Soluții de conectivitate punct la punct

Ai conexiuni permanente, transparente și sigure între locațiile tale

 

Descrierea soluțiilor de conectivitate punct la punct

Prin soluțiile de conectivitate punct la punct beneficiezi de un serviciu de conectivitate Ethernet punct-la-punct, ce constă într-un canal de comunicație permanent, simetric, dedicat și transparent, între două puncte terminale, care oferă lărgime de bandă garantată și disponibilă în permanență; este recomandat pentru conexiuni permanente, de lungă durată între două locații fixe, conexiuni ce necesită un canal de comunicație rapid, eficient și fiabil pentru colectarea și distribuirea informațiilor.

Caracteristicile soluțiilor de conectivitate P2P

Soluțiile de conectivitate Punct la Punct (P2P) de la Orange Business reprezintă canale de comunicații care oferă conexiune permanentă, transparentă și sigură între două locații, la nivel OSI L2 sau nivel OSI L1. Aceste soluții sunt livrate prin serviciile dedicate Ethernet Line (Conectivitate Punct la Punct ) și Leased Line.

Ethernet Line este serviciul premium de transmisii de date de mare viteză punct la punct (între două sedii) ce oferă, pe lângă banda garantată, un înalt nivel de securizare a datelor datorită tehnologiei Ethernet over MPLS.

Prin intermediul serviciului Leased Line, oferim conexiuni punct la punct între două locații, la nivel fizic, OSI L1.

Cum funcționează soluțiile de conectivitate P2P?

De regulă, serviciul Conectivitate Punct la Punct este furnizat utilizând tehnologia de transport Ethernet peste MPLS (prezentată în figura de mai jos), cu excepția cazurilor în care din motive de acoperire sau lățime de bandă pot fi folosite una dintre tehnologiile EoFO/EoSDH/EoDWDM.

Beneficiile soluțiilor de conectivitate P2P

Securitatea conexiunilor

Soluțiile au la bază infrastructura Orange, de aceea rețeaua companiei tale beneficiază de actualizarea permanentă a protocoalelor de securitate.

Minimizarea riscurilor

Disponibilitatea conexiunilor și accesul la datele companiei sunt garantate, iar riscurile sunt reduse datorită redundanțelor din rețeaua Orange.

Acoperire națională

Conectarea este posibilă, în funcție de tipul și amplasarea locației, prin metode multiple de acces: fibră optică sau radio.

Parametri de funcționare garantați

Parametrii de performanță sunt stabiliți și garantați prin contract (SLA) și determină condițiile optime de funcționare pentru aplicațiile de business ale companiei.

Gestionare eficientă a bugetului

Serviciul este oferit ca abonament lunar fix în care sunt incluse: bandă garantată, acces în rețea, echipamentele pentru conexiunea locală și routere, instalare, configurare.

Flexibilitate și scalabilitate

Poți solicita oricând actualizarea lărgimii de banda și personalizarea soluției în funcție de nevoile tale curente de business.

Partenerii noștri pentru analiza și vizualizarea datelor

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200