×

Accesorii

Philips lanseaza trei noi monitoare dedicate stilului de lucru hibrid

Philips lanseaza trei noi monitoare dedicate stilului de lucru hibrid

27.03.2024, 14:28 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Philips Monitors a anuntat lansarea a trei noi modele de monitoare dezvoltate special pentru stilul de munca hibrida. Echipate cu toate elementele esentiale de care au nevoie profesionistii, dar si cei care lucreaza la distanta, aceste noi modele ii vor ajuta pe utilizatori sa ramana conectati si sa isi imbunatateasca productivitatea, producatorul promitand preturi competitive.

thumbsFoto: Philips 24E1N1100A
Imagini mai clare si confort ridicat in timpul utilizarii

Modelele Philips 24E1N1100A (23,8″/60,5 cm) si 27E1N1100A (27″/68,6 cm) prezinta un design elegant, cu rama ingusta, care poate fi integrat cu usurinta inclusiv in configuratii multi-monitor. Sistemul de gestionare a cablurilor ofera utilizatorilor posibilitatea de a organiza spatiul de lucru intr-un mod mai eficient, avand ca rezultat un birou mai ordonat. Gratie echiparii celor doua modele cu panouri IPS ce au o rezolutie FullHD, imaginile afisate sunt clare si dispun de culori mai bogate.

Printre caracteristicile noi se numara rata de refresh de 100 Hz, timpul de raspuns de 1 ms MPRT si compatibilitatea cu tehnologia Adaptive Sync. Aceste functii noi imbunatatesc nu doar experienta de utilizare prin redarea precisa si rapida a imaginilor, dar si cea a gaming-ului ocazional in momentele de relaxare. Mai mult, cele doua modele prezinta optiuni dedicate jocurilor precum Smart Image si Game Mode. Cele doua monitoare incorporeaza cate doua difuzoare stereo de 2W, care vin in ajutorul utilizatorilor atunci cand vor sa se bucure de continut multimedia. De asemenea, oboseala ochilor este redusa datorita unor functii precum LowBlue Mode sau Flicker-free.

thumbsFoto: Philips 27E1N1100A
USB-C pentru flexibilitate si productivitate sporita

Modelul Philips 27E1N1600AE este special conceput pentru a imbunatati conectivitatea biroului de acasa, integrandu-se cu usurinta in multiple scenarii de utilizare. Ecranul sau este dotat cu un panou IPS de 27″ (68,6 cm), cu o rezolutie QHD, pentru imagini mai clare, si compatibilitate HDR pentru un contrast imbunatatit. Pe langa toate caracteristicile prezente in modelele anterioare din linia E1, acest monitor dispune in plus si de conectivitate USB-C 3.2 cu tehnologia Power Delivery de 65W.

Cu ajutorul unui singur cablu subtire si reversibil se pot alimenta cu energie diferite dispozitive precum laptopurile sau tabletele compatibile, facilitand in acelasi timp transferul de date la viteza inalta. Un alt beneficiu al utilizarii unui monitor echipat cu port USB-C este reducerea numarului de cabluri de pe birou si implicit mentinerea ordonata a spatiului de lucru. Pentru un confort suplimentar in timpul orelor lungi de lucru, acest model este prevazut cu un suport reglabil pe inaltime de 100 mm. De asemenea, acesta permite si inclinarea ecranului pentru a se adapta nevoilor ergonomice ale fiecarui utilizator.

thumbsFoto: Philips 27E1N1600AE
Pret si disponibilitate

Cele trei modele vor fi disponibile incepand de luna urmatoare la preturile recomandate de mai jos:


Philips 24E1N1100A - 591 lei
Philips 27E1N1100A - 691 lei
Philips 27E1N1600AE - 1238 lei

Sursa: Philips Monitors

Articolul Philips lanseaza trei noi monitoare dedicate stilului de lucru hibrid apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare