Afacerea mea în siguranță

 • Web sigur

Cu Business Internet Security asiguri securitatea informațiilor transmise pe internet, precum și protecția datelor companiei, ale angajaților și vizitatorilor tăi, împotriva atacurilor cibernetice, atunci când aceștia accesează internetul. Soluția de la Orange este singurul serviciu de acest tip din România care îți oferă, într-un mod simplu și eficient:

 • Posibilitatea de a bloca sau de a limita anumite tipuri de conținut pe internet, pentru a evita probleme legale și de securitate, sau pentru a crește productivitatea angajaților
 • Un sistem complex de detecție, raportare și prevenire a atacurilor informatice, virușilor și altor amenințări
 • Management complet al politicii de control și securitate sau externalizarea monitorizării și optimizării continue către specialiștii noștri în securitate
 • Consultanță în stabilirea unei politici de control și securitate a datelor tranzitate către și dinspre internet
 • Rapoarte cu privire la tipul de trafic web efectuat: cele mai folosite aplicații, cele mai frecvente destinații, conținutul care consumă cel mai mult trafic

Cum funcționează soluția pentru controlul și securitatea traficului de internet

Business Internet Security se integrează perfect cu celelalte soluții de la Orange, cum ar fi soluția fixă de acces la internet (Dedicated Internet Access) și mobilă (Business Wi-Fi).

Toate elementele necesare configurării serviciului, precum și capacitățile de procesare sunt găzduite în cloudul Orange, astfel încât datele care ajung în rețeaua companiei tale sunt deja curățate de viruși, malware și diverse amenințări. Conexiunile pe care le ai active nu sunt afectate de traficul pe care dorești să îl filtrezi sau să îl limitezi.
Fără a mai fi necesare echipamente fizice, politicile de control și securitate pe care dorești să le setezi pot fi accesate direct dintr-o interfață web ușor de utilizat. De asemenea, poți alege ca administrarea soluției și optimizarea ei în timp să fie realizată de către specialiștii Orange.

Află dacă afacerea ta este vulnerabilă

În fiecare lună, soluția Business Internet Security detectează și previne 2,5 milioane de amenințări de securitate și atacuri asupra sistemelor clienților Orange ce utilizează serviciul. Pentru a înțelege mai ușor complexitatea și impactul, precum și industriile vizate cel mai frecvent, aceste evenimente pot fi vizualizate în timp real în platforma de analiză Threatmap a soluției Business Internet Security.

Iar dacă te întrebi dacă sistemele companiei tale sunt vulnerabile, e important să știi că în cazul a 84% dintre companiile testate de Orange în 2017, am descoperit vulnerabilități critice.

Pentru a afla riscurile la care este expusă afacerea ta, testează gratuit paginile web ale companiei. Iar dacă este nevoie de un pen-test în profunzime, ne poți contacta oricând.

Descoperă vulnerabilități

Principalele avantaje ale Business Internet Security

Soluția oferită de Orange este unică în România și elimină neajunsurile alternativelor disponibile în piață la momentul actual:

 • Actualizare permanentă

 • Beneficiezi automat de cele mai recente îmbunătățiri tehnologice, fără a necesita achiziția de noi echipamente, licențe și servicii.
 • Consultanță inclusă

 • Specialiștii noștri în securitate vor adapta arhitectura pentru nevoile companiei tale. Iar dacă dorești, poți solicita ca specialiștii noștri să se ocupe și de optimizarea în timp a soluției, ca să nu fii nevoit să-ți pregătești proprii angajați în domeniul securității cibernetice.

Serviciu complet și unitar

Ai acces integrat la politicile de securitate și antivirus, precum și la diverse rapoarte, poți controla aplicațiile utilizate de angajați și vizitatori, asiguri prevenția intruziunilor.

 • Ușurință în activare și utilizare

 • Nu trebuie să instalezi echipamente noi sau aplicații pe dispozitivele angajaților. Activarea soluției se face în câteva zile. În plus, beneficiezi de suportul unor specialiști în securitate pentru definirea regulilor potrivite companiei tale.

Putere masivă de procesare

Ai la dispozitie resurse practic nelimitate de filtrare, la un preț care reprezintă doar un mic procent din costul unei soluții similare bazate pe echipamente fizice. De asemenea, nu trebuie să cumperi echipamente noi atunci când crește numărul de angajați sau traficul de internet.

 • Performanță prin analiza locală a traficului

 • Procesarea informațiilor se face în România, astfel încât traficul companiei tale nu părăsește țara și nu apar întârzieri neplăcute. În plus, actualizările sunt făcute printr-un centru local de analiză a securității, adaptat amenințărilor și problemelor specifice țării noastre.

Pachete de servicii disponibile

Poți alege soluția de securitate potrivită afacerii tale dintre cele trei pachete disponibile, în funcție de nivelul de protecție dorit și de modul de lucru ales. Toate pachetele includ protecție avansată și control, precum și rapoarte periodice privind starea de sănătate a conexiunii tale la internet.

Business Internet
Security Basic
Business Internet
Security Standard
Business Internet
Security Professional
Conectare și rutare      
Firewall la nivel de IP public, 100 Mbps best effort
Firewall la nivel de IP privat și NAT centralizat
Filtrare APN privat (număr de SIM-uri incluse) 50 200
Server VPN IPSec pentru angajați (utilizatori incluși) 50 200
Server VPN IPSec pentru site-uri (tunele incluse) 5 10
Load balancer   opțional
Capacitate de filtrare 1Gbps best effort opțional opțional
Control      
Filtrare web
Controlul aplicațiilor și conținutului transferat
Raport lunar de securitate
Interfață proprie pentru monitorizare și control
Securitate      
Anti-virus și anti-botnet opțional
Protecție la intruziuni (profil standard) opțional opțional
Protecție anti-DDoS (profil standard, reacție 3 minute) opțional opțional
Protecție anti-DDoS instantanee (complementar Protecție DDoS) opțional opțional
Protecție anti-virus și anti-spam pentru e-mail (număr de căsuțe) opțional(50) opțional(200)
Protecție standard pentru aplicații web opțional opțional
Inspecție trafic criptat (DPI) opțional opțional
Servicii profesionale      
Inspecție conținut și DLP pentru e-mail
Protecție profesională pentru aplicații web
Personalizarea profilelor de protecțtie DDoS, IPS
Urmărirea continuă a incidentelor apărute
Modificări configurație prin e-mail / telefon tarifabile tarifabile
Scalabilitate      
Upgrade +100 utilizatori distanți (centralizat) opțional opțional
Upgrade +10 site-uri distante VPN (centralizat) opțional opțional
Upgrade +100 SIM-uri pentru APN (centralizat) opțional opțional
Upgrade +100 căsuțe e-mail protejate (centralizat) opțional opțional
Procesare în sediul clientului (opțional, înlocuiește opțiunile echivalente)      
Fortigate FG60E opțional opțional
Fortigate FG92D opțional opțional
Fortigate FG300E opțional opțional
FortiMail 60D opțional opțional
FortiMail 200E opțional opțional
FortiWeb 100D opțional opțional
FortiWeb 400D opțional opțional

Achiziționare și activare

Pentru informații suplimentare și detalii despre achiziționarea și activarea serviciului, contactați persoana dedicată companiei dumneavoastră din cadrul Serviciului Clienți Corporate sau apelați 300 (gratuit de pe telefonul mobil Orange) sau 0374 300 300 (apel cu tarif normal din orice rețea).

sus