Lumea se vede cel mai bine de-acasă

+ 6 luni gratuit cu Orange Home

Verifică acoperirea serviciilor Orange Home

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile de internet, televiziune și fix prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Sau află mai multe despre Orange Home la  0800 400 400

Pachete recomandate fibră + TV

La Orange, găsești mereu o combinație de servicii potrivită nevoilor tale. Iar pentru că ne dorim ca alegerea să îți fie mai ușoară, ți-am pregătit pachete cu abonamente de internet prin fibră și televiziune prin cablu la prețuri speciale. În plus, pentru fiecare an petrecut alături de noi te răsplatim cu o reducere de loialitate în valoare de 10 euro.
Astfel, dacă ești deja abonat Orange poți primi până la 200 de euro reducere suplimentară la telefoane.

Home Net 100

Home Net 100

 • 100 Mbps - viteză maximă de download
 • 30 Mbps - viteză maximă de upload
Home TV prin cablu

Home TV prin cablu
(abonamentul Analog)

54 canale TV

10€/lună

preț standard

8€/lună

preț pentru abonații Orange cu 2 abonamente*

6 luni gratuite

Home Net 100

Home Net 100

 • 100 Mbps - viteză maximă de download
 • 30 Mbps - viteză maximă de upload
Home TV prin cablu

Home TV prin cablu
(abonamentul Explore)

81 canale TV

11€/lună

preț standard

9€/lună

preț pentru abonații Orange cu 2 abonamente*

6 luni gratuite

Home Net 300

Home Net 300

 • 300 Mbps - viteză maximă de download
 • 150 Mbps - viteză maximă de upload
Home TV prin cablu

Home TV prin cablu
(abonamentul Explore)

81 canale TV

12€/lună

preț standard

10€/lună

preț pentru abonații Orange cu 2 abonamente*

6 luni gratuite

* Tarif special pentru clientii Orange cu doua abonamente de servicii mobile.

 • Movie Go Unlimited inclus – acces la peste 500 de filme şi episoade din cele mai îndrăgite seriale
 • 1 GB trafic de internet pe care poţi să-l consumi ȋn aplicaţia Orange TV GO sau pe site-ul tvgo.orange.ro, pentru a urmări canalele disponibile online şi incluse ȋn abonamentul tău

Smart TV Samsung M5672 in rate începând cu 6 EUR /lună

 • Activează unul din pachetele recomandate Orange Home
 • Alege un smart TV Samsung la una din cele 3 diagonale disponibile la ofertă şi ȋl poţi cumpăra ȋn 6, 12, 18 sau 24 de rate, cu plata direct pe factura Orange

Mai mult

Samsung M5672
 • Tizen OS
 • full LED HD Hyper Real
 • Rezolutie 1920 x 1080
 • Procesor QuadCore

Abonează-te la Orange Home și beneficiezi de:

 • Instalare gratuită
 • TV Box HD inclus pentru abonamentul Explore
 • Router Wi-Fi la doar 1 euro/lună
 • Până la 200 € reducere suplimentară la telefon sau smart TV

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă în perioada 7 iulie – 31 august 2017 și este disponibilă pentru clienții din majoritatea orașelor din România. Verifică diponibilitatea serviciilor Orange Home la adresa ta, aici.

Poti beneficia de tariful special prezentat mai sus pentru abonamente de internet prin fibră și televiziune prin cablu dacă semnezi un contract pentru ambele servicii pe 24 de luni.

Rata de 6 €/lună include bonusul de 200€ acordat pentru abonaţii care au 20 de ani de vechime în reţeaua Orange. Bonusul acordă câte 10€ pentru fiecare an în reţeaua Orange şi este condiţionat de existenţa unui abonament de voce sau internet de minimum 7€ şi de achiziţionarea serviciilor Orange Home Net si Orange Home TV prin cablu, pe 2 ani. Poţi opta pentru plata smart TV-ului în rate dacă ești abonat Orange de cel puțin 12 luni, nu ai înregistrat datorii până acum, iar valoarea lunară a abonamentului tău este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care vrei să optezi. Pentru aceste verificări, vino în orice magazin Orange.

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău.
Prin Movie Go Unlimited, beneficiul inclus în oferta ta TV, ai acces la peste 500 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro, folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat
Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV prin cablu

 • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la Serviciul Clienți TV 300 sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go.
 • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Sună apoi la Serviciul Clienți TV 300 sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go.

Traficul de internet inclus în aplicaţia Orange TV Go, primit odată cu activarea abonamentului Orange Home TV prin cablu, poate fi folosit la vizionarea canalelor în Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV pe un cont online Orange care să fie creat cu un număr de telefon de voce sau de date de pe același cod de abonat.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului Orange. Astfel, ai acces la canalele TV incluse în abonamentul tău pe toate dispozitivele. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcţiona în acelaşi timp.

Gratuitatea se acordă în primele 6 luni contractuale pentru serviciile fixe Orange Home.

Pentru fiecare an petrecut la Orange, primești o reducere de 10 € pe care o poți folosi la achiziția de telefoane, tablete sau accesorii, dacă ai un abonament de voce sau internet mobil de minim 7 € şi achizitionezi serviciile Orange Home Net şi Orange Home TV prin cablu, pe 2 ani. Reducerea se poate aloca o singura data pentru fiecare cod de abonat după instalarea serviciilor fixe și poate fi folosită atât online, cât și în magazinele Orange.

sus