Pachete de internet prin fibră
pentru companii

Conexiuni ultra-rapide de date prin fibră optică, pentru tot biroul

 
  • Share

Cu pachetele de internet prin fibră pentru companii de la Orange ai conexiune sigură, ușoară și ultra-rapidă pentru toate echipamentele din birou, conform nevoilor companiei tale.

Internet ultra-rapid prin fibră pentru companii

Îți asigurăm conexiuni de date prin fibră optică, cu viteze de până la 1 Gbps, la care poți conecta rapid și ușor toate echipamentele din birou. Poți conecta simultan orice calculator sau laptop, prin cablu sau wireless, și până la două telefoane fixe sau faxuri. Alege pachetul potrivit, adaptat nevoilor specifice de business.

Completează soluția de conectivitate pentru afacerea ta cu abonamentele de voce fixă sau cu resurse flexibile de internet mobil folosit individual sau în grup.

Verifică acoperirea serviciilor fixe bazate pe fibră optică

Introdu adresa sediului tău și află dacă serviciile de internet, televiziune și fix prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Dacă încă nu este disponibilă fibra optică în zonă, alege Office Net 5G pentru conexiuni fixe la viteze de până la 300 Mbps. Mai multe la 0374 44 7766.

Verifică acoperirea

Beneficii Pachete Fibră pentru companii

Conexiune de încredere prin fibră optică

Beneficiezi de o conexiune stabilă și sigură, atât pentru angajați, cât și pentru partenerii de afaceri, cu ajutorul routerului Wi-Fi inclus.

Conectați la business, chiar și în afara biroului

Fiecare abonament asigură IP static inclus pentru ca datele și sistemele companiei să poată fi accesate de la distanță, atunci când angajații sunt în mișcare.

Colaborare și productivitate pentru toată echipa

Poți combina cu unul dintre abonamentele Microsoft Office 365 Essentials sau Windows 10 Pro, pentru ca munca la birou să se bazeze pe cele mai bune soluții de lucru în echipă.

Dispozitive cu cele mai rapide conexiuni

Fiecare abonament include câte un router cu media convertor, 4 porturi Ethernet și conexiuni Wi-Fi la 1 Gbps pentru cea mai bună viteză de navigare.

Conexiuni securizate pe laptop, tabletă sau smartphone

Abonamentele includ și câte o licență de antivirus ce poate fi activată simultan pe două dispozitive. Filtrele antivirus și firewall-ul inclus te protejează de riscurile ce pot veni din internet.

Transfer rapid de fișiere

Trimiți și primești informații și fișiere prin internet la viteze maxime de transfer, de până la 1 Gbps.

Pachete internet prin fibră optică pentru companii

1. Poți opta pentru un pachet de internet prin fibră optică, cu bandă best effort și asigura conexiunea rapidă pentru întreg biroul în timp ce informațiile digitale ale companiei sunt în siguranță și se află mereu la îndemână în Orange Cloud sau Microsoft One Drive.

Pachetele de internet prin fibră optică cu bandă best effort din oferta Orange Business includ viteze de download și upload best effort, IP fix, spațiu de stocare în cloud, licență antivirus, licență Microsoft 365 Business Basic și licență Microsoft Windows.

Pentru a alege pachetul potrivit, te rugăm să contactezi reprezentantul dedicat sau un consultant telesales.

2. Cu Net Pro asiguri performanța aplicațiilor de business chiar și în intervalele de vârf, prin viteză garantată indiferent de ora, zi sau numărul utilizatorilor. Astfel, ai stabilitate crescută a conexiunii la internet și predictibilitate în ciuda dinamicii pieței sau a contextului.

Net Pro 500

30 euro/lună
Download (best effort) 500 Mbps
Upload (best effort) 250 Mbps
Viteză minimă download (garantată) 100 Mbps
Viteză minimă upload (garantată) 50 Mbps
IP fix La cerere

Net Pro 1000

40 euro/lună
Download (best effort) 1000 Mbps
Upload (best effort) 500 Mbps
Viteză minimă download (garantată) 200 Mbps
Viteză minimă upload (garantată) 100 Mbps
IP fix La cerere

Întrebări frecvente

Pachetul se instalează în maximum 7 zile de la achiziționare în cazul în care nu este solicitată o reprogramare a instalării sau dacă nu apar condiții tehnice neprevăzute.

Pachetul Net Pro se instalează în maximum 7 zile de la achiziționare. În cazul în care apar condiții tehnice neprevăzute sau va fi necesară o reprogramare a instalării, termenul va fi comunicat imediat ulterior.

În acest caz, în urma unei sesizari făcute către Orange (în Orange shop, la 300 sau la consultantul.meu@orange.com), echipamentul se poate înlocui de către un technician care se va deplasa la locația ta.

Pentru a atinge vitezele de 500, respectiv 1000 Mbps ai nevoie de un calculator cu placa de rețea cu conexiune Gigabit, o unitate de stocare HDD cu cel puțin 7200 de rotații pe minut sau un hard drive SSD. Procesorul echipamentului este indicat să facă parte dintr-o generație mai nouă de 3 ani.

În cazul în care nu te afli în aria de acoperire prin tehnologia Fiber to the Building (FTTB)/Fiber to the Home (FTTH), poți activa un abonament Office Net prin tehnologia 4G/4G+. Pentru detalii, contactează-ne prin apel gratuit la 776 (de pe numărul tău Orange) sau la 0374.44.7766 (apel taxabil).

Poți conecta simultan la router până la 4 calculatoare, folosind un cablul Ethernet introdus într-unul din cele 4 porturi disponibile. De asemenea, la router inclus în abonament poți conecta, prin intermediul rețelei Wi-Fi, dispozitive mobile sau cu conexiune Wi-Fi (smart TV, consolă de jocuri etc.). Trebuie doar să cauți și să selectezi rețeaua Wi-Fi "Orange-XXXXX", apoi să introduci parola de acces.

Parola Wi-Fi poate fi setată accesând meniul routerului și navigând către câmpul Wi-Fi Security. Pentru mai multe detalii, consultă ghidul de utilizare a routerului tău.

Abonamentele de telefonie fixă și internet prin fibră nu au limită de trafic ca în cazul serviciilor de date mobile. Viteza de transfer poate varia în funcție de specificațiile serviciului de date și a dispozitivului folosit pentru conectare.

IP-ul fix se activează la cerere. Pentru aceasta, apelează gratuit 300.

Licența Microsoft 365 Business Basic se activează de către reprezentantul dedicat Orange Business.

Dacă ai cumpărat un calculator fără Windows pre-instalat, Windows Pro este singura formă legală de utilizare a sistemului de operare Windows pe acel calculator. În plus, cu Windows 10 Pro poți:

  • Să te autentifici în siguranță cu o privire sau o atingere, fără a fi necesară o parolă de acces
  • Să comuți rapid și ușor între desktop și modul tabletă
  • Să fii la curent cu cele mai noi măsuri de securitate, cu ajutorul actualizărilor activate permanent
  • Să creezi desktopuri virtuale și să vizualizezi sarcinile deschise dintr-o privire

Pe un singur calculator; licența Windows Pro nu poate fi transferată.

Abonamentele de internet best effort îți oferă spațiu de stocare în cloud inclus, astfel:

  • 25 GB spațiu de stocare în Orange Cloud, dacă ai un abonament Office Net 1000 Basic

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200