×

Business Hi-Tech

Marian Ion, ING Hubs Romania: Ne-am propus sa ajungem la o echipa de 2.000 de specialisti la final...

Marian Ion, ING Hubs Romania: Ne-am propus sa ajungem la o echipa de 2.000 de specialisti la final de 2024 ca sa atingem o cifra de afaceri de 170 mil. euro. Avem in derulare proiecte mari, unul dintre ele fiind dezvoltarea unei platforme de plati care sa fie folosita de tot grupul bancar ING la nivel global

23.04.2024, 12:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ In prezent, echipa ING Hubs Romania numara 1.600 de angajati si 200 de colaboratori ¬ Aproximatov 30% dintre angajatii companiei au optat pentru saptamana de lucru de 4 zile (10h/zi). ING Hubs Romania, hubul local de dezvoltare software al grupului financiar-bancar ING din Olanda, si-a propus sa atinga pana la finalul acestui an pragul de 2.000 de specialisti in echipa sa, dintre care 1.800 angajati, iar restul colaboratori, astfel incat sa poata mentine ritmul de crestere al businessul la peste 20% prin extinderea proiectelor existente. Anul trecut, cifra de afaceri a ING Hubs Romania s-a situat la 140 milioane de euro, in crestere cu aproape 24% fata de 2022, iar tinta pentru 2024 este de a ajunge la afaceri de 170 milioane de euro. In prezent, echipa ING Hubs Romania este formata din 1.600 de angajati si 200 de colaboratori, iar compania cauta sa recruteze atat specialisti tech, cat si specialisti de business astfel incat produsele dezvoltate sa nu mai fie strict produse tehnice, ci sa aiba inglobata si partea de business. "Ca si cifra de afaceri, anul trecut am incheiat cu 140 de milioane de euro, iar anul acesta cred ca ajungem la circa 170 milioane euro, depinde cat de repede reusim sa angajam pentru ca asta influenteaza destul de mult cifra de afaceri. Anul acesta vrem sa crestem foarte mult in zona de plati, o zona care anul trecut era la inceput, incercam sa o tatonam, dar anul acesta are o confirmare de crestere foarte mare. Dezvoltam o platforma de plati care sa fie folosita de tot grupul. Practic, ne uitam la a standardiza modul in care platile sunt efectuate in cadrul ING si este mult potential de a eficientiza procesul. Si daca reusim sa construim o singura platforma, practic ai scalabilitate pentru sistemul de plati, ai un control mai bun asupra procesarii platilor, poti sa gasesti mai multe date pe care sa le analizezi mai tarziu, deci sa imbunatatesti experienta clientului", a declarat intr-un interviu pentru ZF Marian Ion, CEO al ING Hubs Romania. El a adaugat ca platforma va unifica intr-o singura solutie toate sistemele de plati din toate tarile in care activeaza ING.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare