Business Mobile

Servicii de voce și date mobile pentru comunicare eficientă în afaceri Crește eficiența și mobilitatea angajaților tăi și implementează modele noi de business, cu soluțiile mobile de telefonie pentru companii, Business Mobile. Ai servicii de voce și date mobile pentru mai multă libertate de mișcare și promptitudine, iar angajații tăi vor putea colabora între ei, vor putea ține legătura cu partenerii de afaceri și vor avea acces la resursele companiei de oriunde, în deplină siguranță.

Crește eficiența și mobilitatea angajaților tăi și implementează modele noi de business, cu soluțiile mobile de telefonie pentru companii, Business Mobile. Ai servicii de voce și date mobile pentru mai multă libertate de mișcare și promptitudine, iar angajații tăi vor putea colabora între ei, vor putea ține legătura cu partenerii de afaceri și vor avea acces la resursele companiei de oriunde, în deplină siguranță.

Cum funcționează

Inovațiile permanente și progresul tehnologic pot deveni diferențiatori și avantaje competitive pentru compania ta, deoarece permit translatarea aplicațiilor de business utilizate în lumea mobilă. Domeniile de aplicare depind de strategia companiei și de specificul activității tale, însă experții noștri te vor asista pas-cu-pas în identificarea celor mai bune soluții pentru afacerea ta.

Soluțiile Business Mobile de la Orange îți pun la dispoziție:

Un portofoliu variat de smartphone-uri

Sistemele de operare multi-touch și perfomanțele tot mai ridicate din punct de vedere al procesării datelor și capacității de stocare permit interconectarea flotelor de dispozitive mobile cu sistemele IT curente ale companiei, fără a mai fi necesare dezvoltări și investiții semnificative. De asemenea, permit realizarea de videoconferințe sau accesarea de la distanță a resurselor de pe calculatorul propriu.

Acces la cele mai noi tehnologii

Utilizarea rețelei 4G și 4G+, conexiunile Wi-Fi rapide prin standardul AC, precum și tehnologia Passpoint (care permite transferul automat din rețeaua de date mobile în rețelele Wi-Fi publice Orange) permit transferul de fișiere mari chiar dacă angajații tăi se află în mișcare, realizarea de conferințe audio, video și prezență la distanță. În plus, ai acoperire 3G+ pe 98% din teritoriul României.

Sisteme complexe de securitate pentru smartphone-uri

Dispozitivele mobile permit criptarea datelor, conectarea securizată prin VPN sau APN privat, accesul securizat prin autentificare prin parolă sau amprentă, precum și posibilitatea de a administra dispozitivul de la distanță sau de a crea politici dedicate de securitate prin serviciul Mobile Device Management. Astfel, datele companiei tale sunt accesate de oriunde, securizat, iar angajații tăi pot folosi smartphone-urile ca instrumente de plăți.

Tehnologia NFC

Prezentă în tot mai multe smartphone-uri, această tehnologie permite transferul de date rapid și conectarea securizată dispozitiv-la-dispozitiv, cu aplicabilitate în procesarea de plăți, aplicații B2B2C sau autentificare rapidă.

Apel 4G

Apel 4G

Bucură-te de un sunet clar ca lacrima atunci când vorbești pe mobil prin tehnologia Voice over LTE. Ai conexiune aproape instantanee a apelului în rețeaua 4G, în timp ce continui să descarci fișiere de mari dimensiuni, să fii conectat la sistemele companiei sau să navighezi cu cel mai rapid net.

Mai mult

Apel Wi-Fi

Apel Wi-Fi

Cu serviciul Apel Wi-Fi, poți face apeluri peste orice conexiune wireless folosind numărul tău de telefon, chiar dacă nu ești în aria de acoperire a rețelei mobile.

Mai mult

Principalele avantaje ale Business Mobile

Creșterea productivității și a eficienței angajaților

Prin implementarea unui sistem flexibil de muncă, de la domiciliu sau de la distanță, angajații tăi vor fi mai eficienți și mai productivi. În plus, se va îmbunătăți gradul de colaborare în echipă, satisfacția la locul de muncă, dar și echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Dezvoltarea de instrumente performante de colaborare

Membrii echipei tale vor putea colabora de oriunde s-ar afla, prin utilizarea aplicațiilor dedicate, trimiterea de documente și participarea la video și audio conferințe.

Creșterea satisfacției angajaților

Utilizarea de smartphone-uri și a serviciilor de voce și date mobile poate fi inclusă ca parte a pachetului de compensare a acestora.

Optimizarea costurilor

Procesele de business vor suferi transformări, cu efecte directe în reducerea costurilor legate de spațiul de lucru și a costurilor operaționale, deoarece angajații tăi vor putea lucra de acasă.

Posibilitate de asociere cu abonamentele Business Link

Abonamentele Business Mobile pot fi asociate abonamentelor de date mobile Business Link, pentru tabletă, modem sau laptop. Resursele incluse în cele două abonamente pot fi utilizate la comun, pe oricare dintre dispozitive. În acest mod, crește eficiența și flexibilitatea cu care angajații tăi utilizează traficul inclus.

Afacerea mea e în
continuă transformare

Află mai multe

Achiziționare și activare

Pentru informații suplimentare și detalii despre achiziționarea și activarea serviciului, contactează persoana dedicată companiei tale din cadrul Serviciului Clienți Corporate sau apelează 300 (gratuit de pe telefonul mobil Orange) sau 0374 300 300 (apel cu tarif normal din orice rețea).

sus