Business Internet Security

Sistem complet de securizare a conexiunilor fixe de internet.

 
  • Share

Pe măsură ce tehnologiile evoluează, sunt descoperite noi vulnerabilități, dar și noi metode de apărare. Soluția Business Internet Security (BIS) detectează și blochează în fiecare lună, peste 11 milioane de amenințări. Folosind date anonimizate colectate din infrastructura serviciului BIS al Orange Business, publicăm în fiecare an Raportul Business Internet Security, în care regăsești informații despre analize și tendințe în domeniul securității cibernetice.

La Orange, depunem toate eforturile necesare pentru a ne pregăti clienții să răspundă optim provocărilor din domeniul securității cibernetice, dar și pentru a crește viitoarele generații de experți în securitate cibernetică, prin investiții în programe de educație ori de susținere a startup-urilor, cât și prin implicare în proiecte de cercetare și inovare la nivel european, în cadrul Horizon 2020, care definesc standardele tehnologice și în materie de securitate.

Ce este Business Internet Security?

Business Internet Security este soluția de la Orange Business care protejează informațiile transmise pe internet, precum și datele companiei, ale angajaților și vizitatorilor tăi, de atacurile cibernetice, atunci când aceștia accesează internetul. Traficul de date tranzitează infrastructura din centrele de date Orange și este curățat de viruși, malware și semnături malițioase înainte să ajungă în rețeaua companiei tale și pe echipamentele angajaților, fie că este vorba despre mobil, laptop sau alte dispozitive.

Ce oferă Business Internet Security

Toate elementele necesare configurării serviciului, precum și capacitățile de procesare sunt găzduite în cloud-ul Orange. Astfel, dispui de un sistem complet de securizare a conexiunilor de internet, găzduit în cloud fără a mai investi în echipamente fizice.

  • Un sistem complex de detecție, raportare și prevenire a atacurilor informatice, virușilor și altor amenințări
  • Conexiuni de la distanţă la resursele IT din infrastructura internă a companiei în aceleaşi condiţii de securitate aplicabile conexiunilor din birou prin VPN Remote Access (VPN-RA)
  • Consultanță în stabilirea unei politici de control și securitate a datelor transmise sau primite prin internet
  • Rapoarte cu privire la tipul de trafic web efectuat: cele mai folosite aplicații, cele mai frecvente destinații, conținutul care consumă cel mai mult trafic
  • Management complet al politicii de control și securitate, cu posibilitatea de a bloca sau de a limita anumite tipuri de conținut pe internet, pentru a evita probleme legale și de securitate

Consultanță inclusă

Dacă vrei să nu ai grija administrării și configurării platformei, poți alege ca administrarea și optimizarea acesteia să fie realizate de către specialiști Orange.

Business Internet Security este companionul de securitate perfect pentru soluțiile de conectivitate Orange Business, precum soluția fixă de acces la internet Dedicated Internet Access și soluția Business Wi-Fi.

Suntem pregătiți să susținem securitatea datelor clienților noștri prin soluții moderne de protecție cibernetică, adaptate tehnologiei de conectare și nevoilor fiecărei companii. În portofoliul Business Services se află o suită complexă de servicii de securitate care acoperă întreg spectrul conexiunilor fixe. Pentru soluția potrivită business-ului tău, contactează reprezentantul dedicat sau lasă-ne datele tale și te vom contacta noi.

Cum funcționează?

De ce ai nevoie de securitatea conexiunilor de date?

11 milioane de atacuri lunar

În fiecare lună, soluția Business Internet Security detectează și previne 2,5 milioane de amenințări de securitate și atacuri asupra sistemelor clienților Orange ce utilizează serviciul.

Atacurile cibernetice în 2021, distribuite pe sectoarele de business din România

Vizualizează în timp real atacurile ce au loc asupra companiilor din România și află care sunt domeniile de activitate cele mai expuse riscurilor de securitate cibernetică din platforma Threatmap a soluției Business Internet Security.

Iar dacă ai un site de companie, află gratuit cât de vulnerabilă devine afacerea ta.

Descoperă vulnerabilități

Beneficiile Business Internet Security

Actualizare constantă

Beneficiezi automat de cele mai recente îmbunătățiri tehnologice, fără a achiziționa echipamente noi, licențe sau servicii. Soluția Business Internet Security este flexibilă, simplă și rapid de implementat, însă protejează eficient datele companiei tale.

Consultanță inclusă

Specialiștii noștri în securitate vor adapta arhitectura soluției pentru nevoile companiei tale. Poți solicita ca ei să se ocupe și de optimizare în timp, ca să nu fii nevoit să-ți pregătești proprii angajați în domeniul securității cibernetice.

Serviciu complet și unitar

Ai acces integrat la politicile de securitate și antivirus, precum și la diverse rapoarte. În plus, poți controla aplicațiile utilizate de angajați și vizitatori și asigura prevenția intruziunilor.

Ușurință în activare și utilizare

Nu ai nevoie de echipamente noi sau aplicații pe dispozitivele angajaților. Activarea soluției se face rapid, iar configurarea este simplă, printr-o interfață web. În plus, ai suportul specialiștilor Orange în securitate, pentru definirea regulilor potrivite companiei tale.

Putere masivă de procesare

Ai la dispozitie resurse practic nelimitate de filtrare, la un preț care reprezintă doar un mic procent din costul unei soluții similare bazate pe echipamente fizice. De asemenea, soluția este adaptată pentru creșterea de angajați sau a traficului de internet.

Performanță prin analiza locală a traficului

Procesarea informațiilor se face în România, astfel încât traficul companiei tale nu părăsește țara și nu apar întârzieri neplăcute. În plus, actualizările platformei sunt realizate printr-un centru local de analiză a securității, adaptat amenințărilor și problemelor specifice țării noastre.

Pachetele Business Internet Security

Toate pachetele Business Internet Security includ protecție avansată și control, precum și rapoarte periodice privind starea de sănătate a conexiunii tale la internet. Lasă-ne datele de contact pentru alege împreună soluția de securitate potrivită în funcție de nivelul de protecție dorit și de modul de lucru ales.

Business Internet Security Basic Business Internet Security Standard Business Internet Security Professional
Conectare și rutare

Conexiuni securizate la resursele companiei printr-un cod unic, dinamic, pentru fiecare conectare. Codul este generat prin aplicația instalată pe telefon (iOS sau Android), în urma autentificării prin PIN sau biometric.

Sunt permise conexiuni noi doar pe baza unui set de reguli. Sunt permise transferurile de date prin conexiunile stabilite la nivel TCP sau folosind inspecție de protocol pentru situațiile care au nevoie de tratament special.

Asigură translatarea IP-urilor private din rețeaua clientului în unul sau mai multe IP-uri publice pentru a facilita conectarea la Internet.

Asigură filtrarea traficului provenit de pe SIM-uri care fac parte dintr-un APN privat prestabilit, în funcție de IP-ul alocat fiecărui SIM.

50 200

Permite conectarea de la distanță la datele companiei, prin conexiuni securizate și criptate peste Internet inițiate din rețeaua Orange, folosind un client VPN compatibil IPSec și autentificare pe bază de nume de utilizator și parolă.

50 200

Permite conectarea securizată și criptată peste Internet între una sau mai multe locații și resursele companiei, accesibile din rețeaua Orange, folosind echipamente din rețeaua clientului compatibile IPSec.

5 10

Asigură multiplexarea conexiunilor inițate dinspre Internet spre 2 sau mai multe servere similare ale clientului, pentru a crește redundanța și scalabilitatea serviciilor oferite de aceste servere. Opțiunea loadbalancer este disponibilă pentru serviciile HTTP, HTTPS, IMAPS, POP3S, SMTPS, SSL.

opțional

Asigură multiplexarea conexiunilor inițate dinspre Internet spre 2 sau mai multe servere similare ale clientului, pentru a crește redundanța și scalabilitatea serviciilor oferite de aceste servere. Opțiunea loadbalancer este disponibilă pentru serviciile HTTP, HTTPS, IMAPS, POP3S, SMTPS, SSL.

opțional opțional
Control

Permite conectarea la site-uri web conform unui set de reguli prestabilite și pe baza încadrării lor în categoriile disponibile, sau a unor excepții punctuale, în conformitate cu politica de securitate a clientului.

Asigură recunoașterea aplicațiilor cărora le aparține traficul tranzitat, conform semnăturilor cunoscute, și blochează, limitează sau permite accesul la respectivele aplicații conform unui set de reguli.

Reprezintă un raport pre-definit de Orange care conține statistici de securitate referitoare la datele tranzitate prin serviciul Business Internet Security, transmis lunar către client.

Reprezintă un portal web care permite clientului accesul la statistici privind traficul inspectat cu ajutorul serviciul Business Internet Security, generarea de rapoarte istorice, precum și configurarea anumitor funcționalități ale serviciului.

Securitate

Asigură inspecția fișierelor transferate, în limita a 10 MB, și blocarea celor care conțin viruși, precum și blocarea comunicării cu serverele de comandă și control ale rețelelor botnet, conform semnăturilor cunoscute. Pentru inspecția traficului criptat, este necesară activarea opțiunii corespunzătoare.

opțional

Asigură detecția și blocarea încercărilor de acces neautorizat sau a încercărilor de detectare și exploatare a vulnerabilităților prezente în sistemele clientului conectate la Internet.

opțional opțional

Protejează împotriva atacurilor tip DoS și DDoS provenite dinspre Internet, folosind un profil standard pentru mitigarea acestora prin eliminarea traficului nelegitim și fără blocarea completă a accesului la resursele clientului.

opțional opțional

Permite scăderea timpului de reacție la atacurile DoS și DDoS, de la 3 minute la instantaneu.

opțional opțional

Asigură inspecția traficului de e-mail care folosește protocoalele IMAP, IMAPS, POP3, POP3S, SMTP sau SMTPS pentru identificarea mesajelor tip "Spam", folosind semnături pentru recunoașterea conținutului și/sau listele de servere malițioase cunoscute, urmată de marcarea corespunzătoare a mesajelor prin adăugarea de etichete în câmpul "Subiect” și/sau blocarea completă, respectiv ștergerea fișierelor anexate care sunt identificate drept malware.

opțional(50) opțional(200)

Asigură protecția la nivel 7 OSI a traficului web (HTTP și HTTPS), prin blocarea anumitor atacuri ce implică injectarea de cod malițios (XSS), blocarea anumitor atacuri Cross-Site Request Forgery (CSRF), validarea anumitor parametri de conectare la un site web (de exemplu, tipul de caractere permis pentru numele de utilizator și parolă), blocarea atacurilor de injectare a codului malițios prin SQL (SQL Injection), respectiv prin validarea protocoalelor XML/JSON.

opțional opțional

Asigură inspecția în detaliu a traficului, inclusiv a celui criptat. Pentru funcționarea corectă a acestei funcționalități, este necesară instalarea unui certificat pus la dispoziție de Orange pe toate dispozitivele clientului sau punerea la dispoziția Orange, de către client, a propriului certificat.

opțional opțional
Servicii profesionale

Asigură inspecția traficului e-mail și blocarea mesajelor, conform unei politici personalizate bazate pe elemente precum: cuvinte cheie, fișiere anexate etc.

Presupune personalizarea în detaliu a funcționalității WAF după specificul aplicațiilor clientului.

Permite integrarea în serviciul Business Internet Security a unor profile personalizate specifice clientului, pentru îmbunătățirea eficienței IPS și DDoS.

Urmărirea continuă a incidentelor apărute
Modificări configurație prin e-mail / telefon tarifabile tarifabile
Scalabilitate
Autentificare multi-factor +100 utilizatori (centralizat) opțional opțional
Upgrade +100 utilizatori distanți (centralizat) opțional opțional
Upgrade +10 site-uri distante VPN (centralizat) opțional opțional
Upgrade +100 SIM-uri pentru APN (centralizat) opțional opțional
Upgrade +100 căsuțe e-mail protejate (centralizat) opțional opțional
Procesare în sediul clientului (opțional, înlocuiește opțiunile echivalente)

Funcționalități de Conectare și rutare, Control, Securitate sunt furnizate folosind un echipament suplimentar instalat la sediul clientului, extinzând astfel capabilitatile disponibile, conform specificatiilor echipamentului ales.

opțional opțional

Funcționalități de Conectare și rutare, Control, Securitate sunt furnizate folosind un echipament suplimentar instalat la sediul clientului, extinzând astfel capabilitatile disponibile, conform specificatiilor echipamentului ales.

opțional opțional

Funcționalități de Conectare și rutare, Control, Securitate sunt furnizate folosind un echipament suplimentar instalat la sediul clientului, extinzând astfel capabilitatile disponibile, conform specificatiilor echipamentului ales.

opțional opțional

Funcționalități de Securitate și Servicii profesionale sunt furnizate folosind un echipament suplimentar instalat la sediul clientului, extinzând astfel capabilitatile disponibile, conform specificatiilor echipamentului ales.

opțional opțional

Funcționalități de Securitate și Servicii profesionale sunt furnizate folosind un echipament suplimentar instalat la sediul clientului, extinzând astfel capabilitatile disponibile, conform specificatiilor echipamentului ales.

opțional opțional

Funcționalități de Securitate și Servicii profesionale sunt furnizate folosind un echipament suplimentar instalat la sediul clientului, extinzând astfel capabilitatile disponibile, conform specificatiilor echipamentului ales.

opțional opțional

Funcționalități de Securitate și Servicii profesionale sunt furnizate folosind un echipament suplimentar instalat la sediul clientului, extinzând astfel capabilitatile disponibile, conform specificatiilor echipamentului ales.

opțional opțional

Poveștile clienților noștri

McCann PR România

Securizarea accesului la date confidențiale prin soluții de colaborare, file-sharing și stocare în cloud [...]

Partenerii noștri pentru securitate cibernetică

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200