×

Eveniment

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce Gabriela Firea si Sebastian Burduja au intrat in cursa pentru...

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce Gabriela Firea si Sebastian Burduja au intrat in cursa pentru Primaria Capitalei: Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanteze?

23.04.2024, 09:41 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Mazilirea doctorului Cirstoiu este blat politic prin care PSD si PNL il sustin pe Nicusor Dan, afirma Cristian Popescu Piedone, in timp ce Nicusor Dan reactioneaza ironic: "Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanteze?".

"Mazilirea doctorului Carstoiu este blat politic prin care PSD si PNL il sustin pe Nicusor Dan. Ca sa elimine valul de sustinatori ai candidatului Cristian Popescu Piedone, sefii aliantei toxice isi tradeaza electoratul si il sustin public pe Nicusor Dan! In mintile lor negre de ura, daca Piedone pierde, alianta toxica are sanse mari sa castige alegerile parlamentare din toamna! Si mai poate umili poporul inca patru ani! Vreau sa-i asigur pe toti oamenii buni care ma sustin, ca ma voi lupta pentru dreptate cu toata fiinta mea, cu toata experienta mea de primar! Oameni buni, asa cum Sfantul Gheorghe nu s-a speriat si a invins balaurul, asa vom invinge si noi balaurul politic toxic pentru tara", reactioneaza Cristian Popescu Piedone.

Si actualul primar general, Nicusor Dan, a reactionat: "Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanteze?"

"A inceput marea prabusire a partidului unic. A cazut prima piesa si ea va produce efecte exact ca intr-un joc de domino. PSD si PNL au organizat un proces electoral caracteristic regimurilor dictatoriale. Au comasat alegerile intr-un total dispret fata de democratie. Fara transparenta, fara dezbatere, folosind practici totalitare impotriva opozitiei. (...) A fost suficient ca un singur candidat sa spuna: , pentru a se declansa prabusirea, si asa inevitabila", scrie pe Facebook liderul PMP, europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Gabriela Firea, candidatul PSD, a ales sa ignore decizia politica si sa ureze La multi ani romanilor care au numele Gheorghe, marti fiind ziua acestora.

"La multi ani cu bucurii, Gheorghe, George, Gigi, Georgiana, Georgeta, Gelu, Gina, Geta! ", scrie ea pe Facebook.

Liderii PSD si PNL au decis sa rupa coalitia la Bucuresti. Surse din lumea politica anunta decizia care a fost luata la finalul unei sedinte maraton.

Coalitia a decis sa mearga cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea - PSD si Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor doua partide, anunta sursele.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare