Microsoft 365

Cele mai bune rezultate în business, cu soluții integrate de productivitate, managementul dispozitivelor și securitatea datelor

  • Share

Microsoft 365 este platforma în cloud care combină funcționalitățile de colaborare și productivitate mobilă oferite de suita Office 365 cu eficiența și controlul sistemului de operare Windows 10 și siguranța datelor, asigurată de suita de aplicații Enterprise Mobility + Security.

Aplicații pentru eficiență și flexibilitate

Cu ajutorul Microsoft 365, compania ta beneficiază de un ecosistem complet de aplicații ce permit agilitate, flexibilitate și libertate maximă de mișcare, fără a pierde însă controlul.

Echipele din cadrul companiei tale au o eficiență crescută pentru că au acces la datele companiei și pot lucra și colabora de oriunde, de pe orice dispozitiv, cu ajutorul aplicațiilor Office 365. În funcție de pachetul de servicii ales, angajații comunică între ei, cu partenerii și clienții prin e-mail, mesaje instant, conferințe audio și video și pot colabora pentru crearea de documente și conținut. Acest lucru se poate face de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, pentru că documentele sunt stocate în cloudul Microsoft, de unde sunt accesate în mod securizat de angajații care au drept de vizualizare și modificare.

Deși libertatea de mișcare și colaborare este maximă, controlul și securitatea nu au de suferit. Licențele curente Windows pot fi upgradate gratuit la sistemul de operare Windows 10, pentru a beneficia de cele mai avansate tehnologii și cele mai noi politici de securitate.

Managementul aplicațiilor, dispozitivelor și profilelor de utilizare, precum și controlul și securitatea datelor sunt asigurate de instrumentele avansate incluse în suita Enterprise Mobility + Security.

Toate aceste beneficii sunt oferite în cloud, fără a mai fi necesare investiții în servere proprii. Serviciile Microsoft 365 sunt integrate cu soluțiile de comunicare Orange și oferite ca abonament lunar.

Beneficii

Update și upgrade gratuit

Update și upgrade permanent, gratuit

Ai mereu ultima versiune a aplicațiilor Office 365 si Windows 10 pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii, cele mai moderne soluții de colaborare și productivitate și cele mai avansate sisteme și politici pentru securitatea datelor.

angajați eficienți

Angajați eficienți

Angajații tăi pot face mai mult, mai repede, cu costuri mai mici, pentru că pot lucra de la distanță, de pe orice dispozitiv. Ei pot comunica rapid prin e-mail, mesaje instant, conferințe audio și video și pot colabora atunci când creează documente.

actualizare

Management unificat

Echipele tale IT pot gestiona de la distanță, în mod unitar aplicații, dispozitive și profile de utilizator, iar timpul pe care îl economisesc astfel îl pot investi în programe de transformare și optimizarea afacerii.

Securitate

Securitate

Microsoft investește anual 1 miliard de USD în protejarea datelor de atacuri cibernetice și alte amenințări. Păstrează documentele tale în cloudul Microsoft și beneficiezi de cele mai noi tehnologii și politici pentru securitatea datelor.

Securitate

În cloud, fără servere

Cu Microsoft 365 nu mai trebuie să investești în propria infrastructură de servere. Totul se configurează ușor și funcționează eficient, rapid și simplu, în cloud. Fără investiții, doar pe baza unui abonament lunar.

Servicii profesionale și managed

Servicii profesionale și managed

În cazul în care ai nevoie de ajutor pentru migrarea în siguranță a soluțiilor curente de productivitate către soluția Office 365 găzduită în cloud, specialiștii noștri îți asigură un portofoliu complet de servicii profesionale, de la design-ul soluției până la configurare și training pentru utilizatori.

Pachete de servicii disponibile

Microsoft 365 include toate aplicațiile de colaborare și productivitate pe care le oferă suita Office 365. Și mult mai mult.

Ai upgrade gratuit la Windows 10 Pro pentru licențele Windows utilizate de compania ta, pentru a avea cel mai mai sigur, rapid și suplu sistem de operare, mereu adus la zi.

În plus, ai un pachet complex de instrumente pentru managementul aplicațiilor, dispozitivelor și utilizatorilor, precum și pentru controlul accesului și securizarea datelor companiei.

actualizare

Aplicații Office

Eficient cu cele mai recente versiuni Word, Excel, PowerPoint și nu numai

actualizare

E-mail și calendar

În contact cu clienții și colegii prin Outlook și Exchange

Stocare în cloud

Stocare în cloud

Salvezi fișierele în cloud și le accesezi de oriunde cu 1 TB spațiu de stocare

Protecția datelor

Protecția datelor

Procese de lucru pentru protejarea datelor pe dispozitive personale și de companie

Windows sigur

Cel mai sigur Windows

Upgrade gratuit la Windows 10 Pro de la licențele curente Windows 7 sau Windows 8.1 Pro

Protecție

Protecție împotriva amenințărilor

Soluții complexe pentru protecția împotriva virușilor, malware și spyware

Administrare și implementare

Administrare și implementare rapide

Instrumente puternice pentru administrarea facilă și configurarea imediată de noi utilizatori

Stabilitate și suport

Stabilitate și suport

Funcționare garantată 99,9% și servicii de suport prin internet și telefon 24/7

Descoperă diferențele dintre Office 365 și Microsoft 365 și discută cu unul dintre specialiștii noștri pentru a identifica pachetul de servicii potrivit companiei tale.

Microsoft 365 Business Standard
(anterior Ofiice 365 Business Premium)
Microsoft 365 Business Premium
(anterior Microsoft 365 Business)
Aplicații Office pe tabletă și smartphone
pe laptop și versiune web
Vizualizare și editare de fișiere și documente 1 TB pentru stocare și partajare de fișiere
Aplicații de colaborare Client e-mail de business (capacitate căsuță poștală de 50 GB), calendar și management de contacte
Conferință online (instant messaging, comunicare audio și video HD)
Conferințe online bazate pe Microsoft Teams (Skype for Business)
Planificare de business Outlook Customer Manager, Bookings
Management unificat Consolă pentru managementul utilizatorilor și configurațiilor de dispozitiv. Instalare automată a programelor Office pe 10 computere cu sistem Windows simultan.
Upgrade de licență la Windows 10 Cel mai rapid și sigur sistem de operare, mereu la zi
Windows AutoPilot Configurarea computerelor de lucru de la distanță
Managementul dispozitivelor mobile Managementul configurațiilor de lucru și acces securizat la datele de companie pe dispozitivele mobile
Servicii suplimentare Microsoft Enterprise pentru securitatea datelor Azure Information Protection Plan 1
Clasificarea datelor și protejarea lor împotriva accesului nepermis
Prevenția Pierderilor de Date
Strategii pentru protejarea informațiilor digitale
Protecție Avansată Împotriva Amenințărilor
Servicii adiționale de e-mail pentru scanarea în timp real a fișierelor atașate și a link-urilor. Monitorizare și analiză.
Arhivă Online de Exchange Mail
Spațiu suplimentar de arhivare de 50 GB pentru fiecare utilizator

Întrebări frecvente

Suita de aplicații Microsoft 365 se licențiază în funcție de numărul de utilizatori. O licență poate fi instalată pe 5 dispozitive (laptopuri, desktopuri, tablete sau smartphone) ale aceluiași utilizator.

Microsoft 365 Business Standard este o suită de aplicații pentru utilizarea zilnică în business. Nu include funcționalități specifice de securitate cibernetică și managementul dispozitivelor și aplicațiilor.

Microsoft 365 Business Premium oferă într-un singur pachet atât instrumentele de productivitate și colaborare incluse în Microsoft 365 Business Standard, cât și funcționalități de securitate și managementul dispozitivelor mobile, precum și upgrade de licență la Windows 10 pentru protecția și managementul de la distanță al computerelor. Configurarea și gestiunea setărilor pentru toate dispozitivele companiei și informațiile digitale este asigurată printr-o consolă unitară ușor de folosit.

Aceste planuri sunt gândite pentru companii mari și includ funcționalități avansate pentru managementul informațiilor digitale, precum și pentru configurarea și managementul dispozitivelor. Pentru alegerea soluției potrivite pentru compania ta, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții sau cu un specialist Telesales prin intermediul formularului de contact.

Pentru acest pachet, numărul maxim de licențe per organizație este de 300. Tipurile de pachete pot fi totuși combinate între ele, de exemplu o companie poate avea simultan 300 de licențe Microsoft 365 Business Standard și 300 de licențe Microsoft 365 Business Premium.

În cazul pachetelor Microsoft 365 E3 și Microsoft 365 E5 nu există restricții.

Microsoft 365 poate fi utilizat în combinație cu alte soluții în cloud licențiate Microsoft: alte planuri Office 365, Power BI, Project Online, Visio Online etc.

Nu neapărat. Unii utilizatori pot folosi un plan Office 365 standard. Cu toate acestea, funcționalitățile de securitate cibernetică și managementul dispozitivelor vor fi disponibile doar utilizatorilor de Microsoft 365.

Da, în funcție de nevoile companiei tale poți schimba planul curent cu unul superior sau cu un plan Microsoft 365. Pentru detalii, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții sau cu un specialist Telesales prin intermediul formularului de contact.

Pentru a putea face upgrade la Windows 10, computerele trebuie să aibă instalate licențe valide de Windows 7, 8 sau 8.1 Pro. Dacă în compania ta este utilizat Active Directory, trebuie să iei în calcul migrarea către Azure Active Directory în cloud.

Dacă echipamentul are instalat Windows 7 Pro sau o versiune superioară, va fi compatibil cu Microsoft 365. Totuși, anumite funcționalități precum Cortana, Windows Hello, Multi Touch pot fi disponibile doar pe echipamente de o generație recentă. Detalii legate de specificațiile minime pot fi consultate aici. În plus, îți recomandăm să rulezi aplicația de verificare a compatibilității programelor tale cu Windows 10.

Acest tip de licențiere este complementar și îmbunătățește funcționalitățile standard de management unificat al computerelor disponibile în Windows 10 Pro. Cu acest upgrade de licență, departamentul IT poate distribui și instala update-uri, poate stabili reguli și politici de securitate în mod centralizat, pe mai multe dispozitive simultan. Dacă deja sunt utilizate licențe Windows 7, 8 sau 8.1 Pro, compania ta va putea face gratuit upgrade la Windows 10 Pro, care este necesar pentru a beneficia de avantajele Windows 10 Business Upgrade.

Nu. Licențierea Microsoft 365 nu permite downgrade-ul sistemului de operare.

Pentru a migra soluția curentă la un pachet Microsoft 365, experții noștri îți vor asigura consultanța necesară, de la design și alegerea soluției până la configurare și training pentru utilizatori. Pentru detalii, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții.

Da. Aplicațiile Microsoft 365 rulează pe dispozitive cu sistem iOS, Android sau Windows.

Este posibil, totuși îți recomandăm să iei în calcul migrarea către Azure Active Directory, pentru a putea face configurări prin intermediul consolei de management disponibile în Microsoft 365 Business.

Partenerii noștri pentru analiza și vizualizarea datelor

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

sus