În familie, sunt mereu în avantaj

Oferta Orange Family

Lucrurile bune se împart cu cei dragi. Combină minim 3 abonamente Orange noi sau prelungeste-le pe cele existente în oferta Orange Family și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Beneficii

Bonus 100GB

Primești bonus 100GB/lună pentru abonamentele din oferta Orange Family. Detalii aici

2 € reducere la
Orange Me Start

Ai 2 € reducere la abonamentele Orange Me Start de minim 8 € (TVA inlcus), începând cu al treilea abonament. Detalii aici

Reduceri la telefoane

Poți cumula reducerile a 2 abonamente Orange Me pentru a cumpăra un smartphone la super preț. Detalii aici

50% reducere la
smartwatch-uri selectate

Descoperă selecția de smartwatch-uri: Huawei Band 3 Pro, preț special 59.50 sau Huawei Watch GT Sport și Classic la preț special 149.50.

Ce trebuie să faci

Ca să te bucuri de oferta Orange Family este nevoie să ai cel puțin două abonamente Orange Me și orice abonament Orange Net, Orange Home Net, Home TV, Smart Home sau Orange Me. Poți crea, vedea beneficiile sau afla detalii despre pachetul tău de Familie din Contul meu sau din magazinele Orange.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 4 aprilie 2019 - 13 noiembrie 2019, cu posibilitate de prelungire.

Poți include în Orange Family orice abonament de minim 7€, de tip: Orange Me, Orange Me Start, Orange Net, Orange Home Net, Home TV sau Orange Smart Home activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 8 din oferta Senior poate fi inclus în oferta Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.

Primești beneficii în familie atunci când pe contul tău ai cel puțin două abonamente Orange Me de minim 7€ și încă unul sau mai multe din următoarele abonamente: Orange Net, Orange Home Net, Home TV, Smart Home sau Orange Me. Abonamentele sunt activate sau prelungite pe o perioadă de 12 sau 24 luni în momentul activării ofertei Orange Family.

Dacă pe lângă cele 2 abonamente Orange Me:

  • Ai minim un abonament Orange Net, Orange Home Net, Home TV, Smart Home sau Orange Me, primești bonus 50 GB/lunar pe care îl poți folosi la comun pentru toate abonamentele Orange Me din oferta Orange Family.
  • Ai serviciile Home Net și Home TV, bonusul devine de 100 GB/lunar. Bonusul de 100 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun, de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family.
  • Ai un abonament Orange Net,vei primi automat dublul traficului de internet inclus în abonamentul Orange Net.

Te poți bucura de aceste beneficii cu unul din abonamentele Orange Me Start în următoarele condiții:

Dacă ai deja minimum 2 abonamente Orange Me înscrise în oferta Orange Family, activează sau prelungește unul din abonamentele Orange Me Start de minim 8 € pe 24 de luni ca al treilea, al patrulea sau al cincilea abonament de voce și înscrie-l și pe el în oferta Orange Family. Astfel, reducerea de 2 € se acordă pe maxim 3 abonamente Orange Me Start, adică pe fiecare dintre abonamentele 3, 4 sau 5. Oferta este valabilă pentru abonamentele Orange Me Start, de minimum 8 €, TVA inclus, activate sau prelungite pe 24 luni, după data de 5 iunie 2018.
Dacă pe contul tău intervine suspendarea/ încetarea contractului sau schimbarea de titular, beneficiile Orange Family se vor pierde, inclusiv reducerea de 2 € la taxa lunară. Astfel, abonamentul Orange Me Start va avea costul standard.

Dacă prelungești sau activezi 2 abonamente de voce mobilă pe 24 de luni poți cumula reducerile corespunzătoare fiecărui abonament pentru a cumpăra un singur telefon, cu o reducere mai mare. În plus, fiecare dintre numere va putea cumpăra un telefon la preț standard în următoarele 18 luni, până când va deveni eligibil pentru fidelizare. Reducerile se cumulează pentru maxim 2 abonamente Orange Me din oferta Orange Family, în limita a 210 euro TVA inclus.

Beneficiile din Orange Family se acordă automat de la data activării ofertei Orange Family, adică la momentul în care se activează sau se realizează trecerea la abonamentele de voce sau de internet. Dacă ai ales și Orange Home TV, oferta Orange Family se va activa după instalarea serviciului.

Pentru abonamentele cu acces național, beneficiile primite prin pachetul Family se vor putea consuma doar național.

Pentru abonamentele cu acces la roaming în SEE, beneficiile primite prin pachetul Family se vor putea utiliza și în roaming în Spațiul Economic European (SEE), in limita politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming (calculată din resursele de date incluse în abonament și bonusuri).

În cazul în care beneficiezi de oferta Orange Share activat înaintea ofertei Orange Family, vei primi bonus lunar dublul traficului de internet inclus în abonamentul Orange Net.

Beneficiile de familie sunt disponibile pe contul tău atât timp cât cele 3 abonamente din oferta Orange Family vor fi active. În cazul în care renunți la unul dintre abonamente, beneficiile de familie se vor pierde.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus