×

Accesorii

Solo 4 si Solo Buds, noi casti audio sub brand-ul Beats

Solo 4 si Solo Buds, noi casti audio sub brand-ul Beats

01.05.2024, 14:07 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Apple a lansat doua noi modele de casti audio sub branding-ul Beats: Beats Solo 4 adopta design-ul over-ear, in timp ce Beats Solo Buds sunt casti in-ear true wireless.

Beats Solo 4

Modelul over-ear Beats Solo 4 se lauda cu o greutate foarte mica, de numai 217g, bureti de tip UltraPlush pentru cele doua cupe, un headband flexibil si un design ergonomic, unghiurile cupelor fiind concepute pentru a sta cat mai confortabil pe urechile ascultatorului.

Solo 4 au drivere de 40mm si ofera suport pentru Spatial Audio, cu dynamic head tracking, fiind echipate cu multiple microfoane menite sa elimine zgomotul de fond in timpul convorbirilor telefonice.

Cuplarea castilor cu dispozitivele iOS si Android se poate realiza printr-un simplu click, iar modelul Solo 4 ofera suport pentru functiile Find My, respectiv Find My Device disponibile pe cele doua sisteme de operare. Pe iOS se poate apela verbal si asistentul Siri, fiind oferit suport si pentru Audio Sharing.

Beats Solo 4 dispun de un port USB Type-C (ce poate fi folosit atat pentru incarcare, cat si pentru a transmite semnal audio digital prin fir), precum si intrare de jack analogic 3,5mm, ce poate fi utilizat si atunci cand bateria este descarcata. Clasicul buton "b" de pe castile Beats permite preluarea de apeluri sau initierea asistentului vocal, iar controlul volumului poate fi operat apasand deasupra sau sub acest buton.

Apple promite pana la 50 de ore de auditie cu o singura incarcare, iar castile Solo 4 ar trebui sa functioneze pana la 5 ore dupa o incarcare rapida de numai 10 minute. Modelul Beats Solo 4 nu dispune de anulare activa a zgomotului (ANC).

Beats Solo 4 sunt disponibile in culorile Matte Black, Slate Blue, Cloud Pink si au un pret recomandat de vanzare echivalent cu 199,99$.

thumbsFoto: Beats
Beats Solo Buds

Acest model in-ear se lauda cu "sunetul maret Beats in cea mai mica carcasa" pe care brand-ul a construit-o vreodata. Design-ul ar trebui sa imbunatateasca performanta audio, diminuand presiunea aplicata urechilor ascultatorului. Patru marimi de "dopuri" sunt incluse in pachet: XS, S, M si L.

La fel ca si fratele mai mare Solo 4, Beats Solo Buds poate fi asociat rapid cu dispozitivele iOS si Android, oferind suport pentru sistemele Find My si Find My Device caracteristice acestor sisteme de operare.

Butonul specific "b" reprezinta principalul mod de a interactiona cu castile, fiind oferit suport atat pentru atingerile scurte, cat si cele de prelungite. Functiile acestora pot fi configurate direct in meniul de setari din iOS sau in aplicatia Beats.

thumbsFoto: Beats

Modelul Solo Buds promite 18 ore de auditie cu o singura incarcare (casti+carcasa), iar numai 5 minute de incarcare rapida adauga o ora suplimentara de functionare. Nici acest model nu ofera anulare activa a zgomotului.

Beats Solo Buds vor fi disponibile in luna iunie 2024, in culorile Matte Black, Storm Gray, Arctic Purple si Transparent Red, la un pret echivalent cu 79,99$.

thumbsFoto: Beats

Sursa: GSMArena.com, Beats YouTube

Articolul Solo 4 si Solo Buds, noi casti audio sub brand-ul Beats apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare