×

Business Hi-Tech

George Moroianu, cofondator al Flip, parte a grupului eMAG: Ratele de buyback pentru gadgeturi din...

George Moroianu, cofondator al Flip, parte a grupului eMAG: Ratele de buyback pentru gadgeturi din Occident sunt de circa patru ori mai mari, deci potentialul in regiunea noastra este unul foarte mare

16.04.2024, 12:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Cristian Carjan, senior commercial director, eMAG: Am lansat impreuna cu Flip.ro un nou program de buyback pentru telefoane, iar in timp o sa adaugam si alte categorii de produse. Programul e disponibil in Romania, dar il vom lansa si in Bulgaria si Ungaria. Retailerul eMAG si platforma de vanzare-cumparare pentru smartphone-uri si tablete reconditionate Flip au lansat un nou program prin care clientii isi pot vinde vechile telefoane direct pe platforma eMAG. Practic, prin programul Easy BuyBack, care este derulat complet online, consumatorii pot afla rapid care este valoarea telefonului lor si pot achita noul smartphone achizitionat printr-una dintre metodele de plata din contul eMAG Wallet: plata in patru rate, in 12 rate sau la 30 de zile. Actionarul majoritar al Flip este grupul eMAG. "In general, oamenii au telefoane pe care le pastreaza prin diferite sertare sau incearca sa le vanda pe diverse platforme sau prin familie, dar ele inca valoreaza din ce in ce mai mult, iar in ultimii ani, de exemplu, valoarea medie a telefoanelor mobile a crescut cu 50% pe anumite branduri. In ultimii patru ani, pretul mediu de vanzare al unui telefon s-a dublat, situatie in care produsele noastre valoreaza tot mai mult si e clar ca au o valoare si dupa ce le utilizam. Totodata, preturile crescand, telefoanele noi devin mai greu accesibile. Iar Easy BuyBack e un program full online, astfel ca oamenii nu trebuie sa mearga intr-un magazin, nici sa faca o evaluare. E un program diferit pentru ca tot fluxul e online si in 30 de secunde poti afla valoarea telefonului tau actual. Acest program ofera flexibilitate, asta inseamna ca poti returna telefonul fie la curier, fie la easybox, avand in vedere ca atunci cand iti iei un telefon trebuie sa faci transferul de date de pe vechiul dispozitiv pe noul dispozitiv si astfel ne-am gandit sa-i permitem clientului o perioada de timp intre preluarea telefonului nou si predarea telefonului vechi. Poti returna la orice ora pentru o perioada limitata de timp", a explicat in cadrul conferintei ZF eCommerce Summit 2024 Cristian Carjan, senior commercial director, eMAG.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare