Business Integration

Soluții de consultanță pentru integrare hardware și software

 
  • Share

Prin soluția Business Integration experții Orange Business Services te ajută să reduci complexitatea proiectelor IT ce presupun migrarea către noi platforme de Cloud, soluții de colaborare Office 365 și nu numai.

Îți punem la dispoziție cunoștinte de management al proiectelor IT pentru a te ajuta pas cu pas în digitalizarea proceselor interne și transformarea departamentului IT, pentru a-ți atinge obiectivele de afaceri. Consultanții noștri utilizează metodologii și instrumente certificate și te îndrumă în fiecare etapă a proiectului tău.

Cum funcționează consultanța pentru integrarea IT?

Transformarea digitală are un impact semnificativ asupra modului de proiectare și utilizare a serviciilor, implică modificări majore privind modul în care informațiile vor fi structurate, diseminate și integrate în cadrul companiei tale și a ecosistemului de soluții existente.

Specialiștii noștri îți ajută echipa să abordeze riscurile și oportunitățile pe care le creează tehnologiile digitale pentru afacerea ta, printr-un proces clar, structurat și documentat. Avem o abordare inovatoare, centrată pe oameni, prin care tehnologiile răspund nevoilor de business fără a îngreuna procesele și procedurile existente:

Infrastructuri virtualizate

Ai consultanță în migrarea în Cloud a soluțiilor existente, fără impact în continuitatea afacerii.

Comunicare și colaborare

Implementezi noi soluții de comunicare și colaborare fără a afecta activitatea echipei tale.

Servicii pentru date fixe

Integrăm soluții tehnice variate, indiferent de furnizori și îți punem la dispoziție o soluție prin care să le poți gestiona ușor și unitar.

Cum funcționează consultanța pentru integrarea IT?

Beneficiile alegerii unei echipe certificate

Control

Siguranță

Minimizezi riscurile operaționale și reputaționale prin adoptarea unei strategii de migrare și implementare transparentă și documentată a soluțiilor digitale

scalabilitate

Expertiză

Beneficiezi de experiența și expertiza Orange Business Services în proiectele IT, fără a necesita competențe interne specifice.

securitate

Control

Tranziția la noile soluții digitale nu va avea impact în procesele interne ale companiei, iar implementarea lor va fi aliniată cu strategia companiei tale.

Certificările specialiștilor noștri:

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite