office 365 ProPlus, Project Professional și Visio Pro pentru Office 365

Virtualizarea Windows 10 și SCA pentru Office 365 ProPlus, Project Online Professional și Visio Pro pentru Office 365 îți oferă flexibilitate și posibilitatea de a alege dintre alternative multiple. Ambele îți permit să beneficiezi de investițiile făcute în licențele Windows 10 și Office 365 la instalarea în cloud. Ai posibilitatea să alegi dintre implementare în propria locație sau în centrele de date Orange Romania Communications. Orange Romania Communications este un partener autorizat QMTH și îți permite să implementezi Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro pentru Office 365 și produse Windows 10 calificate pe soluția de infrastructură cloud aleasă de tine.

Întrebări frecvente

Începând cu 1 august 2017, următoarele licențe Windows achiziționate prin licențierea Microsoft Volume Licensing includ drepturi de virtualizare pentru Qualified Multitenant Hosting:

  • Windows 10 Enterprise E3 și E5 per utilizator cu SA
  • Windows 10 Enterprise E3 și E5 VDA per utilizator

Începând cu data de 6 septembrie 2017, următoarele abonamente Windows includ drepturi de virtualizare pentru hardware-ul dedicat, precum și cel multitenant, din centrele de date gestionate de parteneri QMTH autorizați, cum ar fi Orange Romania Communications::

  • Windows 10 Enterprise E3 și E5 (cu VDI)
  • Windows 10 Enterprise E3 VDA
  • ▪ Microsoft 365 Enterprise (fostă Secure Productive Enterprise sau SPE) E3 și E5

Modul SCA funcționează cu Office 365 ProPlus, Project Online Professional și Visio Pro pentru Office 365. Toate planurile Office 365 care includ Office 365 ProPlus, Project Online Professional sau Visio Pro pentru Office 365 pot utiliza SCA.

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite