×

Zf 24

Polonezii de la Exclusive Networks l-au numit pe Bogdan Mircea Ciobanu la conducerea operatiunilor...

Polonezii de la Exclusive Networks l-au numit pe Bogdan Mircea Ciobanu la conducerea operatiunilor locale

27.03.2024, 18:48 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Grupul de origine poloneza Excusive Networks (numit anterior Veracomp), care ofera o serie de solutii si servicii IT pentru securitate cibernetica si infrastructura digitala de la mai multi furnizori IT de top, l-a numit pe Bogdan Mircea Ciobanu in functia de CEO a subsidiarei sale din Romania. In ultimii doi ani, operatiunilor locale ale grupului au fost conduse de Mariusz Kochanski, presedintele si CEO al cluster-ului Exclusive Networks CEE, care a actionat ca CEO remote pentru Exclusive Networks Romania. Acesta a preluat conducerea subsidiarei locale in 2022, dupa ce Catalin Matei, care a condus timp de 15 ani businessul Exclusive Networks din Romania, a parasit compania.

Bogdan Mircea Ciobanu are o vasta experienta profesionala in domeniul IT, cat si o expertiza consolidata de management dobandita pe parcursul a peste 14 ani in companii multinationale.

"Este o onoare si, in acelasi timp, o provocare sa preiau acest rol in cadrul unuia dintre cei mai relevanti distribuitori de solutii IT din Romania, parte a probabil celui mai mare grup european de distributie de IT/securitate cibernetica. Cu o echipa deopotriva competenta si loiala, ne angajam sa aducem tehnologii de top din IT si securitate cibernetica in tot ecosistemul de afaceri din Romania. Prin leadership-ul nostru si parteneriatele pe care le avem, vom continua sa furnizam valoare semnificativa, apreciata de clienti, parteneri, si speram de intreaga piata locala", a spus Bogdan Ciobanu.

El a studiat ingineria la Iasi, Bucuresti si Paris, continuand apoi cu Executive MBA, titlul obtinut in Statele Unite si Romania. Experienta sa anterioara include functia de CEO la SABS, companie romaneasca de software, si de director regional pentru Europa de Sud-Est la Alcatel-Lucent Enterprise, producator de solutii de comunicatii unificate si retele de date.

In noua sa functie, Bogdan Ciobanu are ca obiective consolidarea echipei locale, dezvoltarea retelei de parteneri, cresterea sustenabila si extinderea prezentei Exclusive Networks pe piata romaneasca.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare