×

Accesorii

TMAX45, o noua boxa pentru petreceri de la Panasonic

TMAX45, o noua boxa pentru petreceri de la Panasonic

18.04.2024, 12:25 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Panasonic a prezentat noua boxa pentru petreceri SC-TMAX45. In carcasa portabila a boxei TMAX45 se afla un sistem de sunet capabil sa ofere o putere totala de iesire de pana la 1000 de wati (RMS) si efecte luminoase pe masura. Totodata, TMAX are o multime de conexiuni si este utila si dupa petreceri.

Design solid, dar usor de manevrat

Cu o inaltime de 65 cm, Panasonic TMAX45 este suficient de mare pentru a impresiona - dar nu atat de mare incat sa fie abandonata intr-un colt. Datorita incintei sale elegante din MDF cu finisaj negru mat, prevazuta cu protectie pentru margini si amortizoare pentru sustinere, TMAX45 cantareste doar 12 kg si se poate incadra intr-o varietate de spatii.

Am proiectat TMAX45 astfel incat sa poata fi mutata de catre orice persoana, nu doar de un prieten puternic. Desi este o "boxa de petrecere", are o multime de utilizari alternative acasa si nu numai.

- Tamas Nagy Manager Marketing Home AV, Panasonic Consumer Europe


thumbsFoto: Panasonic
Tehnologii audio pentru un sunet puternic

Datorita celor doua amplificatoare digitale puternice independente, a doua woofere generoase de 16 cm, a doua tweetere si doua porturi bas reflex - toata lumea va simti cand a sosit TMAX45. Promite un sunet bogat si echilibrat: ingloband un bas complet, voci cristaline si note inalte ametitoare - toate acestea dintr-o singura cutie.

Prin dublarea componentelor principale, ne-am asigurat ca TMAX45 are puterea necesara pentru a da viata petrecerilor.

- Tamas Nagy, Manager Marketing Home AV, Panasonic Consumer Europe


thumbsFoto: Panasonic
Optiuni multiple de lumini

In spatele mastii metalice a boxei Panasonic TMAX45 se afla un spectacol de lumini care abia asteapta sa se dezlantuie. Sapte culori stralucitoare, unsprezece modele si doua stroboscoape sunt la dispozitia gazdei petrecerii. Patru dintre modele si stroboscoapele se aprind in ritmul muzicii in mod automat. Si daca acest lucru nu este de ajuns, gazda poate selecta din restul modelelor multicolore sau din variatiile de o singura culoare pentru a adauga si mai multa atmosfera.

thumbsFoto: Panasonic
Conexiune cu si fara fir

Folosind Bluetooth, doua dispozitive inteligente compatibile se pot asocia simultan cu Panasonic TMAX si pot comuta fara probleme intre playlist-uri. Surse muzicale suplimentare pot fi conectate cu ajutorul intrarilor AUX si optice. In plus, gazda si invitatii pot reda MP3-uri prin intermediul intrarii USB-A, care serveste si drept incarcator, alaturi de cablul de incarcare furnizat.

Intrari pentru chitara si microfon

TMAX45 iubeste muzica inregistrata si live in egala masura. Asigura pentru petrecere atat mufe pentru chitara, cat si mufe pentru microfon, impreuna cu efect de ecou si control usor al mixajului. Perfect pentru a duce petrecerile la un nivel superior sau pentru a te relaxa cu cativa prieteni mai tarziu.

Este grozav sa adaugi flexibilitate, asa ca am inclus intrari pentru microfon si chitara pe TMAX45. Practic si la indemana pentru anunturi la petreceri si sesiuni de improvizatie spontane.

- Tamas Nagy Manager Marketing Home AV, Panasonic Consumer Europe


Karaoke este doar inceputul

Pentru mai multa distractie, conectati TMAX la un televizor cu ajutorul cablului optic furnizat. In timp ce televizorul inteligent afiseaza imaginile si versurile karaoke, TMAX se ocupa de restul - cu intrarea sa pentru microfon, sunetul puternic si efectele luminoase. TMAX este ideala si pentru petrecerile care celebreaza marile festivaluri de muzica si concursurile muzicale mult asteptate. Panasonic TMAX45 poate fi asezata pe o parte, astfel incat sa nu va strice privelistea.

thumbsFoto: Panasonic
Usor de transportat

In zilele noastre, oricine si orice trebuie sa fie polivalent, iar Panasonic TMAX45 nu face exceptie. Cu ajutorul manerului de transport integrat, aceasta poate fi mutata in casa proprietarului sau in masina pentru a fi utilizata oriunde exista curent electric. Ideala pentru cursuri de dans sau de exercitii fizice, sesiuni de gimnastica sau la orice altceva va ganditi - TMAX a fost creata pentru a fi la indemana.

Combinati pana la 3 unitati TMAX45, pentru un sunet masiv

TMAX45 poate fi conectata prin cablu la inca 2 unitati de acelasi model pentru petreceri si evenimente si mai mari. Daca este conectata o unitate TMAX45 suplimentara, utilizatorii pot aloca una pentru canalul stang si cealalta pentru canalul drept, pentru un sunet stereo urias. Pentru a face acest lucru, este necesar un mini-cablu audio stereo de 3,5 mm, cu o lungime de pana la 3 metri.

Pret si disponibilitate

Noua boxa de petrecere TMAX45 de la Panasonic va fi pusa in vanzare in luna mai 2024, la un pret recomandat de 2299 lei.

Sursa: Panasonic

Articolul TMAX45, o noua boxa pentru petreceri de la Panasonic apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare