Business-ul meu este
ca mine: de neoprit

Business-ul meu este ca mine:
de neoprit

Soluții integrate
fix-mobil pentru companii

Soluții integrate fix-mobil de voce și date, pentru business-uri de neoprit

Știm că fiecare business este unic, cu provocări la fiecare pas, multe oportunități și mai multe motive de a crește.

De aceea, la Orange ai cele mai noi tehnologii și soluții de comunicare integrate fix-mobil, adaptate fiecărei companii, care te ajută să fii rapid și flexibil, astfel încât să nu pierzi nici o oportunitate de business. Acestea îmbunătățesc colaborarea dintre angajați și comunicarea lor cu clienții sau partenerii oricând și oriunde: la birou, pe net sau în mișcare. În funcție de locație, numărul de angajați sau complexitatea afacerii tale, poți alege resursele necesare și tehnologia potrivită.

Centrală telefonică în cloud

Funcționalități avansate pentru voce fix-mobil fără investiții în echipamente proprii

Internet fix ultra-rapid

Soluții de conectare de mare viteză pentru sediile tale, indiferent de locație

Voce fixă și fax

Abonamente de telefonie fixă, fax și conexiune pentru POS

Resurse de voce și date mobile

Pachete Business Mobile cu resurse personalizate pentru fiecare angajat și smartphone-uri la prețuri speciale

începând de la 14,7 euro / lună

Cauți cea mai bună ofertă pentru afacerea ta?

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

776
(apel gratuit din rețeaua Orange)
0374.44.7766
(apel taxabil)

Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 zi lucrătoare, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.


Centrală telefonică în cloud

Cu serviciul Business One Voice, ai la dispoziție toate funcționalitățile unei centrale telefonice, gratuit, fără a mai fi nevoie să investești în echipamente, licențe, mententață și training-uri. Soluția este oferită în cloud, fiind găzduită și administrată de Orange. Printre numeroasele funcționalități avansate de care dispui, ai:

  • Transfer automat al apelurilor primite între mai multe numere fixe sau mobile, după criterii predefinite (grup de hunt liniar / circular / uniform / simultan), pentru ca niciun apel să nu rămână fără răspuns

  • IVR personalizat printr-o interfață online ușor de folosit, pentru ca fiecare apel să ajungă imediat la persoana potrivită

  • Număr unic fix-mobil, astfel încât apelurile pe numărul fix te vor găsi automat chiar și atunci când ești plecat de la birou

Mai multe detalii

Internet fix ultra-rapid

Fie că ai un magazin online sau doar comunici și accesezi informație digitală de business, ai aceeași experiență de navigare prin oricare dintre soluțiile avansate de conectare: fibră optică, rețeaua LTE-TDD, dedicată conexiunilor fixe pentru companii, sau conexiuni fixe peste 4G. Alege serviciul potrivit în funcție de nevoile echipei și locația sediului tău.

Office Net

Acces la internet prin fibră optică, plus soluții și licențe Microsoft Office 365 și Windows 10 for Business. Ai un router Wi-Fi inclus la care poți conecta simultan orice calculator sau laptop, prin cablu sau wireless, și până la două telefoane fixe sau faxuri.

Mai multe detalii

Dedicated Internet Access

Asiguri o conexiune rapidă, permanentă și sigură la internet, cu lățime de bandă simetrică și garantată. Serviciul este livrat la cheie, toate echipamentele și suportul de care ai nevoie pe parcursul utilizării acestei soluții fiind incluse în abonamentul lunar.

Mai multe detalii

IP-VPN

Asiguri conexiuni de date securizate între angajații tăi, indiferent de numărul sau poziția lor geografică, dar și între sediile companiei tale, fără investiții în infrastructura proprie. Intranetul companiei devine accesibil atât pentru angajații mobili, cât și pentru partenerii de afaceri, în timp ce păstrezi un control total asupra fluxului de informații.

Mai multe detalii


În zonele în care nu este disponibilă infrastructura prin fibră optică, serviciul Office Net poate fi instalat prin noua tehnologie LTE TDD. Pe baza acesteia, Orange a dezvoltat o rețea radio dedicată conexiunilor fixe pentru companii, care permite viteze maxime teoretice de 100 Mbps download / 20 Mbps upload.

Mai multe detalii

Voce fixă și fax

Cu abonamentele de telefonie fixă Office Fix, clienții tăi au mereu la dispoziție un mod prin care pot lua rapid legătura cu tine. Abonamentele includ minute incluse, apeluri gratuite între membrii grupului, telefon fix, la care poți conecta și un fax sau un POS pentru încasarea plăților cu cardul.

Pentru a putea răspunde întotdeauna solicitărilor primite, îți oferim gratuit pachetul Office Fix 3, cu minute incluse, apeluri gratuite între membrii grupului și telefon fix

Mai multe detalii

Resurse de voce și date mobile personalizate pentru fiecare angajat

Îmbunătățește mobilitatea angajaților tăi cu Business Mobile - abonamentele de voce și date mobile cu resurse adaptate nevoilor de comunicare ale fiecărui utilizator. Fie că numerele de mobil ale afacerii tale sunt la Orange sau încă nu, poți opta pentru abonamente cu telefon la prețuri speciale sau fără, iar dacă resursele incluse în abonament nu sunt suficiente, dar nu vrei să achiziționezi un pachet superior, poți adăuga opțiuni suplimentare, cu minute și internet național, internațional, în roaming SEE sau roaming Restul Lumii.

În plus, primești lunar 10 GB de trafic mobil 4G pentru fiecare abonament Business Mobile nou sau prelungit.

Mai multe detalii

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

  • 776 (apel gratuit din rețeaua Orange)
  • 0374.44.7766 (apel taxabil)


Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice din România, până la 30 noiembrie 2018, cu posibilitatea de prelungire.

Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii noi sau reînnoite în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

sus