×

Politic-Social

Travis Scott, vine la BEACH, PLEASE! Rapper-ul american, castigator de sase premii Grammy pune...

Travis Scott, vine la BEACH, PLEASE! Rapper-ul american, castigator de sase premii Grammy pune Costinestiul pe harta muzicii internationale

23.04.2024, 11:32 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Travis arunca si bugetul festivalului in aer. Organizatorii au platit 2, 5 milioane de euro doar pentru a-l aduce pe el pe scena BEACH, PLEASE! 2024. Cu alte patru milioane dedicate artistilor si inca patru milioane necesare pentru productie, editia din acest an vine la pachet cu un buget colosal de 10,5 milioane de eruo.
,,Travis Scott este unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, si suntem extrem de onorati sa reusim, intr-un final, sa il aducem la festivalul nostru. Anul acesta va sustine show-uri in doar doua locatii din Europa: Viena si Costinesti. Discutiile cu agentii sai au inceput inca din septembrie anul trecut. Este, de departe, cel mai scump artist din line-up-ul nostru!" a declarat Andrei Selaru (Selly), co-fondator al festivalului.
Cu un sound futuristic, versuri puternice si o prezenta scenica irezistibila, Travis Scott este castigator de sase premii Grammy, dar si detinatorul unui premiu Billboard. Printre cele mai cunoscute piese ale lui se numara: ,,Sicko Mode", ,,Goosebumps" si ,,Highest in the Room". Artistul este si compozitor, producator muzical, dar si organizatorul unui festival de muzica celebru. Travis Scott promite un spectacol de neuitat care va ramane in inimile tuturor participantilor.
Alaturi de el, Anitta, bomba sexy a momentului, va urca, in premiera in Romania, pe scena celui mai mare festival urban din sud-estul Europei. Iar lista celor semnati exclusiv si la primul show in tara noastra nu se incheie aici: 6ix9ine, Trippie Red si City Morgue, trei dintre artistii bomba ai momentului vor performa pentru prima oara pe aceeasi scena, iar Yeat, Don Toliver, Lil Pump, Chief Keef sunt doar cativa dintre headlinerii confirmati, care concerteaza intre 10 si 14 iulie, la Costinesti.
Biletele sunt aproape sold- out. in prezent, costul pass-ul de cinci zile - General Acces - costa 149 de euro, in timp ce acelasi numar de zile, pentru o experienta VIP va costa 399 de euro, iar organizatorii anunta noi majorari in perioada urmatoare.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare