Uneori, e bine să faci alegeri ”safe”

Ecosistem IT&C fix, mobil și sigur

Oferte cu beneficii flexibile

Pentru a configura soluția personalizată pentru compania ta și pentru detalii despre beneficiile oferite contactează echipa dedicată.
 • Share

Alege mixul de soluții potrivit business-ului tău și bucură-te de extra beneficii.

Adaugă soluțiilor de conectivitate fix-mobilă și soluțiile de securitate potrivite business-ului tău. Profită de extra beneficiile ofertei convergente pe 24 de luni și accesează și soluții de colaborare pentru angajați sau de interacțiune de la distanță cu clienții, totul pe o singură factură. În plus, beneficiezi de suportul unui consultant pentru a te ajuta să alegi soluțiile potrivite.

Voce și date mobile

Pachete Business Mobile cu resurse variate și smartphone-uri la prețuri speciale

Internet fix ultra-rapid

Soluții de conectare de mare viteză pentru sediile tale, indiferent de locație

Ecosistem de securitate cibernetică

Sistem complet de securizare a conexiunilor de internet

Soluții de colaborare

Servicii de productivitate și colaborare Microsoft integrate în soluțiile Orange

Voce fixă cu centrală virtuală

Telefonie fixă și funcționalități avansate pentru voce fix-mobil, cu 0 investiții în echipamente

Business TV

Abonament TV prin satelit


Resurse bonus, reduceri la abonament, luni gratuite sau funcționalități suplimentare, în funcție de serviciile adăugate la pachetul de conectivitate fix-mobil.

Voce și date mobile

Îmbunătățește mobilitatea angajaților tăi cu Business Mobile - abonamente de voce și date mobile cu resurse naționale, internaționale, în roaming SEE sau roaming Restul Lumii adaptate nevoilor de comunicare ale fiecărui utilizator.

Mai mult

+

Internet fix ultra-rapid

Ai aceeași experiență de navigare prin oricare dintre soluțiile avansate de conectare, chiar dacă angajații tăi lucrează de la sediu, de acasă sau sunt în mișcare: fibră optică și microunde dedicate conexiunilor fixe pentru companii sau conexiuni la punct fix peste 4G și 5G. Alege serviciul potrivit în funcție de nevoile echipei și locația sediului tău.

Office Net 5G

Ai acces nelimitat la viteze 5G de până la 1,2 Gbps în aria de acoperire 5G Orange și 4G în restul țării, și un router prevăzut cu Wi-Fi 6 prin care poți conecta wireless mai multe dispozitive smart.

Mai mult

Dedicated Internet Access

Conexiune rapidă, permanentă și sigură la internet, cu lățime de bandă simetrică și garantată. Serviciul este livrat la cheie, toate echipamentele și suportul de care ai nevoie pe parcursul utilizării acestei soluții fiind incluse în abonamentul lunar.

Mai mult

IP-VPN

Asiguri legături de date criptate între sedii și acces securizat la intranetul companiei. Serviciul este disponibil atât pentru angajați, cât și pentru partenerii de afaceri, indiferent de locul de unde se conectează și de tipul conexiunii. Ai astfel o infrastructură optimă pentru aplicații de business complexe precum centre de contact, sisteme de teleconferință, acces la baze de date sau intranet, traficul datelor putând fi prioritizat în funcție de tipul lor și parametri de transfer necesari.

Mai mult

Ecosistem de securitate cibernetică

În contextul în care activitatea companiilor în mediul digital s-a intensificat în ultimul an, provocările ce țin de securitatea cibernetică au crescut semnificativ pentru IMM-uri. Orange Business oferă o serie de opțiuni de securitate complementare atât pentru rețea cât și pentru mediile de lucru.

Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security este o soluție de securitate bazată pe tehnologii de reducere a suprafeței de atac, de prevenție și detecție pentru a oferi protecție infrastructurilor fizice (desktop-uri, laptop-uri, servere), virtuale (mașinile virtuale din cloud) și hibride.

Mai mult

Business internet security

Soluția Business Internet Security protejează informațiile transmise pe internet, precum și datele companiei, ale angajaților și vizitatorilor tăi, de atacurile cibernetice, atunci când aceștia accesează internetul. Traficul de date tranzitează infrastructura din centrele de date Orange și este curățat de viruși, malware și semnături malițioase înainte să ajungă în rețeaua companiei tale și pe echipamentele angajaților, fie că este vorba despre mobil, laptop sau alte dispozitive.

Mai mult

Security Pro for Fixed Data și/sau Security Pro for Mobile Data

Security Pro este un serviciu care asigură simplu și eficient o mare parte din nevoile de control și securitate ale unei conexiuni de Internet prin cele două componente dedicate conexiunilor fixe și celor mobile.

 • Filtrare web
  • permite conectarea la site-uri web conform unui set de reguli prestabilite și pe baza încadrării lor în categoriile disponibile sau a unor excepții punctuale, în conformitate cu politica de securitate a companiei
 • Controlul aplicațiilor și conținutului transferat
  • asigură recunoașterea aplicațiilor cărora le aparține traficul tranzitat, conform semnăturilor cunoscute și blochează, limitează sau permite accesul la respectivele aplicații, conform unui set de reguli prestabilit
 • Antivirus și antibotnet
  • asigură inspecția fișierelor transferate, în limita a 10MB și blocarea celor care conțin viruși, precum și blocarea comunicării cu serverele de comandă și control ale rețelelor botnet
  • pentru inspecția traficului criptat este necesară activarea opțiunii corespunzătoare
 • Protecție la intruziuni
  • asigură detecția și blocarea încercărilor de acces neautorizat sau a încercărilor de detectare și exploatare a vulnerabilităților prezente în sistemele companiei
 • Inspecție trafic criptat (DPI)
  • asigură inspecția în detaliu a traficului, inclusiv a celui criptat
  • pentru funcționarea corectă a acestei funcționalități este necesară instalarea unui certificat pus la dispoziție de Orange Business pe toate dispozitivele clientului sau punerea la dispozția Orange Business, de către client, a propriului certificat

Soluții de colaborare

Prin intermediul soluțiilor de colaborare și productivitate Microsoft Office 365, angajații tăi sunt mai eficienți, rămân conectați la resursele companiei oriunde s-ar afla și pot lucra în echipă de oriunde.

Pachetele Office 365 îți oferă acces la aplicațiile Office cu care ești familiarizat (atât pentru calculator, cât și pentru smartphone), spațiu de stocare online, conferințe video și acces securizat la intranetul companiei. Serviciile sunt oferite în cloud.

Pentru implementarea soluțiilor Office 365, îți oferim Servicii Profesionale, incluzând configurarea inițială, migrarea căsuțelor de e-mail curente și crearea de liste de distribuție. Promoțional, beneficiezi de configurare inițială gratuită pentru primele 50 de căsuțe de mail.

Mai mult

Voce fixă cu centrală virtuală

Cu abonamentele de telefonie fixă Business Talk Lounge, clienții tăi au mereu la dispoziție un mod prin care pot lua rapid legătura cu tine. Fie că ai nevoie de o linie individuală sau utilizezi mai multe numere fixe într-o locație, găsești tehnologia și pachetele de resurse potrivite.

În plus, prin activarea serviciului Business One Voice, ai la dispoziție toate funcționalitățile unei centrale telefonice, gratuit, fără a mai fi nevoie să investești în echipamente, licențe, mentenanță și training-uri. Soluția este oferită în cloud, fiind găzduită și administrată de Orange Business.

Mai mult

Business TV

Abonamentul de televiziune prin satelit pentru companiile mici și mijlocii îți oferă acces la posturi TV românești și internaționale direct pe televizor, telefon, tabletă sau calculator. Fie că administrezi un restaurant, un hotel sau orice alt spațiu public, clienții tăi se vor putea bucura acum de emisiunile, filmele și serialele preferate și atunci când îți calcă pragul.

Întrebări frecvente

Pentru a beneficia de ofertă trebuie să accesezi simultan un abonament de voce mobil și unul de date fix, pe o perioadă de 24 de luni, la care să adaugi oricare dintre soluțiile de securitate, voce fixă cu centrală telefonică, colaborare sau TV.

Pachetul de abonamente accesate trebuie să fie încheiat pe o perioadă de 24 de luni.

Oferta este disponibilă până pe 30 noiembrie 2021, cu posibilitatea de prelungire.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200