Business Net

Conexiuni la internet la viteze 4G+ pe laptop, tabletă sau smartphone, individual sau în grup.

 
 • Share

Abonamentele Business Net asigură conexiuni rapide la internet pe laptop, tabletă sau mobil în pachete adaptate pentru fiecare dintre angajații tăi. În plus, pachetele Business Net pot fi utilizate flexibil - individual sau în grup - pentru optimizarea modului în care resursele de trafic sunt consumate.

Ia internetul mereu cu tine, așa cum vrei

Informațiile ajung la tine super-rapid

Traficul de internet inclus este la viteze 4G și 4G+ și ai la dispoziție o gamă variată de echipamente mobile, astfel încât angajații companiei tale să aibă acces rapid la aplicațiile de business de care au nevoie, în timp ce rămân conectați la proiectele în lucru de oriunde.

Resurse flexibile de trafic folosite individual sau în grup

În funcție de pachetul ales, angajații tăi pot folosi traficul de internet în mod individual pe propriile numere sau la comun cu alți colegi. Iar dacă vrei să optimizezi și mai mult costurile companiei tale, alege opțiunile de internet suplimentar Business Net ce pot fi activate peste orice abonament de voce Business Mobile.

Colaborare și productivitate pentru toată echipa

Activează pe echipamentele mobile ale angajaților tăi suita de productivitate și colaborare Microsoft Office 365. Compania ta are astfel acces la servicii complete, simple și flexibile. Aplicațiile Office cu care ești familiarizat sunt disponibile atât pentru calculator, cât și pentru smartphone sau tabletă, și beneficiază de spațiu de stocare online. În plus, poți organiza conferințe video securizate și ai acces la intranet.

Optimizarea costurilor

Fiecare abonament Business Net îți oferă posibilitatea să ții costurile companiei tale sub control. În funcție de nevoile tale, poți alege să limitezi viteza de navigare după terminarea traficului inclus sau să continui navigarea la viteze maxime cu un tarif de doar 1€ pentru fiecare 2 GB consumați.

Poți crea soluția potrivită afacerii tale

1
Alegi mai întâi dispozitivul cu care se conectează fiecare angajat

În funcție de nevoile și modul de conectare folosit de fiecare dintre angajați, poți alege între un laptop, un modem USB, un modem Wi-Fi sau o tabletă. Iar dacă nu ai nevoie de dispozitiv, poți rămâne doar cu cartela SIM.

2
Alegi tipul abonamentului Business Net

Poți opta pentru abonamente cu resurse de trafic utilizabile individual sau la comun, pe tabletă, laptop sau smartphone, precum și pentru volumul necesar de trafic în țară sau în roaming SEE.

3
Selecteazi modul de tarifare după depășirea traficului inclus

Poți alege cum va fi tarifat traficul de internet după utilizarea resurselor disponibile în abonament: gratuit și nelimitat, dar cu o viteză de până la 128 Kbps pentru download și 64 de Kbps pentru upload, sau la viteza maximă, cu plata

Află de la reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau de la un consultant Telesales Orange care este abonamentul Business Net potrivit angajaților tăi.

Vezi detalii

Întrebări frecvente

Traficul inclus poate fi cosumat național sau în roaming în SEE în funcție de abonamentul pe care îl ai.

Unele abonamente Business Net nu permit activarea serviciului de roaming. În cazul în care doreşti să beneficiezi de serviciul de roaming va trebui să soliciţi în prealabil înlocuirea abonamentului tău. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

În cazul abonamentelor pentru laptop sau tabletă, după utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu 1,00 euro/2 GB (fără TVA). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, pentru doar 1 euro/lună (fără TVA), astfel încât să nu plătești nimic suplimentar față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload.

Pentru pachetele cu acces la roaming în SEE, tarifele standard de roaming în SEE sunt egale cu tarifele naționale standard pentru abonamentul curent. În restul lumii, se aplică tariful standard pentru traficul de roaming corespunzător țării vizitate.

Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet este valabil o lună întreagă de facturare, iar cel neutilizat nu se reportează.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Business Net (luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Limita de consum date în roaming SEE fără cost suplimentar este calculată în funcție de valoarea lunară a pachetului de servicii Business Net conform formulei:

Valoarea Lunara a Pachetului de Servicii


Costul reglementat în Regulamentul European pentru serviciul de date in roaming

* 2

Tariful reglementat în Regulamentul European pentru serviciul de date în roaming pentru 1 GB este de 6 € – în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018; 4,5 € – în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2019; 3,5 € – în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020; 3 € – în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021; 2,5 € – începând cu data de 1 ianuarie 2022. Acesta poate suferi modificări ulterioare, în conformitate cu reglementarile și/sau legislația UE în vigoare.

În situația în care numărul de telefon beneficiază de reducere la taxa de abonament, care scade valoarea lunară a pachetului de servicii, limita de consum de date în roaming este calculată corespunzător taxei lunare finale a pachetului

Abonamentele Business Net pot fi activate ca soluții individuale, prin care fiecare utilizator beneficiază de trafic de date propriu, sau ca abonamente de grup, prin care toți utilizatorii împart traficul total de internet alocat de pachetele Business Net.

Pe același cod de abonat pot fi active oricâte abonamente individuale Business Net pentru laptop și tabletă, dar poate fi format un singur grup Business Net, cu un număr nelimitat de utilizatori.

Anumite abonamente Business Net pot să împartă traficul de internet inclus cu abonamentele de voce Business Mobile. Pentru aceasta, trebuie să activezi opțiunea Net Share for Business pe fiecare abonament Business Mobile. Această opțiune poate fi activată din Contul meu Orange sau prin apel la 300, gratuit de pe telefonul tău Orange.

In cazul in care combini mai multe abonamente poți folosi la comun traficul în funcție de tipul de acces al fiecărui abonament în parte. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Abonamentele Business Net beneficiază de viteze maxime teoretice 4G+/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload, in functie de capabilitatile dispozitivului folosit.

Viteza maxima estimata de transfer 4G+/3G+ de 450/38,04 Mbps download și 100/5,04 Mbps upload si este calculata in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 si ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016.


Viteza promovata este egala cu maxima estimata.


Mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor mobile aici www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Abonamentele Business Net oferă acces la serviciul SMS național sau în roaming, în funcție de caracteristicile abonamentului. Tariful pentru un SMS este de 0,05 euro/SMS+ TVA.
Verifică aici tarifele pentru SMS în roaming.

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni, în funcție de care diferă prețul de achiziție al terminalului
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Citește aici termenii și condițiile de utilizare din Contractul de furnizare a serviciilor
 • Poți afla despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:
  • (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  • (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  • (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar

Oferta este valabilă până la data de 31 martie 2021, cu posibilitatea de prelungire.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200