setarea contului de e-mail pe Windows Phone 8

7046 vizualizari / 17.03.2014
detalii despre tutorial

Cum sa iti setezi contul de e-mail pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8

Iti poti seta contul foarte usor si rapid, astfel:

Gliseaza spre stanga ecranul principal, deruleaza pana jos si selecteaza meniul "Setari". Acceseaza "e-mail+conturi" si apasa "adauga un cont". Alege tipul contului tau de e-mail, introdu adresa de e-mail si parola si apasa "sign in". E-mailul tau este acum setat si ar trebui deja sa primesti notificari. Pentru a-ti verifica Inboxul, revino la meniul principal cu tasta "Windows", intra in casuta ta de e-mail si vei vedea mesajele primite.

Daca vrei sa stergi un cont de e-mail de pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8, intra in meniul "Setari" si acceseaza "e-mail+conturi". Tine degetul apasat pe contul pe care doresti sa-l stergi pana se deschide o fereastra cu optiunile "sincronizati" si "stergeti". Selecteaza "stergeti" si confirma apasand din nou "stergeti". Astfel, contul tau de e-mail a fost sters.

Nu uita ca aplicatia de e-mail consuma trafic pentru actualizarea, citirea sau trimiterea de e-mailuri. Acest trafic va fi taxat conform pachetului pe care il ai activat.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
Orange Help pentru tine si telefonul tau
afla toate detaliile despre Nokia Lumia 625

cand va fi posibil update-ul la Windows Phone 10 pentru Nokia Lumia 930 si care...

Pentru a putea raspunde intrebarii pe care ne-ai adresat-o sunt necesare verificari suplimentare si informatii din partea partenerilor, respectiv furnizorilor cu care colaboram. Imediat ce vom obtine aceste informatii vom afisa raspunsul pe site-ul Orange Help.

cum pot sterge un cont de e-mail setat pe un Nokia Lumia 635?

Adresele de e-mail setate pe telefoanele cu sistemul de operare Windows Phone 8.1 pot fi sterse urmand acesti pasi: Meniu - Setari - E-mail-uri si conturi - aici vei tine apasat pe adresa de e-mail si selectezi Stergere.

de ce nu pot primi apeluri prin WhatsApp pe Nokia Asha 302?

Functia de apelare prin WhatsApp este disponibila pentru telefoane cu Android, iOS, Windows Phone si Blackberry OS10. Astfel, pe telefoane Nokia Asha nu ai posibilitatea de a efectua/primi apeluri prin WhatsApp.