Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021 X205 Silver

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 199,53 € Continuă
vezi stoc magazine Orange si rezerva produsul

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

O vizualizare mai extinsă, a unei lumi mai largi

Ecranul lat de 10,5 inchi, completat cu o ramă simetrică, care măsoară doar 10,2 mm, îţi permite să rămâi complet captivat(ă) de ceea ce se află pe ecran. Explorezi fără compromisuri. De la filme epice, până la conţinut informativ pentru o activitate pe care o iubeşti, Galaxy Tab A8 te invită într-o lume mai largă, printr-o imagine mai mare şi mai bună.

Clasic. Contemporan

Cu o notă interesantă, estetic veselă, Galaxy Tab A8 este vibrant în aura sa şi tineresc în aspect. Cu un corp elegant, din metal, cu un profil ultrasubţire, de doar 6,9 mm, oferă designul reprezentativ al tabletei Samsung, în Gray, Silver şi Pink Gold, subliniind farmecul său caracteristic.

*Disponibilitatea culorilor poate varia în funcţie de ţară sau de operator.

Scufundă-te în sunete dinamice

Îmbunătăţeşte-ţi experienţa de divertisment, în timp ce boxele cvadruple, alimentate de sunetul surround Dolby Atmos®, dezvăluie fiecare detaliu al sunetului, cu o claritate şi o profunzime excepţionale. Creat pentru a oferi captivare din mers, Galaxy Tab A8 deschide un univers copleşitor de conţinut, jocuri şi activităţi pe care tinerii le adoră.

*Imaginea ecranului este simulată în scopuri ilustrative.

Lasă puterea superioară să preia controlul

Având procesorul Octa-core asociat cu până la 4 GB RAM şi 128 GB stocare internă, Galaxy Tab A8 este mereu gata să accepte o nouă provocare, fără a-şi consuma viteza sau bateria. Economiseşti mai mult cu un card microSD de până la 1 TB şi eşti susţinut(ă) cu o baterie de 7.040 mAh (tipică) şi încărcare rapidă de 15 W.

*Galaxy Tab A8 vine cu mai multe variante de RAM şi opţiuni de stocare. Varianta de bază oferă 3GB de RAM şi 32GB de stocare, în timp ce varianta de 4GB RAM este disponibilă cu capacitatea de 64GB şi de 128GB. *Combinaţiile de memorie şi capacitatea de stocare pot varia în funcţie de ţară sau de regiune. * Cantitatea totală de memorie disponibilă pentru utilizator este mai mică decât memoria totală, datorită stocării sistemului de operare şi a software-ului utilizat pentru a opera funcţiile dispozitivului. Memoria reală a utilizatorului poate varia, în funcţie de operator şi se poate modifica după efectuarea actualizărilor de software. * Cardul MicroSD se vinde separat. *Valoare tipică testată în condiţii de laborator terţ. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacităţii bateriei dintre eşantioanele de baterii testate, conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 6.820 mAh. *Încărcătorul rapid de 15W este vândut separat. *Imaginea ecranului este simulată în scopuri ilustrative.

Încearcă YouTube Premium

Valorificând un abonament de două luni la YouTube Premium, fără costuri suplimentare, beneficiezi de o experienţă YouTube fără reclame. Cu accesul gratuit pe care îl obţii la achiziţionarea Galaxy Tab A8, poţi viziona şi videoclipuri, în timp ce utilizezi alte aplicaţii sau când ecranul este blocat.

*Disponibilitatea YouTube Premium poate varia în funcţie de ţară sau de regiune. Utilizatorii trebuie să se aboneze la un cont YouTube Premium pentru a se bucura de toate beneficiile acestuia. Beneficiul se aplică numai dispozitivelor activate până în data de 05.03.2022 şi trebuie valorificat până în data de 05.04.2022 YouTube Premium este o marcă comercială a Google LLC. Condiţii complete: https://www.youtube.com/premium/restrictions *Imaginea de pe ecran este simulată în scopuri ilustrative.

Lecţii video simplificate cu Screen Recorder

Cu Screen Recorder încorporat în Galaxy Tab A8, înregistrarea unui curs online în direct este simplă, perfectă şi întotdeauna fără probleme. Rămâi implicat(ă) pe tot parcursul sesiunii, marcând direct conţinutul şi notând aspectele cheie. Voila! Lecţia ta video este gata pentru a fi vizionată, oricând doreşti.

*Imaginea ecranului este simulată în scopuri ilustrative.

Păstrează-ţi copilul ocupat şi în siguranţă cu Samsung Kids

Încărcat cu activităţi distractive, care încurajează copiii să înveţe, Samsung Kids introduce un mediu sigur, pentru ca micuţul tău să exploreze şi să se conecteze cu lumea. Folosind controlul parental îmbunătăţit, poţi seta limite pentru timpul de joacă, poţi oferi acces selectiv la aplicaţii şi poţi vedea activităţile acestora dintr-o privire.

*Conţinutul oferit pe Samsung Kids variază în funcţie de ţară şi de regiune. *Imaginea de pe ecran este simulată în scopuri ilustrative.

Faci mai mult, în mai multe moduri

Profiţi la maximum de experienţa îmbunătăţită Samsung, cu mai multe ferestre. Pe Galaxy Tab A8, poţi împărţi ecranul în jumătate şi poţi face două lucruri deodată. Poţi ajusta focalizarea ferestrei după cum este necesar, cu o simplă mişcare de glisare şi plasare, poţi partaja conţinut între aplicaţii şi chiar glisa şi plasa o notificare.

*Imaginea ecranului este simulată în scopuri ilustrative.

Rămâi în siguranţă cu Samsung Knox

Începând de la un nivel hardware, Samsung Knox blochează intruziunile. În timp real, nucleul care serveşte drept creier al dispozitivului este împiedicat să fie compromis. Această platformă multistratificată, de ultimă generaţie, inspectează constant software-ul de bază şi verifică integritatea dispozitivului.

*Imaginile de pe ecran sunt simulate în scopuri ilustrative.

Nu pierde niciodată traseul

Continui utilizarea aplicaţiilor pe alte dispozitive

Reiei exact de unde ai rămas, oricând ai nevoie. Pur şi simplu, fiind conectat la acelaşi cont Samsung, poţi reveni la notele tale sau la căutarea pe internet, fără a începe totul din nou, în timp ce comuţi liber între cele două dispozitive.

*Toate funcţiile sunt acceptate de One UI 3.1. Disponibilitatea One UI 3.1 poate varia în funcţie de dispozitiv, ţară, regiune şi operator. *Fiecare dispozitiv trebuie să aibă One UI 3.1, să aibă Bluetooth activat şi să fie conectat la acelaşi cont Samsung. *Continuarea aplicaţiei pe alte dispozitive este compatibilă numai cu Samsung Internet şi Samsung Notes. Pentru ca această caracteristică să funcţioneze, cele două dispozitive pe care urmează să le utilizezi trebuie să fie conectate la acelaşi cont Samsung şi conectate la aceeaşi reţea Wi-Fi, cu funcţiile Bluetooth şi Continuă pe alte dispozitive activate pe ambele dispozitive. *Imaginile de pe ecran sunt simulate în scopuri ilustrative.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi faţă de produsul vândut şi pot arată accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

*Durata bateriei este determinată prin măsurători de laborator şi poate diferi în funcÅ£ie de diverşi factori cum ar fi setările dispozitivului, modalitatea de utilizare şi condiÅ£iile de funcÅ£ionare.

1) Ecran: *Imaginea ecranului este simulată în scop ilustrativ.

2) Designul dispozitivului: *Disponibilitatea culorilor poate varia în funcţie de ţară sau de operator.

3) Performanţă:

*Galaxy Tab A8 oferă mai multe variante de RAM şi opţiuni de stocare. Varianta de bază oferă 3 GB de RAM şi 32 GB de stocare, în timp ce varianta de 4 GB de RAM este disponibilă cu o capacitate de 64 GB şi 128 GB.

*Combinaţiile de memorie şi capacitatea de stocare pot varia în funcţie de ţară sau de regiune.

*Cantitatea totală de memorie disponibilă pentru utilizator este mai mică decât memoria totală, datorită stocării sistemului de operare şi software-ului utilizat pentru a opera funcţiile dispozitivului. Memoria reală a utilizatorului poate varia în funcţie de operator şi se poate modifica după efectuarea actualizărilor software.

*Cardul MicroSD se vinde separat.

4) Baterie: *Valoarea tipică este testată în condiţii de laborator terţ. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacităţii bateriei dintre eşantioanele de baterii testate, conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 6.820 mAh.

*Încărcătorul rapid de 15W este vândut separat.

Caracteristici tehnice

3 GB
RAM
32 GB
Memorie Interna
procesor procesor
 • Procesor: Octa-Core
 • Frecventa procesor: 2.0 GHz
memorie memorie
 • RAM: 3 GB
 • Memorie Interna: 32 GB
 • Memorie externa: da, microSD, pana la 1TB
alimentare alimentare
 • Baterie: 7040 mAh
dimensiuni dimensiuni
 • Diagonala ecran: 10.5 inchi
 • Rezolutie ecran: 1920 x 1200 (WUXGA)
 • Greutate: 508 g
 • Dimensiuni (W x D x H mm): 161.9 x 248.6 x 6.9
Retea si conectivitate Retea si conectivitate
 • Bluetooth: da
 • Modem: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80
 • Wireless: da
 • Porturi: USB Type-C
 • Retea: 4G
 • GPS: da
 • 3G: da
 • 4G: da
 • eSIM: nu
 • 5G: nu
altele altele
 • Audio: 3.5 mm, Stereo
 • Tehnologie ecran: IPS LCD TFT
 • Camera foto: da
 • Rezolutie camera foto: 8 MP Autofocus
 • Sistem de operare instalat: Android 10
 • Senzori: Accelerometru, Senzor miscare, Senzor geo-magnetic, Hall Sensor, Senzor Lumina
 • Functioneaza in toate retelele mobile: da
 • Altele: FHD (1920 x 1080)@30fps
continutul pachetului
de vânzare
 • manual
 • cablu USB

review-uri Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021 X205 Silver

Acest produs nu are inca un review. Ajuta si alti utilizatori sa-l descopere. Spune-ne parerea ta despre acesta printr-un review.

adauga un review