×

Business Hi-Tech

Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath, integrata cu Microsoft Copilot pentru...

Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath, integrata cu Microsoft Copilot pentru Microsoft 365. "Integrarea va permite clientilor comuni sa automatizeze mai multe activitati si sa imbunatateasca experientele utilizatorilor finali ai UiPath"

22.05.2024, 12:16 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

UiPath, lider in domeniul software-ului de automatizare a intreprinderilor si AI, anuntata o integrare intre Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath si Microsoft Copilot pentru Microsoft 365. Integrarea va permite clientilor comuni sa automatizeze mai multe activitati si sa imbunatateasca experientele utilizatorilor finali ai UiPath, au transmis reprezentantii companiei printr-un comunicat.

"Colaborarea noastra cu Microsoft integreaza automatizarile UiPath pentru a permite potentialelor milioane de utilizatori Microsoft sa extinda puterea automatizarii in cadrul Microsoft Copilot prin accesarea GenAI si a modelelor specializate de AI ale UiPath. Ne straduim sa acceleram realizarea potentialului uman prin intermediul platformei noastre de automatizare end-to-end, care permite oricarui lucrator sa automatizeze procesele de business, oricarui programator sa produca experiente mai elevate pentru utilizatori si oricarei intreprinderi sa ofere spatii de lucru digitale transformate cu ajutorul AI si al automatizarii", a spus Graham Sheldon, Chief Product Officer la UiPath.

Platforma de Automatizare a Proceselor de Business a UiPath permite clientilor sa sporeasca productivitatea, sa transforme experientele utilizatorilor si sa inoveze mai rapid cu automatizari bazate pe inteligenta artificiala, au mai spus reprezentantii UiPath.

"UiPath este unul dintre primii parteneri de ecosistem pentru Copilot for Microsoft 365 si Microsoft Teams; cu ajutorul plugin-ului, clientii comuni pot accesa capabilitatile de automatizare de nivel enterprise ale UiPath din Copilot for Microsoft 365, Teams, UiPath AutopilotT sau propria experienta personalizata de tip copilot. Acesti clienti pot utiliza Microsoft 365 Graph ca baza de cunostinte si automatizarile UiPath impreuna cu modelele de intelegere a documentelor (document understanding) pentru a automatiza procesele de afaceri end-to-end."

Potrivit sursei citate, Copilot pentru Microsoft 365 si Teams aduc capabilitati noi si puternice de GenAI pentru cei care activeaza in domenii de munca bazata pe cunoastere din intreaga lume care folosesc zilnic aplicatiile Microsoft 365. Copilot pentru Microsoft 365 le permite utilizatorilor sa analizeze, sa obtina informatii despre datele stocate in Microsoft 365 Graph si sa colaboreze cu colegii de munca pe sarcinile de munca.

"Integrarea UiPath Business Automation Platform cu Microsoft Copilot permite utilizatorilor Microsoft 365 sa descopere si sa execute automatizari UiPath direct din Copilot pentru Microsoft 365. Solutii ca aceasta se afla la centrul avansarii unei noi ere a muncii cu Microsoft Copilot, ajutand angajatii sa devina mai productivi si mai creativi", a spus Srini Raghavan, vicepresedinte, Produs, Microsoft Teams Ecosystem.

De asemenea, plugin-ul UiPath si integrarea cu Copilot pentru Microsoft 365 le permite clientilor comuni ai UiPath si Microsoft sa isi automatizeze procesele de afaceri end-to-end si sa colaboreze cu colegii direct in Teams. Astfel, clientii vor avea acces la o librarie de automatizari predefinite pentru a rula automatizari care finalizeaza sarcini comune, repetitive, impreuna cu automatizari specializate care sunt create special pentru sarcini specifice unei functii sau unei industrii, potrivit sursei citate anterior. Utilizatorii pot, de asemenea, sa descopere si sa ruleze automatizari dezvoltate de catre compania lor.

"De exemplu, acum agentii de credite pot procesa cererile de imprumut direct prin intermediul Teams, solicitand un rezumat al cererilor de imprumut primite, cerand UiPath sa le trimita spre aprobare si sa efectueze verificarile de fond necesare pentru clienti, sa se ocupe de comunicarea prin e-mail cu clientii si chiar sa obtina semnaturi digitale pentru a stabili ratele."

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare