Business Mobile

Abonamente de voce și date mobile simplu de personalizat

 • Share

Fie că ai o afacere la început de drum sau una cu sute de angajați, e important să te poți adapta și reinventa zi de zi. Să ai alături un partener care să te susțină, indiferent cât de exigente sunt cerințele clienților și angajaților tăi.

Pentru că fiecare client, fiecare angajat și fiecare afacere sunt unice, la Orange îți oferim noile abonamente de voce și date Business Mobile, cu resurse flexibile și beneficii suplimentare pentru fiecare număr în parte.

Conectat la afacere, chiar și când nu ești la birou

resurse-potrivite

Resurse potrivite pentru fiecare rol

Ai 8 abonamente Business Mobile adaptate pentru orice tip de utilizator și nevoie de folosire.

La Orange vei găsi abonamente cu resurse de voce și date mobile, naționale, internaționale și în roaming oriunde în lume. Acestea sunt adaptate oricărui angajat, fie că lucrează în birou sau pe teren, de pe teritoriul țării sau din străinătate, fie că sunt manageri sau fac parte din forța de vânzări.

Mai mult, pentru fiecare angajat poți activa bonus beneficii suplimentare, la alegere dintre resurse de date și voce, naționale, internaționale și în roaming în întreaga lume. Iar dacă ai nevoie de și mai multe resurse, fiecare abonament poate fi personalizat cu opțiuni suplimentare, la cerere.

Productivitate

Productivitate crescută și angajați eficienți

Cu abonamentele de voce și date Business Mobile, crești eficiența și mobilitatea angajaților tăi și poți implementa modele noi de business bazate pe comunicații mobile.

Ai acces la cel mai rapid net pe mobil din România, cu viteze maxime estimate de transfer 4G+/3G+ de 450/38,04 Mbps download și 100/5,04 Mbps upload, și poți alege dintr-o gamă variată de echipamente mobile. Astfel, angajații tăi rămân conectați la proiecte de oriunde ar fi.

Instrumente

Instrumente performante de colaborare

Beneficiezi de servicii de voce și date mobile pentru mai multă libertate de mișcare și răspunsuri rapide la orice provocare. În plus, membrii echipei vor putea colabora din orice colț al lumii, prin utilizarea aplicațiilor dedicate, trimiterea de documente și participarea la video și audio conferințe.

angajati-fericiti

Creșterea satisfacției angajaților

Ai la dispoziție o gamă variată de smartphone-uri și resurse bogate de voce și date mobile, ce vor satisface chiar și cele mai exigente cerințe ale angajaților tăi.

costuri

Optimizarea costurilor

Cu ajutorul serviciilor digitale de la Orange, angajații tăi pot lucra de acasă sau în mișcare, de oriunde ar fi. Astfel, poți reducere costurile pentru spațiul de lucru și cele operaționale.

Prin personalizarea abonamentelor Business Mobile cu resurse în funcție de specificul fiecărui angajat, plătești doar resursele de care acesta are nevoie. Iar atunci când nevoile se schimbă, poți activa opțiuni cu resurse suplimentare. În plus, resursele de internet pot fi utilizate de către angajații tăi la comun pe toate telefoanele și tabletele pe care le folosesc, prin activarea unui pachet Business Net Share complementar.

Resurse internaționale

Resurse internaționale și în roaming din plin

Fiecare angajat are resursele de voce și SMS internaționale necesare pentru a ține legătura mereu cu partenerii din toată lumea.

Află mai multe

Călătoriile de afaceri în Europa devin la fel de simple precum cele din țară pentru că resursele de voce și date mobile naționale pot fi folosite fără costuri suplimentare și în țările membre SEE.

Iar când afacerile te duc și mai departe, resurse de voce și date în roaming oriunde în lume incluse în noile abonamente Business Mobile fac fiecare dintre călătoriile tale să fie fără suprize.

Află mai multe

Oferta recomandată pentru compania ta

Pentru a-ți ușura alegerea, am creat abonamentul Business Mobile 25, cu resurse ce acoperă nevoile de comunicare atât în țară, cât și în străinătate, pentru cele mai frecvente tipuri de utilizare:

 • Apeluri nelimitate naționale, în țările membre SEE și internațional către rețele fixe din UE
 • 600 minute pentru apeluri internaționale către rețele mobile din UE
 • 150 minute internaționale către orice rețea din întreaga lume
 • 15 GB de trafic la viteze 4G+
 • 200 unități pentru apeluri și SMS în roaming Restul lumii
 • 300 unități de date pentru net în roaming Restul lumii

În plus față de resursele din abonament, poți activa unul dintre beneficiile suplimentare bonus, la alegere dintre:

 • 200 minute internaționale către orice rețea din întreaga lume
 • 400 de unități pentru apeluri sau SMS în roaming în Restul lumii și 1000 unități de date pentru net în roaming în Restul lumii

Sau creează soluția potrivită afacerii tale

Pentru personalizarea abonamentelor în funcție de specificul afacerii tale și nevoile angajaților, ia legătura cu un consultant Orange. Veți parcurge împreună 4 pași simpli:

1

Alegi abonamentul potrivit fiecărui angajat

Ai 8 tipuri de abonament cu prețuri de la 4* EUR / lună, cu resurse pentru orice nevoi de utilizare sau profil de angajat.

2

Alegi beneficiul bonus

Poți alege individual, pentru fiecare abonament, un bonus constând în resurse suplimentare necesare.

3

Adaugi opțiuni suplimentare

Dacă resursele incluse în abonament nu ți se par suficiente, dar nu vrei să achiziționezi un pachet superior, poți adăuga opțiuni suplimentare, cu minute și internet disponibile național, internațional, în roaming SEE sau roaming Restul Lumii.

4

Alegi telefonul potrivit fiecărui angajat

Beneficiezi de o gama variată de smartphone-uri, cu specificații ce se adaptează celor mai diverse nevoi de comunicare și colaborare.

Întrebări frecvente

Dacă dorești să achiziționezi noi abonamente de voce și/sau date, apelează 776 (apel gratuit din rețeaua Orange) sau numărul 0374447766 (apel taxabil). Un consultant Orange îți stă la dispoziție de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00. De asemenea, ne poți contacta prin intermediul formularului online.

Numerele ce au activate noile abonamente Business Mobile, indiferent de valoarea acestora, beneficiază de apeluri și mesaje gratuite între ele dacă sunt activate pe același cod de abonat. Minutele sau SMS-urile naționale, internaționale și minutele în roaming din fiecare abonament vor fi alocate la nivel de SIM/număr.
Abonamentele Business Mobile cu acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE) oferă posibilitatea de a utiliza resursele incluse (minute, SMS, MB) pentru comunicații în roaming inițiate și terminate în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE.

Spațiul Economic European (SEE) este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Business Mobile (luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

În cazul abonamentelor Business Mobile cu acces la Roaming Restul lumii ofera unitati pentru minute, mesaje și trafic de date disponibile în roaming in Zonele A, B si C.

Zona 1 – SEE: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Guiana Franceza, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Martinica, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia (inclusiv insulele Azore si Madeira), Reunion, Sf. Bartolomeu, Sf. Martin, Slovacia, Slovenia, Spania (inclusiv insulele Baleare și Canare), Suedia, Ungaria.:

Zona A: Turcia, Elvetia, Moldova, Serbia, Ucraina

Zona B: Statele Unite ale Americii, Israel, China, Rusia

Zona C: Albania, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Insulele Feroe, Guernsey, Insula Man, Jersey, Kosovo, Macedonia, , Monaco, Africa de Sud, Algeria, Arabia Saudita, Bahrain, Bolivia, Brazilia, Cambodgia, Congo Rep. Dem., Coreea de Sud, Gambia, Ghana, Iordania, Irak, Liban, Macao, Mozambic, Oman, Pakistan, Singapore, Siria, Thailanda, Taiwan, Tunisia, Uganda, Venezuela, Uruguay, Vietnam, Yemen, Angola, Anguilla, Antigua & Barbuda, Armenia, Aruba, Azerbaidjan,Barbados, Belarus, Bhutan, Insulele Bermude, Botswana, Canada,Cayman, Centrafricana Rep., Costa Rica,Dominica, Dominicană Rep., Ecuador, Egipt, Etiopia, El Salvador, Fiji, Georgia,Grenada, Insulele Virgine Britanice, Jamaica, Puerto Rico, Madagascar, Malawi, Maldive, Mali, Maroc, Mauritania, Mauritius, Montserrat, Muntenegru, Namibia, Nauru, Nigeria, Samoa, Saint Vincent & Grenadines, Santa Lucia, Senegal, Seychelles, St. Kitts & Nevis, St. Pierre & Miquelon, , Tonga, Turks & Caicos, Afganistan, Argentina, Australia, Bahamas, Bali (Indonezia), Bangladesh, Benin, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Camerun, Capul Verde, Chile, Coasta de Fildes, Columbia, Cuba, Dubai (EAU), Emiratele Arabe Unite, Filipine, Gabon, Granada, Guatemala, Guineea, Guineea Bissau, Guineea Ecuatoriala, Honduras, Hong Kong, India, Indonezia, Insulele Cook, Iran, Japonia, Kazahstan, Kârgâzstan, Kenya, Kuweit, Laos, Libia, Malaezia, Mexic, Mongolia, Myanmar, Nepal, Nicaragua, Niger, Noua Caledonie, Noua Zeelanda, Palestina, Panama, Paraguay, Peru, Polinezia Franceză, Qatar, San Marino, Sri Lanka, Sudanul de Sud, Tadjikistan, Tanzania, Togo, Trinidad Tobago, Turkmenistan, Uzbekistan, Vanuatu, Zambia, Zimbabwe .

Unitatile de minute sau sms in Roaming incluse in pachetele Business Mobile se consuma in functie de zona in care te afli astfel:

 • In Zona A un minut initiat sau primit sau sms consuma o unitate
 • In Zona B un minut initiat sau primit sau sms consuma doua unitati
 • In Zona C un minut initiat sau primit sau sms consuma patru unitati

Unitatile de date in Roaming, incluse in pachetele Business Mobile se consuma in functie de zona in care te afli astfel:

 • In Zona A un MB consuma o unitate
 • In Zona B un MB consuma doua unitati
 • In Zona C un MB consuma patru unitati

După terminarea resurselor se aplică tarifele standard, conform țării vizitate.
Pachetele cu roaming inclus pot fi activate impreuna cu optiunile de roaming voce si date. Ordinea de consum va fi:

 • Resursele incluse in pachet
 • Resursele incluse in optiune

În cazul serviciilor care nu consumă din resursele incluse în abonament, ești taxat astfel:

 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • Tariful pentru un MMS național este 0.14 euro (fără TVA), iar pentru un MMS internațional este 0.5 euro (fără TVA)
 • Tariful pentru un apel video este 0.17 euro (fără TVA) în rețea și 0.23 euro (fără TVA) în alte rețele naționale

Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.
Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele incluse în abonament sau extraopțiuni.

Beneficiezi de viteza maximă estimată de transfer 4G+/3G+ de 450/38,04 Mbps download și 100/5,04 Mbps upload, în funcție de capabilitățile dispozitivului folosit.

Viteza maximă estimată de transfer 4G+/3G+ de 450/38,04 Mbps download și 100/5,04 Mbps upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016.


Viteza promovata este egala cu maxima estimata.


Mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor mobile aici https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Limita de consum date in roaming SEE fara cost suplimentar este calculată în funcție de valoarea lunara a pachetului de servicii Orange Business Mobile conform formulei:

Valoarea Lunara a Pachetului de Servicii


Tariful reglementat de wholesale pentru serviciul de date in roaming

* 2


Tariful reglementat de wholesale pentru serviciul de date in roaming pentru 1GB este de 6 Euro – în perioada 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2018, 4,5 Euro – în perioada 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2019, 3,5 Euro – în perioada 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2020,3 Euro – în perioada 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2021, 2,5 Euro – începând cu data de 1 Ianuarie 2022. Acesta poate suferi modificari ulterioare, in conformitate cu reglementarile si/sau legislatia UE in vigoare

Serviciul Roaming poate fi acordat pentru o perioadă limitată sau permanent, iar orice modificare se face doar la cererea/cu acordul persoanei de contact. Dacă ai un abonament cu acces naţional şi îţi dorești un abonament cu roaming inclus în Spaţiul Economic European sau in restul lumii, îl poți schimba oricând cu unul din abonamentele Business Mobile Roaming, apeland 300 (Serviciul Clienți Business) Pentru a beneficia de roaming în restul lumii, in funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.

În cazul abonamentelor de date cu trafic național de internet pe mobil, vei fi notificat prin SMS la consumarea a 80% din traficul de internet inclus (sau la consumarea întregului trafic de internet pe mobil, în situația în care ai avut o sesiune mai mare de trafic).

La pachetele cu trafic de date roaming inclus notificarile se trimit dupa consumarea a 80%, respectiv 100% din traficul inclus. Apoi veti fi notificat conform serviciului Data trafic control.

Prețurile de achiziție ale telefoanelor la abonare variază în funcție de perioada contractuală aleasă pentru abonament, de 12 sau 24 de luni. Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România.

Oferta descrisă mai sus este valabilă pentru activarea abonamentului pe o perioadă de 24 de luni.

Serviciile Orange Antivirus, Asigurare pentru telefon și Orange Cloud se oferă bonus, în funcție de abonamentul ales.

Serviciul Orange Antivirus este valabil doar pentru sistemul de operare Android.

Traficul efectuat în aplicațiile incluse în pachet este nelimitat și gratuit atâta timp cât mai ai disponibil în pachet trafic de internet. Acest trafic, efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum pentru serviciile de date în roaming în SEE. După consumul resurselor de internet incluse în pachet, pentru traficul în aceste aplicații se va aplica tariful standard  

Dacă abonamentul tău are serviciul de Asigurare pentru telefon, modem și tabletă inclus, pentru a beneficia de aceasta trebuie să semnezi cererea de aderare și certificatul de asigurare în maxim 30 de zile de la achiziția telefonului, în orice magazin Orange. Detalii complete despre riscurile acoperite și procedura de despăgubire îți stau la dispoziție în condițiile de asigurare, care se regăsesc în cererea de aderare la asigurare sau aici.

Oferta este valabilă până în august 2019.

Aceste abonamente sunt disponibile pentru clienții persoane juridice care activează un contract pe 1 sau 2 ani.

Găsești aici contractul de furnizare a serviciilor.

Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire

Află despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici

Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România. Află detalii despre deblocare aici.

Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:

 • De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
 • De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
 • De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus