Soluții de protecție DDoS
pentru compania ta

Protejează datele companiei tale împotriva atacurilor
de tipul DDoS (Distributed Denial of Service).

 
  • Share

Soluțiile de protecție DDoS

Atacurile de tip DDoS au crescut în ultimul timp ca volum, complexitate și intensitate. Aceste atacuri pot avea un efect imediat asupra integrității, disponibilității și confidențialității serviciilor accesate într-o rețea și asupra accesului utilizatorilor la aceste servicii. În cele mai comune scenarii, aceste atacuri vizează servere web, sau companii care administrează aplicații găzduite în cloud cum ar fi magazinele on-line. Dar pe lângă acestea, există alte tipuri de atacuri DDoS care vizează aceste resurse cu scopul de a ascunde alte intenții cum ar fi compromiterea integrală a rețelei și a datelor stocate în rețea. Sistemele de apărare necesare la sediul clienților sunt imperative, deoarece atacurile la nivelul aplicațiilor nu sunt detectate de soluțiile bazate pe cloud.

Oferim soluții de securitate DDoS stratificate ce pot face față chiar și celor mai severe scenarii de atac. Pentru atacurile volumetrice masive, singurul răspuns viabil este protecția benzii de acces, întrucât protecțiile perimetrale pot bloca doar atacurile care nu depășesc capacitatea conexiunii la internet.

Caracteristicile soluțiilor de protecție DDoS

Soluțiile de protecție DDoS sunt sigure, cu un raport cost-protecție foarte eficient, folosite pentru a proteja companiile împotriva atacurilor de tip DoS (Denial of Service) sau DDoS (Distributed Denial of Service).

De asemenea, protecția Anti DDoS este un serviciu premium de monitorizare continuă a traficului la Internet, protejând astfel companiile în cazul unui atac de tip DDoS.

Soluțiile de protecție DDoS sunt complementare serviciilor de date fixe și soluțiilor Business internet Security, care protejează împotriva atacurilor DDoS volumetrice de capacități foarte mari.

Serviciul include un portal web în care clientul poate configura reguli de firewall, poate vizualiza grafice și statistici sau poate seta alerte/ notificări.

Soluțiile de protecție DDoS nu necesită instalarea unor echipamente suplimentare în rețeaua Orange sau a clientului. Soluția este implementată la nivelul echipamentelor de border ale rețelei Orange și oferă protecție împotriva atacurilor de capacități de până la 1 Tbps.

Beneficiile soluțiilor de protecție DDoS

Detectare și blocare 24/7

Zero latență/întârziere; atenuare instantanee

Eliminarea precisă a amenințărilor DDoS

Scalabilitate în trepte

Vizibilitate asupra evenimentelor DDoS

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite