×

Laptop

Lenovo a anuntat noile serii ThinkPad L si ThinkPad X

Lenovo a anuntat noile serii ThinkPad L si ThinkPad X

19.03.2024, 17:52 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Lenovo anunta noi laptopuri pentru 2024. Sase modele din seriile ThinkPad L si ThinkPad X vor debuta in acest an.

Lenovo anunta ca va lansa sase noi laptopuri din seriile de business ThinkPad L si ThinkPad X. Printre acestea se numara laptopuri clasice si 2 in 1, care vor folosi atat procesoare AMD, cat si Intel. De asemenea, anul acesta Lenovo a pus accentul pe usurinta reparatiei dispozitivelor.

Modelele ThinkPad X13 si X13 2-in-1 reprezinta varfurile gamei in materie de tehnologii si desing, iar ThinkPad-urile din seria L continua sa ofere performante si caracteristici decente la un pret mai accesibil. Lenovo a reimprospatat ThinkPad X13, care a ajuns la cea de-a cincea generatie, fiind disponibil atat in format conventional, cat si in format 2 in 1. Acestea folosesc proceoare Intel Core Ultra cu certificare vPro si Evo, oferind securitate si functii imbunatatite, dar si performante superioare si suport mai bun pentru AI. Procesoarele vor putea primi pana la 64 GB de RAM LPDDR5x, un SSD M.2 PCIe NVMe de pana la 2 TB si o baterie de pana la 54,7 Wh. X13 foloseste un ecran de 13,3 inch, cu rezolutie 1920×1200, cu o luminozitate maxima de 400 nits.

Vom vedea 3 laptop-uri Lenovo ThinPad L Series in 2024

Laptopurile Lenovo ThinkPad L13 si L13 2 in 1 sunt alternative mai accesibile pentru utilizatorii ce vor un dispozitiv portabil. Acestea sunt echipate cu noile procesoare Intel Core Ultra, care ar trebui sa fie din seria U. In functie de configuratie, laptopurile vor primi pana la 32 GB de memorie RAM LPDDR5, pana la 1 TB de stocare pe SSD. Intregul sistem va fi alimentat de o baterie de 46 Wh.

Lenovo ofera fie o camera de 720p, fie de 5MP, aceasta din urma fiind dotata cu un senzor IR pentru Windows Hello. Un cititor de amprenta este, de asemenea, incorporat in butonul de pornire. In plus, L13 va putea fi comandat si cu conectivitate 4G, suportand astfel un Nano SIM.

Pe Lenovo L14 regasim procesoare AMD, pe langa oferta Intel. Noul model va fi oferit cu procesoare AMD din seria 7030 sau procesoare Intel Core Ultra din seria H. Ambele modele vin cu pana la 64 GB de memorie RAM DDR5, precum si cu pana la 2 TB de spatiu de stocare SSD M.2 PCIe 4.0 NVMe. Totul este alimentat de o baterie de 46,5 Wh sau 57 Wh.

In final, exista si Lenovo L16, care aduce un ecran mai mare, de 16 inch, dar care pastreaza specificatiile pe care le-am vazut pe L14 echipat cu ecranul de 14 inch.

Articolul Lenovo a anuntat noile serii ThinkPad L si ThinkPad X apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare