Assets Management

Serviciul de management al device-urilor mobile, prin care se poate gestiona mișcarea, stocarea și inventarierea eficientă a dispozitivelor mobile, precum și fluxurile de informații aferente

 
  • Share

Assets Management este serviciul de control și gestionare a inventarului de dispozitive mobile, care îți permite să gestionezi eficient mișcarea, stocarea și inventarierea dispozitivelor mobile.

Acest serviciu include livrarea de noi dispozitive, schimburi sau înlocuiri, precum și stocarea sigură în spațiile Orange a stocului tău de dispozitive de înlocuire, facilitând un management eficient al flotei tale de dispozitive mobile.

Cum funcționează?

Poți externaliza coordonarea mișcărilor dispozitivelor mobile și gestionarea inventarului general. Serviciul îți permite să primești dispozitive noi, să gestionezi trimiterea dispozitivelor defecte la service și să obții un dispozitiv de înlocuire pe durata reparației. În plus, serviciul asigură stocarea în condiții de securitate a dispozitivelor de înlocuire și reatribuirea acestora în cazul schimbărilor de personal.

Cum te ajută?

Economisești timp și bani prin externalizarea coordonării mișcărilor dispozitivelor și gestionarea inventarului, îmbunătățind eficiența operațională pentru locațiile multiple ale companiei tale.

Serviciul asigură utilizarea continuă a serviciilor și dispozitivelor de mobilitate, oferind dispozitive de înlocuire în timpul reparațiilor și îți crește satisfacția prin furnizarea unei linii de suport directe și a altor canale de comunicare.

Beneficii:

  • Management eficient al mișcării, stocării și inventarierii dispozitivelor mobile, economisind timp și bani.
  • Livrarea rapidă de dispozitive noi, gestionarea eficientă a celor defecte și furnizarea de dispozitive de înlocuire.
  • Îmbunătățirea eficienței operaționale pentru companii cu multiple locații, asigurând continuitatea utilizării serviciilor și dispozitivelor de mobilitate.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200