×

Business Hi-Tech

Inca un gigant din IT a inventat un asistent cu inteligenta artificiala pentru care sa taxeze lunar...

Inca un gigant din IT a inventat un asistent cu inteligenta artificiala pentru care sa taxeze lunar clientii: Adobe cere 5 dolari pe luna pentru a putea pune intrebari despre continutul documentelor digitale. In 2023 Adobe a avut venituri de 18 mld. $ din abonamente

15.04.2024, 23:21 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Gigantul american Adobe, care a obtinut in 2023 venituri de peste 18 mld. dolari din abonamente - 94% din veniturile sale totale, a inventat un nou serviciu pentru care clientii sa plateasca lunar: un asistent bazat pe inteligenta artificiala caruia utilizatorii ii pot pune intrebari despre continutul documentelor deschise, denumit Acrobat AI.

Abonamentele lunare pentru Acrobat AI incep de la 4,99 dolari. Ca parte a lansarii, Adobe a lansat, de asemenea, o versiune mobila gratuita a instrumentului in versiune beta, care poate raspunde la comenzi vocale, oferind serviciul inclusiv prin extensiile de pe browserele Microsoft Edge si Google Chrome.

Adobe a precizat ca pretul abonamentului pentru aceasta functie este o taxa de "acces timpuriu" si se va schimba in viitor.

Anuntat pentru prima data si lansat in versiune beta in februarie, asistentul AI al Adobe raspunde la intrebarile utilizatorilor cu privire la PDF-uri si alte documente din Acrobat folosind o interfata chatbot pentru a localiza informatii specifice, a genera rezumate si a furniza citate extrase din text.

Adobe a precizat ca instrumentul poate fi utilizat de contribuabili care analizeaza documente, de consumatori care se confrunta cu termeni necunoscuti din contracte de servicii si de studenti care compileaza ghiduri de studiu din materiale academice.

Abhigyan Modi, vicepresedinte senior al grupului de produse pentru documente al Adobe, a declarat pentru CNBC ca firma lucreaza la extinderea capacitatii asistentului de a sprijini utilizatorii care lucreaza pe baza mai multor documente in acelasi timp.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare