×

Zf 24

Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc...

Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc eolian operational din judetul Tulcea de la Lukoil Group, tranzactie care a fost semnata si anuntata in 2023

27.03.2024, 14:10 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc eolian operational de 84 MW in Romania de la Lukoil Group, o tranzactie care a fost semnata si anuntata in 2023.

Parcul eolian este situat in Tulcea si genereaza peste 200 GWh de energie electrica pe an.

PPC Renewables este o subsidiara detinuta in totalitate de compania Public Power Corporation SA (PPC), cu sediul in Grecia. PPC este unul dintre principalii furnizori de energie electrica din Grecia si Romania, deservind in total 8,7 milioane de clienti si furnizand peste 35TWh de energie.

PPC este in prezent cea mai mare companie de energie verde din Europa de Sud-Est, cu o capacitate de productie de 4,5 GW din surse regenerabile si 1,9 GW in constructie, avand un portofoliu de proiecte de 18 GW.

CMS a consiliat PPC Renewables cu privire la due diligence, structurarea tranzactiei, redactarea si negocierea documentelor de transfer, precum si la semnarea si incheierea tranzactiei.

"Investitia aceasta reprezinta un pas important in realizarea planurilor ambitioase de productie de energie verde ale PPC in Romania. Suntem incantati ca am fost alaturi de PPC in acest proiect. Nu numai ca ne consolideaza pozitia de lider in materie de consultanta in sectorul energiei regenerabile, dar reflecta si obiectivele noastre mai largi de a contribui pozitiv la tranzitia globala catre solutii bazate pe energie verde.", a declarant Horea Popescu, managing partner al CMS Romania si coordonatorul departamentului Corporate M&A din Europa Centrala si de Est/

Mircea Moraru (Corporate M&A), cu sprijinul lui Horea Popescu (Corporate M&A), a coordonat echipa CMS care a asistat PPC Renewables, formata din: Catalin Vasile (Corporate M&A), Ramona Dulamea, Raluca Diaconeasa, Madalina Constantinescu (Energie), Alexandru Dumitrescu, Alexandru Trandafir, Bianca Banateanu, Tania Baturi (Real Estate) si Florentin Giurgea (Dispute Resolution).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare