100% eficiență, 0% riscuri

Pachetele Microsoft 365

Soluții de colaborare și eficientizare + securitatea datelor

Microsoft 365 partner  
pachete Microsoft 365
  • Share

Aplicații de productivitate și colaborare în cloud pentru businessul tău, cu cele mai recente funcționalități de securitate incluse

Pachetele Microsoft 365 rezolvă problemele legate de securitatea datelor, colaborarea de la distanță și gestionarea dispozitivelor mobile ale companiei tale. Licențele Microsoft 365 combină funcționalitățile de colaborare și productivitate mobilă oferite de licența Office 365 cu eficiența și controlul sistemului de operare Windows 10 și siguranța datelor, asigurată de suita de aplicații Enterprise Mobility + Security.

Microsoft Partner of the Year

Când ai nevoie de Microsoft 365?

În situațiile în care angajații nu se află în același spațiu fizic cu echipa, cu Microsoft 365, acestia pot lucra împreună chiar și de la distanta. Angajații au aplicațiile Microsoft online pentru a lucra împreună, în siguranță, de oriunde s-ar afla si de pe orice device. Astfel, transformi chiar și provocarea muncii de acasă în rezultate pozitive semnificative.

Echipele din cadrul companiei tale au o eficiență crescută pentru că au acces la datele companiei și pot lucra și colabora de oriunde, de pe orice dispozitiv, cu ajutorul aplicațiilor Office 365 business oferite în cloud. Angajații comunică între ei, cu partenerii și clienții prin e-mail, mesaje instant, conferințe audio și video și pot colabora pentru crearea de documente și conținut.

Beneficiile pachetelor Microsoft 365

Păstrează documentele tale în cloudul Microsoft și beneficiezi de soluții complexe pentru protecția împotriva virușilor, malware și spyware, prin cele mai noi tehnologii și politici.

Securitate

Protecția datelor

Ai aplicații de colaborare si soluții complexe de securitate în același pachet. Astfel eficientizezi procesele de lucru și asiguri protecția datelor pe dispozitivele utilizate, fie că sunt personale sau ale companiei.

Securitate

Soluții în cloud, fără servere

Cu soluțiile Microsoft 365 nu mai trebuie să investești în propria infrastructură de servere. Totul se configurează ușor și funcționează eficient, rapid și simplu, în cloud. Fără investiții, doar pe baza unui abonament lunar.

Update și upgrade gratuit

Update și upgrade permanent, gratuit

Ai mereu ultima versiune a aplicațiilor Office 365 si Windows 10 pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii, cele mai moderne soluții și cele mai avansate sisteme și politici pentru securitatea datelor.

actualizare

Management unificat

Echipele tale IT gestionează de la distanță în timp real, eficient și în mod unitar, aplicații, dispozitive și profile de utilizator, iar timpul pe care îl economisesc astfel îl pot investi în programe de transformare și optimizarea afacerii.

angajați eficienți

Angajați eficienți

Angajații tăi pot face mai mult, mai repede, cu costuri mai mici, pentru că pot lucra de la distanță, de pe orice dispozitiv. Ei pot comunica rapid prin e-mail, mesaje instant, conferințe audio și video și pot colabora atunci când creează documente.

Servicii profesionale și managed

Servicii de consultanță și integrare

În cazul în care ai nevoie de ajutor pentru migrarea în siguranță a soluțiilor curente de productivitate către soluția Office 365 găzduită în cloud, specialiștii noștri îți asigură un portofoliu complet de servicii profesionale, de la design-ul soluției până la configurare și training pentru utilizatori.

Asistență 24/7

Descoperă diferențele dintre Office 365 și Microsoft 365 și discută cu unul dintre specialiștii noștri pentru a identifica pachetul de servicii potrivit companiei tale. Ai servicii de suport prin internet și telefon 24/7.

Pachete Microsoft 365

Pachetele Microsoft 365 integrează funcționalități de securitate și toate aplicațiile de colaborare și productivitate pe care le oferă licența Office 365 și nu numai.

Descoperă pachetele Microsoft 365 și alege nivelul de protecție și aplicațiile de colaborare potrivite nevoilor companiei tale:

Microsoft 365 Business Microsoft 365 Enterprise
Business
Basic
Business
Standard
Business
Premium
E3 E5
Număr maxim de utilizatori 300 300 300 unlimited unlimited
Aplicații Office Instalezi Office pe până la 5 PC-uri / Mac-uri + 5 tablete + 5 smartphone-uri per utilizator (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote, Microsoft Access), Microsoft Office Online
Email & Calendar Outlook, Exchange Online 50GB 50GB 50GB unlimited unlimited
Spațiu de lucru bazat pe chat, întâlniri, audio, video Microsoft Teams
Stocare fisiere OneDrive for Business 1TB 1TB 1TB unlimited unlimited
Social, Video, Site-uri SharePoint Online Plan 1 Plan 1 Plan 1 Plan 2 Plan 2
Yammer, Stream
Aplicații Business Scheduling Apps – Booking, Shifts
Business Apps – Forms, Planner, To do
Protecția împotriva amenințărilor (Threat Protection) Microsoft Advanced Threat Analytics, Device Guard, Credential Guard, App Locker, Enterprise Data Protection,
Office 365 Advanced Threat Protection
Windows Defender Advanced Threat Protection
Office 365 Threat Intelligence
Managementul identității și accesului Microsoft Azure Active Directory - SSPR Cloud Identities, MFA, SSO >10 Apps
Microsoft Azure Active Directory - Conditional Access, SSPR Hybrid Identities, Cloud App Discovery, AAD Connect Health
Credential Guard and Direct Access
Microsoft Azure Active Directory Plan 2
Managementul dispozitivelor si al aplicatiilor mobile Microsoft Intune, Windows Autopilot
Microsoft Desktop Optimization Package, VDA
Protecția informațiilor Unlimited Exchange Archiving3, Office 365 Data Loss Prevention, Microsoft Azure Information Protection Plan 1
Microsoft Azure Information Protection Plan 2, Microsoft Cloud App Security, O365 Cloud App Security
Drepturi On-Prem CAL ECAL Suite (Exchange, SharePoint, Windows, SCCM, Win. Rights Management)
Conformitate Litigation Hold, eDiscovery, Compliance Manager, Data Subject Requests
Advanced eDiscovery, Customer Lockbox, Advanced Data Governance
Analytics Power BI Pro, MyAnalytics
Voce Audioconferinta, Cloud PBX
Windows 10 Windows 10 Desktop Operating System Upgrade de la Win 7/8/8.1 catre Windows 10 Pro (Business) si Windows 10 Enterprise
Management unificat Consolă pentru managementul utilizatorilor și configurațiilor de dispozitiv. Instalare automată a programelor Office pe 10 computere cu sistem Windows simultan

Protejează-ți business-ul de atacurile cibernetice cu Microsoft 365

Managementul aplicațiilor, dispozitivelor și profilelor de utilizare, precum și controlul și securitatea datelor sunt asigurate de instrumentele avansate incluse în suita Enterprise Mobility + Security. Toate aceste sunt integrate în soluțiile Microsoft, pentru ca tu și echipa ta să aveți mediul de lucru potrivit și securizat.În 2019, serviciul Office 365 de protecție avansată împotriva amenințărilor a scanat peste 6 trilioane de mesaje, 600 de miliarde de documente și peste 470 miliarde de e-mailuri.

Astfel, au fost blocate peste 13 miliarde de e-mailuri malițioase și suspecte din care mai mult de 1.6 miliarde reprezentate de amenințări de phishing bazate pe URL-uri (URL-uri create în scopul explicit de a lansa un atac de phishing).

Sursa: Microsoft Digital Defense Report, Octombrie 2023

De ce este importantă securitatea datelor în mediul de lucru

Prin creșterea complexității sistemelor IT și dezvoltarea mediului digital multi-dimensional, în business devine este esențială protecția informațiilor companiei, a drepturilor intelectuale și a imaginii de brand.

Cu pachetele business Microsoft 365 libertatea de mișcare și colaborare este maximă, iar controlul și securitatea nu au de suferit. Licențele curente Windows pot fi upgradate gratuit la sistemul de operare Windows 10, pentru a beneficia de cele mai avansate tehnologii și cele mai noi politici de securitate. Soluțiile Microsoft nu necesită investiții în servere proprii, sunt oferite în cloud și sunt integrate cu soluțiile de comunicare Orange și incluse în factura lunară de servicii.

Întrebări frecvente

Suita de aplicații Microsoft 365 se licențiază în funcție de numărul de utilizatori. O licență poate fi instalată pe 5 dispozitive (laptopuri, desktopuri, tablete sau smartphone) ale aceluiași utilizator.

Microsoft 365 Business Standard este o suită de aplicații pentru utilizarea zilnică în business. Nu include funcționalități specifice de securitate cibernetică și managementul dispozitivelor și aplicațiilor.

Microsoft 365 Business Premium oferă într-un singur pachet atât instrumentele de productivitate și colaborare incluse în Microsoft 365 Business Standard, cât și funcționalități de securitate și managementul dispozitivelor mobile, precum și upgrade de licență la Windows 10 pentru protecția și managementul de la distanță al computerelor. Configurarea și gestiunea setărilor pentru toate dispozitivele companiei și informațiile digitale este asigurată printr-o consolă unitară ușor de folosit.

Office 365 este un set de aplicații de afaceri bazate pe cloud precum Exchange, Office Apps, SharePoint, OneDrive. Office 365 face parte din pachetele Microsoft 365. Microsoft 365 cuprinde Office 365 cu Windows 10 (OS) și Enterprise Mobility Suite (Suita de aplicații de securitate și management).

Aceste planuri sunt gândite pentru companii mari și includ funcționalități avansate pentru managementul informațiilor digitale, precum și pentru configurarea și managementul dispozitivelor. Pentru alegerea soluției potrivite pentru compania ta, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții sau cu un specialist Telesales prin intermediul formularului de contact.

Pentru acest pachet, numărul maxim de licențe per organizație este de 300. Tipurile de pachete pot fi totuși combinate între ele, de exemplu o companie poate avea simultan 300 de licențe Microsoft 365 Business Standard și 300 de licențe Microsoft 365 Business Premium.

În cazul pachetelor Microsoft 365 E3 și Microsoft 365 E5 nu există restricții.

Microsoft 365 poate fi utilizat în combinație cu alte soluții în cloud licențiate Microsoft: alte planuri Office 365, Power BI, Project Online, Visio Online etc.

Nu neapărat. Unii utilizatori pot folosi un plan Office 365 standard. Cu toate acestea, funcționalitățile de securitate cibernetică și managementul dispozitivelor vor fi disponibile doar utilizatorilor de Microsoft 365.

Da, în funcție de nevoile companiei tale poți schimba planul curent cu unul superior sau cu un plan Microsoft 365. Pentru detalii, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții sau cu un specialist Telesales prin intermediul formularului de contact.

Pentru a putea face upgrade la Windows 10, computerele trebuie să aibă instalate licențe valide de Windows 7, 8 sau 8.1 Pro. Dacă în compania ta este utilizat Active Directory, trebuie să iei în calcul migrarea către Azure Active Directory în cloud.

Dacă echipamentul are instalat Windows 7 Pro sau o versiune superioară, va fi compatibil cu Microsoft 365. Totuși, anumite funcționalități precum Cortana, Windows Hello, Multi Touch pot fi disponibile doar pe echipamente de o generație recentă. Detalii legate de specificațiile minime pot fi consultate aici. În plus, îți recomandăm să rulezi aplicația de verificare a compatibilității programelor tale cu Windows 10.

Acest tip de licențiere este complementar și îmbunătățește funcționalitățile standard de management unificat al computerelor disponibile în Windows 10 Pro. Cu acest upgrade de licență, departamentul IT poate distribui și instala update-uri, poate stabili reguli și politici de securitate în mod centralizat, pe mai multe dispozitive simultan. Dacă deja sunt utilizate licențe Windows 7, 8 sau 8.1 Pro, compania ta va putea face gratuit upgrade la Windows 10 Pro, care este necesar pentru a beneficia de avantajele Windows 10 Business Upgrade.

Nu. Licențierea Microsoft 365 nu permite downgrade-ul sistemului de operare.

Pentru a migra soluția curentă la un pachet Microsoft 365, experții noștri îți vor asigura consultanța necesară, de la design și alegerea soluției până la configurare și training pentru utilizatori. Pentru detalii, ia legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții.

Da. Aplicațiile Microsoft 365 rulează pe dispozitive cu sistem iOS, Android sau Windows.

Este posibil, totuși îți recomandăm să iei în calcul migrarea către Azure Active Directory, pentru a putea face configurări prin intermediul consolei de management disponibile în Microsoft 365 Business.

Pentru activarea soluției potrivite pentru compania ta, poți:

Lua legătura cu reprezentantul dedicat din cadrul Departamentului de Relații cu Clienții sau cu un specialist Telesales prin intermediul formularului de contact.

Consulta și activa din online oferta Microsoft 365, disponibilă 24/7, astfel:

  • Pentru companiile mari, oferta curentă Microsoft 365 este disponibilă în magazinul online
  • Pentru întrepinderi mici și mijlocii, oferta curentă Microsoft 365 este disponibilă în My Orange

Poveștile clienților noștri

Valoris

Eficientizarea activității operaționale cu 20% folosind soluția Microsoft Teams implementată de Orange Business [...]

GNP Guia Naghi and Partners

Spații de lucru mobile, bazate pe soluțiile de colaborare Microsoft [...]

Partenerii noștri pentru analiza și vizualizarea datelor

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200