Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Compania ta, transformată digital
prin soluții IT&C

O serie de webinare gratuite de la Orange Business

Parteneri
 • Share

În ultimele luni, mediul de business din întreaga lume a fost afectat într-o măsură mai mare sau mai mică de criza sanitară. Cel mai adesea, diferența de la o companie la alta a fost făcută de nivelul de digitalizare și de flexibilitatea business-urilor de a se adapta la noua realitate a pieței. Orange Business lansează o serie de webinare dedicate B2B și susținute de experții companiei și de parteneri, ce își propun să ajute businessurile să facă față contextului de afaceri și provocărilor tehnologice actuale.

Cloud computing și disaster recovery pentru business-uri flexibile

29 octombrie      
ora 16:00

Contextul global actual a accelerat adopția de soluții cloud, pentru implementarea rapidă a lucrului de acasă. Încă de la debutul crizei, tot mai multe companii, chiar și din industrii tradiționale, au avut nevoie să acceseze infrastructura companiei de la distanță.

La Orange Business suntem pregătiți să susținem continuitatea afacerii tale prin soluții de transformare digitală și disaster recovery. Te invităm la o discuție despre soluții cloud cu adevărat sigure pentru toate aplicațiile de business, fie că te gândești să adopți o soluție nouă, ai nevoie de unele complementare sau, pur și simplu... mai performante.

În acest webinar vom discuta:
 • Care sunt avantajele cloud computing
 • Cum asigurăm continuitatea afacerii prin soluția virtualizată de Disaster Recovery
 • Despre experiențe de succes ale clienților
Speakers:

Cum automatizăm procesele
de business ?

9 noiembrie      
ora 16:00

Folosirea metodelor inteligente de automatizare a proceselor ajută companiile să crească eficiența și calitatea serviciilor. Totodată, acestea limitează impactul unor evenimente perturbatoare pentru business, așa cum este pandemia de COVID-19.

Alături de partenerii noștri tehnologici de la UiPath, te invităm la o discuție despre Robotic Process Automation (RPA) și despre cum poți elimina acțiunile repetitive și să generezi business intelligence la nivelul fiecărui departament.

În acest webinar vom discuta:
 • Despre tendințe în domeniul automatizărilor
 • Cum folosim eficient tehnologiile de automatizare
 • Despre aplicabilitate RPA
Înscrie-te

Speakers:

Cum ne pregătim business-ul împotriva atacurilor cibernetice?

16 noiembrie      
ora 16:00

2020 a fost un an provocator până acum, care a impus digitalizarea pe scară largă a companiilor. Fie că vorbim despre soluții care să faciliteze munca de la distanță, sau despre tehnologii care să ne ajute să menținem distanța socială acolo unde domeniul de activitate impune prezența fizică, acest lucru a condus la un perimetru de securitate extins pentru majoritatea întreprinderilor.

Te invităm la o discuție despre evenimentele principale de securitate din ultimul an, tendințele majore reliefate și cum îți pot acestea afecta businessul, precum și cum te poți proteja împotriva atacurilor cibernetice.

În acest webinar vom discuta:
 • Tendințe în securitatea cibernetică în ultimele 12 luni
 • Securizarea infrastructurii în contextul muncii la distanță
 • Mitigarea riscurilor cibernetice în medii hibride de lucru (fizice și virtuale)
 • Infrastructuri robuste de securitate pentru atacuri complexe
Speakers: