×

Telefoane

Rutinele de inteligenta artificiala Galaxy AI, disponibile acum si pe telefoane Samsung mai vechi....

Rutinele de inteligenta artificiala Galaxy AI, disponibile acum si pe telefoane Samsung mai vechi. Ce modele primesc acest update

28.03.2024, 14:16 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Incepand de astazi, functiile AI prezentate odata cu lansarea familiei Samsung Galaxy S24 vor fi disponibile si pentru posesorii telefoanelor flagship de acum un an de la producatorul sud-coreean. Mai exact, modelele S23, S23+, S23 Ultra, dar si mult mai recentul S23 FE, vor fi primi un update pentru One UI 6.1 care adauga functionalitatea Galaxy AI. De o actualizare similara se bucura si modelele pliabile Samsung Galaxy Z Fold 5 si Z Flip 5.

Actualizarea de One UI cu Galaxy AI ar trebui sa fie live chiar acum pentru utilizatorii de la noi din tara care detin unul dintre telefoanele mentionate anterior, disponibilitatea acestui update fiind confirmata si pe retelele de socializare de multi dintre posesorii flagship-urilor Samsung din 2023. Din pacate, se pare ca posesorii de modele S23/Z5 deblocate de retea din America de Nord vor fi nevoiti sa astepte pana in luna aprilie pentru acest update.

Galaxy AI vine si pe anumite tablete Samsung

De asemenea, posesorii tabletelor Samsung Galaxy Tab S9, Tab S9+ si Tab S9 Ultra ar trebui sa primeasca update-ul cu Galaxy AI. Versiunile cu conectivitate 5G ale acestor tablete vor primi actualizarea tot in luna aprilie. Din pacate, se pare ca modelele de tablete Samsung S9 FE nu vor beneficia de acest update.

Suita Galaxy AI ofera acces la functii bazate pe inteligenta artificiala precum Circle to Search de la Google, traducerea in timp real a convorbirilor telefonice (indisponibila inca pentru limba romana), posibilitatea de a edita fotografii cu ajutorul elementelor de AI generative, sumarizarea continutului de pe paginile web si multe altele.

Sursa: GSMArena.com

Articolul Rutinele de inteligenta artificiala Galaxy AI, disponibile acum si pe telefoane Samsung mai vechi. Ce modele primesc acest update apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare