Business Wi-Fi Mobile

Internet de mare viteză în mijloacele de transport

 
 • Share

Business Wi-Fi Mobile este soluția dezvoltată de Orange Business Services pentru conectarea la internet de mare viteză a pasagerilor din mijloacele de transport. Aceștia beneficiază de acces gratuit și securizat la internet în timpul călătoriei, iar companiile publice sau private care operează serviciul de transport au la dispoziție un mijloc modern de comunicare cu clienții lor.

Transformarea conexiunilor gratuite la internet în instrumente de marketing direct

Business Wi-Fi Mobile este o soluție completă oferită ca serviciu pe bază de abonament, cu echipamente incluse pe durata perioadei contractuale, fără costuri CAPEX .

Cea mai rapidă conexiune în mișcare, cu cea mai mare acoperire

Conexiunile la internet sunt asigurate prin rețeaua Orange 4G+ prin intermediul unor routere profesionale, concepute special pentru utilizarea în medii dificile, rezistente la vibrații și praf și dotate cu antene de interior sau exterior pentru un semnal optim permanent.

Consultanță și servicii profesionale

Specialiștii Orange determină configurația necesară pentru fiecare tip de vehicul (microbuz, autocar, autobuz, tramvai, tren) în urma unui studiul de fezabilitate. Asigurăm atât instalarea, cât și configurarea și întreținerea echipamentelor pe toată perioada contractuală.

Securitate cibernetică, chiar și în rețele publice

Traficul de date este securizat implicit prin serviciul Business Internet Security, iar traficul ilegal sau periculos (malware, adult etc.) și aplicațiile care afectează experiența de utilizare a celorlalți călători (conexiuni Peer2Peer, file-sharing, torrente) sunt blocate.

Comunicare eficientă cu toți călătorii

Soluția include și serviciul Business Wi-Fi Analytics, care oferă companiilor de transport în comun public sau privat posibilitatea de a-și configura și personaliza un portal de autentificare a călătorilor prin intermediul căruia pot colecta date. Informațiile colectate sunt conforme normelor GDPR și, în funcție de modalitatea de autentificare și accepturile oferite de călători, pot include date de identificare, profilare și contact, date din profilele de social-media cu care s-au autentificat, date statistice despre călătoriile efectuate.

Instrumente eficiente de marketing direct

Informațiile colectate sunt agregate și raportate în timp real într-un portal pus la dispoziția companiei. Ele pot sta la baza unor campanii eficiente de marketing direct derulate prin portalul de autentificare, e-mail, SMS, canalele audio-video din mijloacele de transport sau platformele de social-media. În plus, pot fi configurate chestionare și formulare prin care călătorii pot răspunde la subiecte de interes pentru compania ce operează mijloacele de transport.

Infrastructura pentru un ecosistem de management al transportului în comun

Opțional, infrastructura Business Wi-Fi Mobile poate fi integrată prin intermediul unor API-uri dedicate cu soluții de management al rețelei de transport în comun (de exemplu, estimarea timpului de sosire a autobuzelor cu afișare în stații sau pe aplicație mobilă) sau de management al flotei de vehicule (de exemplu, stare, localizare, viteză, consum mediu estimat).

Beneficii

Pentru călători
 • Transformarea timpului petrecut în tranzitul urban sau dintre orașe într-o ocazie de informare, instruire sau divertisment
 • Acces gratuit la rețeaua de internet cu cele mai bune viteze și cea mai bună acoperire 3G / 4G din România
 • Acces la internet în siguranță, chiar și în rețelele publice
Pentru companiile de transport
 • Diferențierea de competiție: oferi clienților tăi servicii premium, gratuit
 • Creșterea satisfacției clienților prin acces la servicii care îmbunătățesc calitatea călătoriei
 • Acces la instrumente pentru colectarea de date despre clienți și opinia lor pe domenii de interes
 • Aplicații de analiză a datelor colectate și transformarea lor în campanii eficiente de comunicare și marketing direct
 • Serviciu complet externalizat oferit pe bază de abonament, fără investiții în infrastructură

Servicii incluse în soluția Business Wi-Fi Mobile

 • Conexiuni de internet mobil la viteze 4G+, cu pachet de 50 GB trafic național
 • Securizarea traficului de date prin Business Internet Security
 • Portal de autentificare personalizat și analiza datelor colectate prin Business Wi-Fi Analytics
 • Echipamente profesionale – router, antene, cablare
 • Servicii profesionale – consultanță, instalare, configurare și întreținere
contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

sus