×

Business Hi-Tech

eMAG creste limita pentru serviciul de finantare in 12 rate din My Wallet de la 4.000 de lei la...

eMAG creste limita pentru serviciul de finantare in 12 rate din My Wallet de la 4.000 de lei la 10.000 de lei. "Interesul clientilor pentru metodele de plata flexibila din contul My Wallet este in crestere"

16.04.2024, 11:09 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Serviciul de finantare in 12 rate din eMAG My Wallet, oferit de HeyBlu, este disponibil pentru cumparaturi de pana la 10.000 de lei pentru aproape orice categorie de produse de pe platforma eMAG, inclusiv pentru produsele vandute de sellerii din marketplace, au transmis reprezentantii retailerului online printr-un comunicat.

"Interesul clientilor pentru metodele de plata flexibila din contul My Wallet este in crestere si ne bucuram ca acum le putem pune la dispozitie o suma care sa le permita achizitia de produse de valoare mai mare printr-un proces de verificare a identitatii si aprobare facil, care se desfasoara 100% online si poate fi parcurs de oriunde s-ar afla. Optiunea de finantare este disponibila in checkout, iar valoarea fiecarei rate este afisata pe pagina de produs (...)", a spus Andrei Sercanean, VP ecommerce services eMAG Romania, Ungaria si Bulgaria.

In prezent, pe eMAG sunt peste 2 milioane de clienti eligibili care pot achita cumparaturile printr-una din metodele flexibile de plata disponibile in My Wallet: finantarea in 12 rate oferita de HeyBlu si plata in 30 de zile fara costuri suplimentare sau plata in patru rate fara dobanda, prima rata fiind achitata in momentul efectuarii tranzactiei, oferite de eMAG. Pentru a beneficia de aceste solutii, clientii trebuie sa isi salveze cardul in contul lor eMAG si sa opteze pentru una dintre aceste solutii in momentul finalizarii achizitiei. Toate aceste optiuni sunt disponibile pentru clientii care au un istoric de tranzactionare si plata.

"Economia digitala a schimbat preferintelor clientilor din intreaga lume si a conturat asteptari noi legate de produsele si serviciile pe care le primim. In acest context, avem o oportunitate de a folosi tehnologia pentru a oferi servicii financiare eficiente si adaptate nevoilor actuale ale oamenilor. Lucram pentru a dezvolta si alte servicii care sa raspunda nevoilor romanilor si dorim sa devenim un partener al tuturor celor care doresc servicii de finantare transparente si simple," a spus Martyna Szczepaniak, CEO al HeyBlu.

Obiectivul HeyBlu este sa dezvolte servicii de finantare flexibile si transparente folosind tehnologie romaneasca pentru a permite clientilor sa se bucure de avantajele cumparaturilor online si a-si planifica bugetul familiei pentru un trai mai bun, au mai transmis reprezentantii HeyBlu - entitate parte a grupului eMAG, reglementata de BNR si unul dintre furnizorii de servicii financiare prezenti pe eMAG.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare