Business Mobile

Abonamente de voce și date mobile flexibile, personalizate

 
 • Share

Într-o lume tot mai dinamică, mobilitatea angajaților poate fi un atu important în business, prin creșterea productivității și eficienței angajaților chiar și în afara biroului.

Cu noile abonamente de voce şi date Business Mobile, cu resurse flexibile și beneficii suplimentare pentru fiecare număr în parte, ai toate instrumentele necesare pentru ca fiecare interacțiune de business să fie cu adevărat valoroasă.

Conectat la afacere, chiar și când nu ești la birou

resurse-potrivite

Resurse potrivite pentru fiecare rol

Ai 6 abonamente Business Mobile adaptate pentru orice tip de utilizator și nevoie de folosire.

La Orange Business vei găsi abonamente cu resurse de voce și date mobile, naționale, internaționale și în roaming oriunde în lume. Acestea sunt adaptate oricărui angajat, fie că lucrează în birou sau pe teren, de pe teritoriul țării sau din străinătate, fie că sunt manageri sau fac parte din forța de vânzări.

Mai mult, pentru fiecare angajat poți activa bonus beneficii suplimentare, la alegere. Iar dacă ai nevoie de și mai multe resurse, fiecare abonament poate fi personalizat cu opțiuni suplimentare, la cerere.

Productivitate

Productivitate crescută și angajați eficienți

Cu abonamentele de voce și date Business Mobile în reţeaua mobilă cu cea mai extinsă acoperire din ţară, crești eficiența și mobilitatea angajaților tăi și poți implementa modele noi de business bazate pe comunicații mobile.

Ai acces la cel mai rapid net pe mobil din România și te bucuri de cea mai nouă tehnologie de conectare, 5G. Navighezi pe internet la viteze maxime estimate de transfer 4G+/3G+ de 450/38,04 Mbps download și 100/5,04 Mbps upload, iar 5G de până la 1200 Mbps. În plus, poți opta pentru trafic nelimitat pentru numerele tale și ai acces la o gamă variată de echipamente mobile. Astfel, angajații tăi rămân conectați la proiecte de oriunde ar fi.

Instrumente

Instrumente performante de colaborare

Asiguri echipei tale servicii de voce și date mobile la viteze mari prin care veți răspunde cu succes provocării de a nu lucra în același spațiu fizic cu echipa. Eliminați limitele biroului și colaborați eficient de oriunde în afara lui, prin utilizarea aplicațiilor dedicate, trimiterea de documente și participarea la video și audio conferințe.

angajati-fericiti

Creșterea satisfacției angajaților

Ai la dispoziție cele mai noi device-uri 5G cu posibilitatea achiziţionării în rate și resurse bogate de voce și date mobile, ce vor satisface chiar și cele mai exigente cerințe ale angajaților tăi.

costuri

Optimizarea costurilor

La Orange Business îți asigurăm toate instrumentele necesare ca angajații tăi să poată lucra de acasă sau în mișcare astfel încât să poți reduce costurile pentru spațiul de lucru și cele operaționale.

Prin personalizarea abonamentelor Business Mobile, plătești doar resursele de care angajații au nevoie. Iar atunci când nevoile se schimbă, poți activa opțiuni cu resurse suplimentare atât în țară, cât și în străinătate, sau poți opta pentru trafic nelimitat de internet. În plus față de resursele din abonament, beneficiezi de o gamă variată de smartphone-uri, ce pot fi achiziționate în rate.

Resurse internaționale

Resurse internaționale și în roaming din plin

Fiecare angajat are resursele de voce și SMS internaționale necesare pentru a ține legătura mereu cu partenerii din toată lumea.

Află mai multe

Călătoriile de afaceri în Europa devin la fel de simple precum cele din țară pentru că resursele de voce și date mobile naționale pot fi folosite fără costuri suplimentare și în țările membre SEE.

Iar când afacerile te duc și mai departe, resurse de voce și date în roaming oriunde în lume incluse în noile abonamente Business Mobile fac fiecare dintre călătoriile tale să fie fără suprize.

Află mai multe

Creează soluția potrivită afacerii tale

Pentru personalizarea abonamentelor în funcție de specificul afacerii tale și nevoile angajaților, ia legătura cu un consultant Orange. Veți parcurge împreună 4 pași simpli:

1
Alegi abonamentul potrivit fiecărui angajat

Ai 6 tipuri de abonament cu prețuri de la 6 euro/lună (fără TVA), cu resurse pentru orice nevoi de utilizare sau profil de angajat.

2
Alegi beneficiul bonus

Poți alege individual, pentru fiecare abonament, un bonus constând în resurse suplimentare necesare.

3
Adaugi opțiuni suplimentare

Dacă resursele incluse în abonament nu sunt suficiente, dar nu vrei să achiziționezi un pachet superior, poți adăuga opțiuni suplimentare, cu minute și internet disponibile național, internațional, în roaming SEE sau roaming Restul Lumii.

4
Alegi telefonul potrivit fiecărui angajat

Beneficiezi de o gama variată de smartphone-uri, cu specificații ce se adaptează celor mai diverse nevoi de comunicare și colaborare.

Întrebări frecvente

Dacă dorești să achiziționezi noi abonamente de voce și/sau date, apelează 776 (apel gratuit din rețeaua Orange) sau numărul 0374447766 (apel taxabil). Un consultant Orange îți stă la dispoziție de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00. De asemenea, ne poți contacta prin intermediul formularului online.

Numerele ce au activate noile abonamente Business Mobile, indiferent de valoarea acestora, beneficiază de apeluri și mesaje gratuite între ele dacă sunt activate pe același cod de abonat. Minutele sau SMS-urile naționale, internaționale și minutele în roaming din fiecare abonament vor fi alocate la nivel de SIM/număr.
Abonamentele Business Mobile cu acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE) oferă posibilitatea de a utiliza resursele incluse (minute, SMS, MB) pentru comunicații în roaming inițiate și terminate în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE.

Spațiul Economic European (SEE) este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Business Mobile (luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

În funcție de oferta aleasă, pachetele Business Mobile pot conține unități pentru apeluri și mesaje scrise în Roaming, care se consumă diferențiat în funcție de zona în care te afli:

 • În Zona A un minut inițiat sau primit sau SMS consumă o unitate
 • În Zona B un minut inițiat sau primit sau SMS consumă două unități
 • În Zona C un minut inițiat sau primit sau SMS consumă patru unități

Unitățile de date în Roaming, incluse în pachetele Business Mobile se consuma în funcție de zona în care te afli astfel:

 • În Zona A un MB consumă o unitate
 • În Zona B un MB consumă două unități
 • În Zona C un MB consumă patru unități

După terminarea resurselor se aplică tarifele standard, conform țării vizitate.
Pachetele cu roaming inclus pot fi activate împreună cu opțiunile de roaming voce și date. Ordinea de consum va fi:

 • Resursele incluse în pachet
 • Resursele incluse în opțiune

În cazul serviciilor care nu consumă din resursele incluse în abonament, ești taxat astfel:

 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • Tariful pentru un MMS național este 0.14 euro (fără TVA), iar pentru un MMS internațional este 0.5 euro (fără TVA)
 • Tariful pentru un apel video este 0.17 euro (fără TVA) în rețea și 0.23 euro (fără TVA) în alte rețele naționale

Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.
Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele incluse în abonament sau extraopțiuni.


Mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor mobile aici https://www.orange.ro/tehnologii/5g/

Limita de consum date in roaming SEE fara cost suplimentar este calculată în funcție de valoarea lunara a pachetului de servicii Orange Business Mobile conform formulei:

Valoarea lunară a pachetului de servicii


Costul reglementat în Regulamentul European pentru serviciul de date în roaming

* 2


Costul reglementat în Regulamentul European pentru serviciul de date în roaming pentru 1GB este de 6 Euro – în perioada 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2018, 4,5 Euro – în perioada 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2019, 3,5 Euro – în perioada 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2020,3 Euro – în perioada 1 Ianuarie – 31 Decembrie 2021, 2,5 Euro – începând cu data de 1 Ianuarie 2022. Acesta poate suferi modificari ulterioare, in conformitate cu reglementarile si/sau legislatia UE in vigoare.

În situația în care numărul de telefon beneficiază de reducere la taxa de abonament, care scade valoarea lunară a pachetului de servicii, limita de consum de date în roaming este calculată corespunzător taxei lunare finale a pachetului.

Serviciul Roaming poate fi acordat pentru o perioadă limitată sau permanent, iar orice modificare se face doar la cererea/cu acordul persoanei de contact. Dacă ai un abonament cu acces naţional şi îţi dorești un abonament cu roaming inclus în Spaţiul Economic European sau in restul lumii, îl poți schimba oricând cu unul din abonamentele Business Mobile Roaming, apeland 300 (Serviciul Clienți Business).
Pentru a beneficia de roaming în restul lumii, in funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.

În cazul abonamentelor de date cu trafic național de internet pe mobil, vei fi notificat prin SMS la consumarea a 80% din traficul de internet inclus (sau la consumarea întregului trafic de internet pe mobil, în situația în care ai avut o sesiune mai mare de trafic).

La pachetele cu trafic de date roaming inclus notificarile se trimit dupa consumarea a 80%, respectiv 100% din traficul inclus. Apoi veti fi notificat conform serviciului Data trafic control.

Prețurile de achiziție ale telefoanelor la abonare variază în funcție de perioada contractuală aleasă pentru abonament, de 12 sau 24 de luni. Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România.

Oferta descrisă mai sus este valabilă pentru activarea abonamentului pe o perioadă de 24 de luni.

Aceste abonamente sunt disponibile pentru clienții persoane juridice care activează un contract pe 1 sau 2 ani.

Găsești aici contractul de furnizare a serviciilor.

Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire.

Află despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici.

Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România. Află detalii despre deblocare aici.

Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:

 • De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
 • De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
 • De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200