E timpul pentru Series 2.

GPS încorporat. Rezistent la apă până la adâncimea de 50 de metri.1 Un procesor dual-core nou, ultrarapid. Și un ecran de două ori mai luminos pentru vizibilitate mărită în lumina directă a soarelui.2 Cu o mulțime de caracteristici care te ajută să fii activ, motivat și conectat, Apple Watch Series 2 este proiectat pentru toate modurile în care te miști.

Există un Apple Watch pentru fiecare.Disponibil în rate de la 20 €/lună

Vino în Orange Smart Shop și verifică dacă poți beneficia de programul avantajos de rate pe factură, ca să te bucuri de Apple Watch Series 1 începand cu 15.54 €/ lună sau Apple Watch Series 2 de la 20 €/lună.

Prețuri variabile în functie de model, valabile în rate lunare, pe o perioada de 24 de luni.

Ceas sport ultraperformant

Practic, pentru orice sport pe care-l practici.

Apple Watch Series 2 cu GPS încorporat îți permite să lași iPhone-ul acasă când alergi sau pleci la plimbare — măsurând în continuare cu exactitate sesiunea ta de antrenament. Poți să înoți afară, să monitorizezi lungimile de bazin sau să te bălăcești cu copiii tăi. Iar datorită celui mai luminos ecran fabricat vreodată de Apple, vei putea să vezi clar rezultatele tale, indiferent de cât de tare bate soarele.

GPS încorporat Având GPS încorporat, Apple Watch Series 2 poate înregistra cu precizie distanța, viteza și ritmul.

Senzor ritm cardiac Un senzor personalizat măsoară încontinuu ritmul tău cardiac în timp ce folosești aplicația Antrenament.

Rezistent la apă Apple Watch Series 2 este rezistent la apă până la 50 de metri,1 așa că îl poți folosi în piscină sau în mare.

Aplicația Antrenament Alege unul dintre cele 12 tipuri de antrenament în sală sau în aer liber, apoi stabilește-ți obiectivele și pune-te în mișcare.

Tracker performant de activitate

Punctează cu fiecare mișcare.

Apple Watch Series 2 monitorizează toate modurile în care te miști pe parcursul zilei. Așa că indiferent că mergi pe jos de la o ședință la alta, faci roata cu copiii tăi sau mergi la sală, totul contează.

Cercurile de activitate Cercurile tale În picioare, Mișcare și Antrenament îți arată cât de activ ești în fiecare zi.

Coaching Apple Watch îți oferă actualizări regulate ale progresului tău și îți folosește reușitele pentru a te motiva.

Partajare activitate Partajează și compară-ți cercurile de Activitate cu prietenii sau familia pentru a te motiva.

Trofee Primește o insignă distinctivă când atingi un obiectiv important sau îți bați propriul record.

Instrument puternic pentru sănătate

Sănătatea nu se rezumă la fitness.

Fiindcă Apple Watch Series 2 e mereu cu tine, te poate ajuta să fii mai conștient de starea ta generală de sănătate. Îți permite să-ți măsori cu ușurință ritmul cardiac, să gestionezi mai bine stresul de zi cu zi și să adaugi aplicații relevante pentru rutinele tale specifice. Datorită acestuia, te cunoști mai bine.

Senzor ritm cardiac Măsoară-ți ritmul cardiac pe parcursul zilei și urmărește-ți istoricul în aplicația Sănătate de pe iPhone.

Aplicația Respiră Pentru a-ți păstra echilibrul, lasă o animație frumoasă și atingeri ușoare pe încheietură să te ghideze printr-o serie de exerciții de respirație adâncă.

Aplicații de sănătate terțe Adaugă aplicații care te ajută să te ții de rutina și regimul tău.

Aplicația Sănătate pe iPhone Datele de sănătate și fitness colectate de ceasul tău sunt stocate pe telefonul tău.

Asistent permanent

Oricând și cu orice la dispoziția ta.

La primirea unui apel sau mesaj, ești notificat printr-o atingere ușoară pe încheietură. Accesează și lansează aplicațiile tale favorite instantaneu. Folosește Dictare pentru a-ți rezolva sarcinile mai rapid, doar prin voce. Cu Apple Watch Series 2, poți să faci lucruri rapid și convenabil direct din încheietura mâinii - așa că nu trebuie să pui nimic pe pauză.

Aplicații și notificări Apple Watch Series 2 te ține informat, organizat și conectat pe tot parcursul zilei.

Cadrane de ceas personalizate Pune informațiile din aplicațiile tale favorite direct pe cadranul ceasului și schimbă între cadrane cu mișcări de glisare de la o margine la alta.

Dock Apasă pe butonul lateral pentru a accesa Dock și răsfoiește cu ușurință aplicațiile pe care îți place să le utilizezi cel mai des.

Dictare Primește mesaje și răspunde instantaneu înregistrând ceea ce vrei să spui, apoi trimite ca mesaj audio sau text.

Originalul revine cu și mai multă putere.

Urmărește și partajează-ți activitatea. Măsoară-ți intensitatea antrenamentelor. Monitorizează-ți sănătatea. Și stai conectat cu persoanele și la informațiile cele mai importante pentru tine. Acum poți face totul și mai rapid decât înainte, datorită unui nou procesor dual-core.

sus