Dedicated Helpline

Serviciul de suport dedicat, cu acces direct către operatorii Orange,
fără timpi de așteptare

 
  • Share

Dedicated Helpline, componentă principală a soluției Mobility Manager, este serviciul de asistență dedicată care îți oferă acces rapid și eficient la suport pentru gestionarea serviciilor de mobilitate.

Acest serviciu te conectează direct cu specialiști experimentați, pregătiți să îți ofere informații detaliate, să te asiste în completarea documentației necesare, să opereze cererile tale de modificare și să îți ofere îndrumare.

Cum funcționează?

Poți accesa Dedicated Helpline apelând un număr dedicat, fără a trece prin procese IVR, direct către operator. Serviciul răspunde solicitărilor tale operaționale, gestionând eficient cererile și notificările legate de serviciile de mobilitate. Fiecare solicitare este înregistrată și monitorizată în sistemul intern de ticketing al Orange, asigurându-se astfel un răspuns prompt și o rezolvare adecvată.

Cum te ajută?

Dedicated Helpline îmbunătățește experiența ta cu serviciile de mobilitate Orange Business și crește eficiența operațională internă a companiei tale. Prin oferirea unui punct unic de contact pentru rezolvarea rapidă a solicitărilor, serviciul contribuie la optimizarea timpului și resurselor tale, permițându-ți să te concentrezi pe activitățile principale, în timp ce Orange gestionează aspectele tehnice și operaționale.

Beneficii:

  • Conexiune directă și rapidă cu operatori experimentați pentru asistență personalizată.
  • Gestionarea eficientă a cererilor și notificărilor legate de serviciile de mobilitate, cu înregistrare și monitorizare în sistemul intern de suport.
  • Optimizarea timpului și resurselor, permițând concentrarea pe activitățile principale în timp ce aspectele tehnice sunt gestionate de Orange.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200