Business Management

Servicii lunare de administrare, dezvoltare și asistență post-vânzare pentru infrastructuri virtualizate și aplicații de colaborare

 
  • Share

Prin soluția Business Management experții Orange Business Services te ajută în gestionarea infrastructurilor și aplicațiilor care presupun sarcini operaționale de la instalarea, la întreținerea și migrarea lor pentru a fi mereu în pas cu evoluția mediului IT. Astfel, ai mai mult timp pentru a te concentra pe dezvoltarea afacerii tale.

Cum funcționează serviciile noastre de Business Management ?

Activăm într-o lume de afaceri digitală, conectată la nivel global, în care îți suntem alături prin soluții inovative prin care datele devin diferențiatori în business. Pentru eficiență sporită în gestionarea întregului ecosistem de soluții, îți punem la dispoziție cunoștiințele noastre tehnice și abilitățile noastre de management. Împreună vom reduce complexitatea operațională din departamentul IT al companiei tale, vom asigura tehnologiile potrivite pentru a stimula schimbul de date și capacitatea de a inova, astfel încât să atingem rând pe rând obiectivele tale de business.

Beneficiile alegerii unei echipe certificate

Control

Eficiență

Reduci complexitatea operațională în zona IT a afacerii tale pentru a te putea concentra pe activitatea ta de bază.

scalabilitate

Calitate

Cel mai înalt nivel de expertiză pentru proiectele companiei tale și cea mai bună experiență de utilizare pentru aplicații și utilizatori finali.

securitate

Controlul costurilor

Externalizezi întregul proces de administrare a resurselor umane, dezvolți expertiza internă și elimini riscurile, în timp ce eficientizezi costurile operaționale.

securitate

Optimizarea soluțiilor și proceselor

Asigurăm suport pentru activități recurente legate de operarea infrastructurilor cloud: backup, recuperare, mentenanța aplicațiilor, indicatori de performanță.

securitate

Servicii personalizate

Beneficiezi de o gamă variată de servicii de consultanță și asistență, care se pot adaptata ușor nevoilor de business și abilităților echipelor tale.

securitate

Simplitate

Un singur partener pentru toate proiectele bazate pe tehnologii de virtualizare și colaborare din cadrul companiei tale.

Certificările specialiștilor noștri:

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite