Business Link
Folosesc eficient resursele din abonament

Business Link

Mai mult trafic inclus
Trafic de internet la comun
Viteze 4G+

Destinate utilizării pe tablete sau laptopuri (prin intermediul modemurilor), abonamentele Business Link sunt pachete individuale dedicate companiilor, ce oferă trafic de internet la viteze 4G și 4G+.

Beneficiul principal al abonamentelor Business Link este că pot fi asociate unor abonamente de voce mobilă Business Mobile, iar resursele de date ale celor două pachete pot fi utilizate la comun, atât pe smartphone, cât și pe cel de-al doilea dispozitiv (tabletă, laptop sau modem). În acest mod crește eficiența și flexibilitatea cu care angajații tăi folosesc resursele incluse în abonamente.

Cum funcționează

La activarea oricărui abonament de internet mobil Business Link poți opta să-l asociezi unui abonament pentru smartphone Business Mobile, nou sau deja existent. Vei putea utiliza la comun traficul de internet inclus în ambele abonamente pe oricare dintre dispozitive, fără a mai avea grija depășirii sau neconsumării resurselor incluse.

Poți alege oricare dintre cele 8 pachete Business Link disponibile, care îți oferă resurse de date mobile adaptate oricărui tip de utilizare. Iar dacă utilizatorii depășesc traficul inclus, aceștia vor beneficia de suplimentări automate de 2 GB la tarife speciale.

Dacă nu dorești suplimentarea automată a traficului în cazul depășirii, opțiunea Cost Control poate fi activată gratuit. Utilizatorii se vor conecta în continuare la internet fără costuri suplimentare, dar la o viteză de trafic redusă la 128 Kbps.

Principalele avantaje ale Business Link

Utilizarea eficientă a resurselor de date mobile

La asocierea unui abonament Business Link cu unul de smartphone Business Mobile, riscul să depășești sau să lași nefolosite resursele incluse scade, pentru că le poți folosi la comun, pe oricare dintre dispozitive.

Conectare de oriunde

Angajații companiei tale se vor conecta la internet cu viteze de până la 300 Mbps pentru download și 50 Mbps upload. Parametrii îmbunătățiți de rețea, precum lățime de bandă mare, latență redusă, capacitate crescută a rețelei, transfer de date stabil pentru angajații care se află în mișcare, reactivitate îmbunătățită sau comunicații în timp real, permit lucrul de la distanță și utilizarea datelor mobile pentru aplicații critice de business.

Află mai multe despre rețeaua Orange

Pachete adaptate oricărui tip de utilizare

Ai la dispoziție 8 abonamente cu resurse variate, adaptate unor tipologii diferite de utilizatori, cu trafic inclus între 3 și 20 GB la viteze de până la 300 Mbps pentru download, respectiv 50 Mbps pentru upload. Viteza variază în funcție de tipul pachetului achiziționat.

Stocare și acces gratuit în Orange Cloud

În funcție de abonamentul Business Link ales, beneficiezi de capacitate de stocare în Orange Cloud de până la 25 GB pentru backup și arhivarea datelor de pe dispozitivul mobil. Accesul la Orange Cloud este gratuit, de pe dispozitivul care utilizează abonamentul Business Link.

Instrumente avansate de colaborare

Abonamentele Business Link Tab dedicate utilizării pe tabletă includ serviciul Skype for Business, care facilitează colaborarea prin mesaje scrise, audio, video sau documente partajate, în grupuri de până 250 de utilizatori.

Pachete de servicii disponibile

Alege soluția potrivită fiecărui utilizator din compania ta, dintre abonamentele special gândite pentru laptop, modem sau tablete.

Business Link

Utilizare
recomandată
Laptop, modem
Trafic național
inclus
Între 3 și 20 GB
Trafic roaming
inclus*
-
Stocare
în Orange Cloud
10 GB
Skype for Business
(Plan 1)
-
Tarif extra-trafic
(fără TVA)
1,25 euro / 2 GB

Business Link Tab

Utilizare
recomandată
Laptop, tabletă
Trafic național
inclus
Între 10 și 15 GB
Trafic roaming
inclus*
Până la 1 GB
Stocare
în Orange Cloud
25 GB
Skype for Business
(Plan 1)
Tarif extra-trafic
(fără TVA)
1,25 euro / 2 GB

Achiziționare și activare

Pentru informații suplimentare și detalii despre achiziționarea și activarea serviciului, contactează persoana dedicată companiei tale din cadrul Serviciului Clienți Corporate sau apelează 300 (gratuit de pe telefonul mobil Orange) sau 0374 300 300 (apel cu tarif normal din orice rețea).

sus