×

Burse

Bursa: Societatea de brokeraj Goldring si-a recrutat director de Tranzactionare de la Bank of...

Bursa: Societatea de brokeraj Goldring si-a recrutat director de Tranzactionare de la Bank of America, dupa ce Dragos Mesaros a fost promovat ca director de Investitii

23.05.2024, 12:30 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri din Romania in termeni de listari si tranzactii de la Bursa de Valori Bucuresti, l-a recrutat pe Nicolae Tudor (30 de ani) in rolul de Director - Head of Sales & Trading.

El il inlocuieste pe Dragos Mesaros, care a ocupat acesta functie incepand cu 2009, si care a fost promovat in luna martie in rolul de director de Investitii al companiei.

Anterior numirii, Nicolae Tudor a petrecut cinci ani in Londra, la Bank of America, timp in care a gestionat produse si servicii pentru investitorii institutionali de tip Hedge Funds.

Atributiile de la Goldring includ coordonarea echipelor de Vanzari, Tranzactionare si Research si administrarea strategiilor de distributie si relationship management cu partenerii corporate, dar si cu investitorii de retail si institutionali.

"Consolidam planul de crestere al companiei si ne dorim sa mentinem trendul de imbunatatire sustenabila a numarului de clienti, tranzactii, dar si a majorarii capitalului gestionat pentru clientii nostri", spune Nicolae Tudor, Director de Vanzari si Tranzactionare Goldring.

Nicolae Tudor a absolvit Universitatea din Manchester, promotia 2019, cu specializarea Economie si Business International. Acesta a petrecut peste zece ani in Regatul Unit ca parte din formarea sa academica si profesionala.

Goldring a incheiat recent o runda de finantare prin majorare de capital social, actionarii investind 300.000 euro. Capitalul va fi folosit pentru consolidarea companiei si pentru a accelera implementarea de noi platforme de tranzactionare si research.

Astfel, Goldring isi propune sa lanseze in urmatorul trimestru oportunitati investitionale noi pentru clientii Goldring si investitorii de la BVB pentru a deschide accesul pe mai multe piete internationale. Totodata, compania va lansa platforme noi cu functionalitati adaptabile stilului de tranzactionare si produse potrivite pentru o plaja larga de preferinte in materie de risc si randamente (Actiuni, Obligatiuni, CFD-uri, ETF-uri si nu numai).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare