Adio baterie descărcată

Baterie externă Power up

Programul prin care primești cadou o baterie externă Power up la achiziția unui smartphone 4G a expirat. Pentru detalii despre noua ofertă Orange, accesează www.orange.ro/abonamente/

 

Beneficii

Folosești telefonul mai mult timp atunci când ești în mișcare cu bateria externă Power up de la Orange. Mai mult, economisești timp pentru că nu este nevoie să o reîncarci. O înlocuiești gratuit cu una plină de fiecare dată când se descarcă, în orice magazin Orange.

Cât costă bateria externă Power up?

Primești cadou o baterie externă Power up la cumpărarea unui smartphone 4G din magazinele Orange. Dacă vrei, o poți cumpăra separat cu numai 9,68 euro.

Culori disponibile

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 14 septembrie 2015 – 14 iunie 2015.

Power up este o baterie externă de 2000 mAh care poate încărca complet un smartphone de dimensiuni medii. Procentajul de încărcare diferă în funcție de capacitatea bateriei telefonului.

Power up vine cu un cablu micro-USB și este compatibilă cu orice dispozitiv cu conector micro-USB. Acest cablu este detașabil și poate fi înlocuit cu cablul original al telefonului, astfel că orice dispozitiv cu micro-USB este compatibil cu Power Up.

O baterie Power up descărcată poate fi schimbată cu una plină pe perioada ofertei, 14 septembrie 2015 – 31 martie, în orice magazin Orange. Nu există o limită în acest sens.

Pentru a schimba o baterie descarcată cu una încărcată, trebuie să ai la îndemână un act de identitate și să semnezi documentul de înlocuire.

Nu neapărat, dar vei primi tot timpul o baterie încărcată.

Power up are garanție 2 ani de zile din momentul facturării, fie ca a fost achizițonată împreună cu un telefon 4G sau nu. Pe perioada garanției, bateria ta va fi schimbată dacă s-a defectat.

sus