×

Business Hi-Tech

ZF Cybersecurity Trends 2024. Protectia datelor in era AI. Dragos Catoiu, head of sales and...

ZF Cybersecurity Trends 2024. Protectia datelor in era AI. Dragos Catoiu, head of sales and business development, NTT Data: Ma astept la cresterea bugetului dedicat securitatii cibernetice, in special in sectoarele in care digitalizarea a luat o amploare mare si unde sunt implicati multi actori, operatori, clienti

23.05.2024, 12:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ "Cred ca din elemente precum razboaie se pot naste in continuare atacuri cibernetice platite de state, partea de cloud fiind o zona de risc, partea de inteligenta artificiala la fel. Toate aceste lucruri vor genera o constientizare mai mare a faptului ca este nevoie de o pregatire mai mare, de o investitie mai mare in zona de securitate cibernetica." Bugetele dedicate securitatii cibernetice vor creste pe fondul intensificarii atacurilor, iar companiile vor fi mai constiente de nevoia de a-si proteja datele si a preveni bresele de securitate, considera Dragos Catoiu, head of sales and business development, NTT Data. "Cred ca din elemente precum zona de razboi se pot naste in continuare atacuri cibernetice platite de state, partea de cloud fiind o zona de risc, partea de inteligenta artificiala la fel. Toate aceste lucruri vor genera o constientizare mai mare a faptului ca este nevoie de o pregatire mai mare, de o investitie mai mare in zona de securitate cibernetica. Si cred ca investitiile in zona de cybersecurity ar trebui sa fie ceva normal pentru perioada care urmeaza. Ma astept la anumite cresteri ale bugetului in special in sectoarele in care digitalizarea a luat o amploare foarte mare, in care prin natura businessului sunt implicati foarte multi actori, operatori, clienti", a spus Dragos Catoiu in cadrul conferintei ZF Cybersecurity Trends 2024. Protectia datelor in era AI. El a adaugat ca desi AI (artificial intelligence) si cybersecurity sunt deja doua buzzwords, fiind folosite de toata lumea, acestea sunt putin intelese de anumite companii si chiar de anumiti operatori care ar putea sa reglementeze legislatia in zona aceasta.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare