×

Banci si asigurari

Libra Internet Bank lanseaza Creditul Fermierului, prin care se pot obtine pana la 10 mil. lei, cu...

Libra Internet Bank lanseaza Creditul Fermierului, prin care se pot obtine pana la 10 mil. lei, cu garantii, pe maximum 5 ani, cu dobanda fixa de doar 1,95%. Restul dobanzii, echivalent cu indicele variabil ROBOR 3M, aflat 6,05% acum, este suportata de Ministerul Agriculturii

17.04.2024, 14:08 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Libra Internet Bank, specializata in finantarea domeniului Agribusiness, ofera Creditul Fermierului, prin care antreprenorii din agricultura pot obtine pana la 10 milioane de lei. Dobanda ce revine fermierilor este fixa, de 1,95% pe an. Restul dobanzii, echivalent cu valoarea variabila a indicelui ROBOR 3M, este suportata, pe toata durata creditului, de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, potrivit informatiilor transmise de banca.

Prin acest credit, destinat finantarii capitalului de lucru, fermierii pot accesa pana la 10 mil. lei, pe o perioada de cel mult 5 ani, cu multiple variante de garantii (80% Fondul de Garantare a Creditului Rural, 80% sub forma unui teren agricol sau 100% depozit colateral).

In varianta fara garantii, Creditul Fermierului de la Libra permite o finantare de pana la 500.000 de lei, pe o perioada de cel mult 12 luni.

Comisionul de rambursare anticipata pentru Creditul Fermierului este de 0%.

Beneficiarii creditului trebuie sa fie antreprenori in domeniul agricol, detinatori de IMM-uri, intreprinderi mici cu capitalizare medie sau intreprinderi mari (CAEN-uri: 011, 012, 013, 014, 015).

"Ca banca specializata in finantarea afacerilor din agricultura, suntem bucurosi sa putem oferi fermierilor acest credit, printr-un parteneriat cu Fondul de Garantare a Creditului Rural. Creditul Fermierului are conditii extrem de avantajoase, atat in privinta dobanzii, cat si a garantiilor acceptate. Iar Libra Internet Bank le ofera antreprenorilor din agricultura nu doar un acces simplu si rapid la aceasta solutie de a acoperi costul capitalului de lucru, ci si sfaturi financiare, astfel incat acestia sa ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor", a declarat Elena Ionescu, director Divizia Fonduri Europene la Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank a fost infiintata in 1996 in Bucuresti si face parte din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat in oferirea de produse si servicii dedicate Profesiilor liberale si companiilor din Real Estate si Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizarii in bankingul din Romania, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internationale prezente in tara. Libra Internet Bank are o retea de 58 de sucursale in Bucuresti si alte orase mari din Romania.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare