Suntem aici pentru tine
și business-ul tău

Te ținem conectat la afacere și la tot ceea ce este important pentru tine
Suntem aici pentru tine

Ți-am pregătit un set de acțiuni pentru colaborare și lucru în echipă în siguranță, de la distanță. Le regăsești aici, împreună cu toate informațiile de care ai putea avea nevoie în această perioadă despre serviciile Orange Business Services:

Shape Created with Sketch.

O rețea pe măsura așteptărilor

Echipele noastre tehnice monitorizează și asigură buna funcţionare a reţelei fixe şi mobile, astfel încât să beneficiezi de servicii la aceleaşi standarde înalte cu care te-am obişnuit.

Soluții pentru coordonarea business-ului de acasă

Susținem demersul de lucru de acasă cu un pachet de remote work ce include soluții de colaborare și centrală virtuală, pentru care vă oferim 2 luni de gratuitate la pachetele activate pe 2 ani. Pachetul conține:

Business One Voice

Configurează online propriul call center. Serviciul include IVR pentru mesaje personalizate și funcții de rutare a apelurilor, pentru a te asigura că fiecare apel este preluat.

Office 365 Business Essentials

Colaborează de la distanță în mod securizat. Soluția oferă acces la aplicațiile familiare de Office și 1 TB de spațiu de stocare securizat în cloud.

Business

Soluţii Orange Business Services pentru continuitatea afacerii tale

Group 7 Created with Sketch.
Serviciul Relații Clienți

Serviciul de relatii cu clientii ramane disponibil conform programului obisnuit si poate fi accesat prin telefon, e-mail sau web.

internet_browser_19371 Created with Sketch.
Online e mai sigur

Zilele acestea este recomandat să eviţi locurile aglomerate și să alegi varianta interacțiunii de la distanță pentru rezolvarea solicitărilor tale.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus